- Joined
- Jul 7, 2023
- Messages
- 595
Όχι. ΑΝ αποφασίσω κάποτε να τα ξεκινήσω θα τα αγοράσω και θα δω με ποιό θα τα ξεκινήσω. Αλλά δεν νομίζω να τα παίξω σύντομα.Θα πρότεινα να το προμηθευτείς από το θείο του Σρε
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Όχι. ΑΝ αποφασίσω κάποτε να τα ξεκινήσω θα τα αγοράσω και θα δω με ποιό θα τα ξεκινήσω. Αλλά δεν νομίζω να τα παίξω σύντομα.Θα πρότεινα να το προμηθευτείς από το θείο του Σρε
Προσπάθησα σε κάποια φάση να βάλω το remaster του 1 αλλά δεν μου έκανε κλικ στο πρώτο μισάωρο κι επέστρεψε ντροπιασμένο στο backlog. Ίσως του δώσω άλλη μια ευκαιρία μέχρι να πέσει η τιμή του Requiem, θα δούμε.
Epstein vibesΓαμουσε το ενα όταν ήμασταν πιτσιρικαδες

Remake 2 παίξε πρώτα που είναι αριστούργημα. Αν σου κάνει κλικ συνεχίζεις με Remake 3 (και ας είναι υποδεέστερο του Original αλλά εσένα είναι υπέρ σου πως δεν μπορείς να συγκρίνεις), remake 4, 7, village.Έκανα την ερώτηση γιατί κι εγώ είμαι ίδια περίπτωση με τον Robin. Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα Resident Evil. Η μόνη μου επαφή με το franchise είναι η ταινίες του Αντερσον με την Milla Jovovich.
Πολύ καλή engine, αλλά έχει αρκετά θέματα σε open-world τίτλους (βλέπε Dragon's Dogma 2 και Monster Hunter).Η RE engine είναι next gen και αρκετά καλή στο να την κάνεις optimize (αν κρίνω από το port του σουητς). Γιατί δε πουλάνε την engine σε τρίτους?
Η RE engine είναι next gen και αρκετά καλή στο να την κάνεις optimize (αν κρίνω από το port του σουητς). Γιατί δε πουλάνε την engine σε τρίτους?