mental_integrity
Gelatinous Cube
Προσπαθώ να βρω ένα καινούριο shooter για να παίξω με φίλους . Εξηγούμαι : Αν δεν υπήρχε το τέρας που ονομάζεται EA η επιλογή μου θα ήταν αναμφίβολα το Battlefield . Όμως εξαιτίας τόσο της άθλιας τιμολογιακής πολιτικής , όσο και της γενικότερης εικόνας που παρουσιάζει τα τελευταία 5-6 χρόνια με απωθούν από το να σκάσω το 70άρι .
Το στυλ του παιχνιδιού που προσπαθώ να βρω είναι ακριβώς αυτό : πάμπολλοι παίκτες , οχήματα , βροχές από οβίδες και σφαίρες . Έχετε καμιά ιδέα ;
Αν όχι σκεφτόμουν να πάω στο αντίθετο άκρο : να μυηθώ στο κόσμο του CS : GO . Έχω δει μερικά βίντεο με gameplay και μου αρέσει ο τρόπος που εξελίσσονται οι γύροι . Είναι κατά τη γνώμη σας διασκεδαστικό ;
Το στυλ του παιχνιδιού που προσπαθώ να βρω είναι ακριβώς αυτό : πάμπολλοι παίκτες , οχήματα , βροχές από οβίδες και σφαίρες . Έχετε καμιά ιδέα ;
Αν όχι σκεφτόμουν να πάω στο αντίθετο άκρο : να μυηθώ στο κόσμο του CS : GO . Έχω δει μερικά βίντεο με gameplay και μου αρέσει ο τρόπος που εξελίσσονται οι γύροι . Είναι κατά τη γνώμη σας διασκεδαστικό ;
</span>