Ποιο είναι το καλύτερο Resident Evil;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποιο είναι το καλύτερο RE;

• Resident Evil

• Resident Evil 2

• Resident Evil 3

• Resident Evil - Cove: Veronica + Code: Veronica X

• Resident Evil (2001) + HD Remaster (2015)

• Resident Evil 0 + HD Remaster

• Resident Evil 4

• Resident Evil 5

• Resident Evil 6

• Resident Evil: Revelations

• Resident Evil: Revelations 2

• Resident Evil 7

• Resident Evil 2 (2019)

• Εκείνα του Paul Anderson...

• Residen Evil 3 (2020)

• Resident Evil: Village

• Resident Evil 4 (2023)

• Resident Evil: Requiem

Results are only viewable after voting.
Έχω περίεργη σχέση με τα μοντέρνα RE. Ενώ έχω περάσει φανταστικά με τα 7 και 8 και τα θεωρώ φοβερές εμπειρίες, δεν χαϊπάρομαι ποτέ για RE κυκλοφορία, ούτε αγχώνομαι να το παίξω 'τώρα που συμβαίνει'. Δεν μπορώ να καταλάβω τί είδους ανωμαλία είναι αυτή. Χαίρομαι που το Ρέκβιεμ λαμβάνει υπερψήφο από την ψευδοχαρντκόρ κοινότητά μας, θα τιμηθεί φαντάζομαι σε κανένα δίμηνο-τρίμηνο και θα γκενεί το καμός το ωραίος.

Το καλύτερο είναι το resident evil 4/remake.
Ως τρόμου δεν είναι κανένας μιας και η σειρά είναι πολύ αδύναμη σε αυτό τον τομέα.

αξιζει το ταληρο το 2 στο στιμ? ειχα παιξει το 3 οταν ειχε βγει, και το hd remaster του 1.

Αξίζει, αν και θα πρότεινα αγορά από GOG, για το γεγονός ότι εκεί είναι drm-free. Κατά τ' άλλα πρέπει να είναι πανομοιότυπες εκδόσεις.

Για πείτε γνώμη βρε παιδιά...Τέλειωσα το remake του RE2 με τον Leon. Αξίζει να κάνω νεο playthrough με Claire; Το ξεκίνησα κι είμαι πάλι στο αστυνομικό τμημα που μεταξύ μας βαριέμαι να ξαναπαίξω καπάκια. Δεν θα έπαιζα αν στο τελος του playthrough μου δεν είχα δει ότι η Claire εμφανίζεται με ενα κοριτσάκι κι αυτό με εχει ιντριγκάρει να δω πως εφτασε σε αυτό το σημείο. Αλλά να παίξω τώρα ξανα το ίδιο παιχνίδι και να αλλάξει ένα 10% δεν ξέρω...ας δω το RE3 καλύτερα. Έχει επίσης και τα extra modes με τα 3 σεναριάκια το RE2. Ασχολήθηκα με τα 2 πρώτα, έχασα 5-6 φορές στο καθένα και δεν είμαι και πολύ άνθρωπος της υπομονής, ειδικά όταν το backlog με πιέζει όπως οι τόιχοι τους χαρακτήρες του Star Wars στην περιφημη σκηνή του Α New Hope. Τι λέτε, αξίζει να ασχοληθώ με playthrough της Claire και κατα δευτερο λόγο με τα extra modes, όταν ο gaming χρόνος είναι τόσο πολύτιμος;

Aπ' όσο θυμάμαι συναντάς και άλλους χαρακτήρες/περιοχές και το πραγματικό τέλος το βλέπεις αν παίξεις και με τους δύο. ΚΩΛΟΑΞΙΖΕΙ με άλλα λόγια. Αν και στην τελική τα μόνα ρεζ που αξίζουν γενικά είναι εκείνα του Πωλ Άντερσον.

Δεν με βοήθησες!! Ηλπιζα σε αρνητικη απαντηση, τωρα με ψυχαναγκάζεις ναι παιξω :p Ευτυχως που μου αρεσε πολύ το παιχνίδι.

Δεν με βοήθησες!! Ηλπιζα σε αρνητικη απαντηση, τωρα με ψυχαναγκάζεις ναι παιξω :p Ευτυχως που μου αρεσε πολύ το παιχνίδι.

Προφανώς υπάρχει και η εναλλακτική να δεις το εναλλακτικό περιεχόμενο στο Youtube, αλλά ιδανικά θα έλεγα να αφήσεις το path της Claire για μελλοντικό replay. Παίζεις γενικά παιχνίδια περισσότερες της μίας φορές;

Αξίζει να κάνω νεο playthrough με Claire;

Χα τι 2 φορές λέει εδώ o φίλος; Rookie numbers. Ναι αξίζει, ειδικά αν είναι 2nd run, όπου αυξάνονται περισσότερο οι διαφορές.

Τελικά το χω πάρει σερί και το ευχαριστιέμαι. Συνάντησα κοριτσάκι και Police Chief. Το gameplay είναι τόσο δυνατό που δεν με ενοχλεί η επάναληψη τελικά των χώρων. Thanks για την παρακίνηση. Το save λεει 2nd run.

Το gameplay είναι τόσο δυνατό
Preach. 🙏

Πάντα προτείνω κατ' ελάχιστον 2 plays (αν κάποιος βαριέται να κάνει 4 για την πλήρη εικόνα). Από άποψη ιστορίας, canon θεωρείται ο συνδυασμός Claire A /1st run - Leon Β /2nd run (A και B ονομάζονταν οι παραλλαγές στο αρχικό παιχνίδι του '98), αλλά works either way.

Είδα και το true ending στο RE2 remake. Ωραίο ήταν, το χάρηκα πολυ, θα εβαζα 9/10 στο παιχνίδι. Θα προτιμούσα να μην ξαναδώ πάντως παιχνίδι που να θέλει 2 playthroughs για να τα δεις όλα. Το κάνουν πολλά, εδώ ήταν αρκετά σημαντικό και εχε χάρη που μου άρεσε πολύ. Anyway, νομίζω αγάπησα το 4 λίιιγο παραπάνω. Μάλλον και λογω setting. Για να δουμε και το 3 τώρα πως και αν τα γεφυρώνει...

Back