Pokki εφαρμογή

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ghostrider1993

Blackguard
Χαίρεται παίδες,
πρόσφατα είδα στα προτεινόμενα τόρεντ του utorrent ένα παιχνίδι -edgeworld ή κάπως έτσι αν δεν κάνω λάθος- το οποίο και είπα να κατεβάσω να δω τι είναι... Με την εγκατάσταση μου έκανε εγκατάσταση μαζί και ένα πρόγραμμα Pokki για να το ξεκινάω μέσα από αυτό! Το πρόγραμμα θυμίζει πολύ μενού από smartphone κινητό, δεν ξέρω αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς... Τι ξέρουμε για αυτό?? ΜΠορώ να το εμπιστευτώ ή έτσι όπως εγκαταστάθηκε να το πετάξω??

Γιατι να κατεβασεις κατι που σου προτεινει το uTorrent ετσι κι αλλιως;Τοσα και τοσα δωρεαν παιχνιδια υπαρχουν,ειχε φτιαξει και αντιστοιχο thread ο tony (αληεθια που χαθηκε ο tony; ).Προσωπικη μου αποψη να το πεταξεις γιατι ειμαι γενικα καχυποπτος αν ομως το παιχνιδι σε ενδιαφερει τοσο και δεν υπαρχει αλλος τροπος να το τρεξεις απλα κανε ενα scan με το antivirus να βεβαιωθεις οτι ειναι ασφαλες και συνεχισε

Κοίτα, εγώ για πλάκα είπα να δω τι παίζει με το παιχνίδι, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να προκύψει κάτι καλό! Οπότε δεν με νοιάζει και πολύ αν θα το παίξω ή όχι... Ούτως ή άλλως πρόκειται περί νόμιμου τόρρεντ και όχι τίποτα ύποπτο από νομική άποψη!! Πάντως έκανα σκαν με το avast που χρησιμοποιώ και δεν βρήκε κάτι... Επίσης τώρα που το έψαξα λίγο παραπάνω για πρώτη φορά, βλέπω ότι έχει και application store με εφαρμογές του τύπου youtube, facebook, tweeter, skype κλπ, αλλά και διάφορα γκέιμς από angry birds μέχρι σκάκι και τέτοια... Βλέπω και πολλές εφαρμογές από google (google reader, gmail, google calender...) οπότε κάτι μου λέει ότι έχει βάλει κι αυτή το χεράκι της...

ΕΝΤΙΤ: Σύμφωνα με την wikipedia η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί από μια εταιρία SweetLabs, δεν ξέρω αν την έχει ακούσει κανένας...

Back