What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πωλείται DDR3 RAM -upd-> 28/2/2015

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Χα χα χα, ελα ρε οντως ητανε για να πιανουν χωρο, αφου ητανε τσαλακωμενα. Φανταζεσαι να ζητησω warranty για την DDR400 της crucial?!?! το ειδες το κουτι :whistle:

Αντε να τις δοκιμασεις απανω στο πισι, να παιξεις starcraft με αυτες σημερα, να σιγουρευτουμε πως φτασανε καλα.
Δε ξερω τι εχεις απανω αλλα αυτες με αυτες εδω θα τερματισεις τον memory controller σου. Ισως χρειαστεις CPU/NB Volt εξτρα, απο οτι θυμαμαι εχεις τον 965 phenom II X4?

<img src="http://s21.postimg.org/74u3bv0pj/wonder_RAM_2.jpg" alt="wonder_RAM_2.jpg" class="bbcode_img" />

gl hf <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Aκριβώς αυτόν έχω. Κάτσε να σχολάσω (χθές πήγα ΕΛΤΑ και καπάκια δουλειά, σήμερα είμαι πρωί, άντε να σχολάω στις 2, να είμαι σπίτι 3 να φάω και να λιώσω τις μνήμες. :thumbsup:
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Hello! Ενδιαφέρομαι για ένα από τα δύο σετ που έχεις 2x4GB. Έχω έναν Phenom II x6 και μία ASUS M5A97 R2.0, ποια μου προτείνεις για να έχω την πιο hasslefree εμπειρία (Το overclocking δεν το λογαριάζουμε καθόλου στην εξίσωση);

Επιπλέον, στείλε μου σε PM τιμή για μεταφορικά στην Αθήνα!
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Θα σου έλεγα την Corsair, τα σφιχτά timings θα σε οφελίσουν πιο πολύ φίλε (σόρρυ που πετάχτηκα σφήνα) <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Όντως τα σφικτά timings προτείνονται στους AMD ούτως ή άλλως δύσκολα ξεπερνούν τα 2GHz στη μνήμη, λόγω memory controller.
Το θέμα είνα πως οι corsair είναι 2GB / στικ οπότε θελεις 4 για τα 8GB.

Οπότε αν δεν ενδιαφερεσα για μελλοντική αυξηση της μνήμης η corsair είναι λουκούμι (και εξαιρετικά δυσκολο να βρεις CL7 μνημες, τωρα ποιά). Μαζί RAM blower <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> <img src="http://www.materiel.net/live/86308.jpg" alt="86308.jpg" class="bbcode_img" />

Τωρα από τις άλλες αν παραμείνεις στοκ στα 1600MHz μάλλον οι Patriot ειναι καλύτερη επιλογή εκτός αν θες να "υπερχρονισεις" (δεν ειναι ακριβως υπερχρονισμός, το XMP θα καθαρισει για εσενα) και πας στις 1866 ballistiX sport με αντίτιμο το CL10 αντι του CL9 των Patriot.
Και οι 2 μνημες εχουν ICs της micron αλλά αυτά της Patriot είναι ποιό "δυνατά" και μπορούν περισσότερα, αν και ανεφερες οτι δε σε ενδιαφερει το overclocking :cheer:

Σκέψου το (ή πάρε γνωμη και από άλλον) και μου λές <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

ΥΓ: στα προς πωληση υπάρχει και ενα ζευγαρι 8GB, Mushkin 2400ΜHz που εχω αμελήσει να προσθεσω, αν και δεν είναι επί του παρόντος, ειναι καλές για Kaveri κλπ με ενσωματωμενα γραφικά ελέω πολλών MHz που σηκώνουν.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
To έχει σπουδάσει το θέμα λέμε ο άνθρωπος..... :worship:
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Πάλι ανανέωση του αρχικού ποστ. Οσοι εχετε ή πατε για CPU με ενσωματωμενα γραφικα, ριξτε μια ματιά! Ευχαριστώ!

Ακριβό hobby εχω, Μάνο, αλλά τι να κανω, γερασα, τωρα παπαλα :dry: Οι μνήμες είναι από παλιά "άχτι" μου αλλά πραγματικά θέλω να φυγουν πολλές. Να μαζευτεί χρημα για watercooling!
Που θα πάει, θα την κάνω τη full υδροψυξη πάλι ακόμα και αν μου πάρει 2 χρόνια!
Ειχα κανονίσει να πάρει και καποιος γνωστος το κουτι ενα 100αρικο και τωρα μου κανει νερά. Μεγαλο κριμα, αμα δω και μπορω να το μεταφερω με σχετικά λιγα μεταφορικά έξοδα, θα το βάλω εδώ και να πά να :nope: αχεμ ο άλλος.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Έφτασαν σήμερα οι μνήμες σε άψογη κατάσταση και δουλεύουν τέλεια. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Γιώργο για την άμεση και άριστη συναλλαγή!
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Να 'σαι καλά φ'ιλε <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> καλοδουλευτες. ισως με ενα μικρο boost στα βολτ (τρεχει χαμηλα στα 1.5 ουτως η αλλως) ισως στα 1.55 ή 1.58 αναλογως τη μητρικη σου να σηκωσει CL8 με κατι σαν 8-9-9 ισως. Λεμε τωρα αν ενδιαφερεσαι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Εχω επιστροφη το ζευγαρι patriot viper blue 1866, οποτε ξαναγίνεται διαθεσιμο με ελαφρως καλυτερη τιμή. Δουλευουν ρολοϊ προφανώς και εχουν κανονικη εγγυηση καθως εχουν παραστατικα αποστολης απο την Patriot ελέω RMA.

Και επειδη τωρα χρειαζομαι ολιγον ρευστο, βγαζω στο σφυρι το quad channel καλοδιαλεγμενο κιτάκι, crucial ballistix sport XT 32GB. Αν δεν ειχα δει καποιον να ζηταει τοση μνημη μαλλον δε θα το εβαζα ποτέ, ειναι το απόλυτο overkill στη ποσότητα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Καθε στικ ειναι Ικανό για 8-8-8 στα 1866-1900 MHz με αναλογο αντιτιμο σε βολτ. Απο τις παρτίδες μνημης που δεν μπορεις να βρεις ευκολα <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Στις corsair dominator έχεις κάτι αντίστοιχο σε 2 στικάκια των 4 gb; Αυτές που έχεις στην φωτογραφία υποστηρίζουν multi channel αρχιτεκτονική (δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστά)? Αν διακρίνω καλά βλέπω 2x2 να αναγράφεται άρα dual channel;
Επίσης τις ballistix sport τις δίνεις και χωριστά;
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Οι dom GT ειναι απο 3 διαφορετικα κιτ αλλα εχουν και οι 5, elpida (ver2.xx) και ιδιο SPD (απο οτι θυμαμαι) οποτε συνεργαζονται μεταξυ τους σιγουρα σε dual channel.

Οι μεγαλες ballistix Sport, 32GB, θα προτιμουσα να φυγουν τουλαχιστον σε ζευγαρια και οχι μια μια, οι αλλες (1866,CL10) εχουν φυγει οι 2χ4 και εχουν μεινει ενα ζευγαρι, το ανοιχτο που φαινεται.

Χθες μετα απο τη συζητηση με τον φιλτατο Adhan, τις εβγαλα να θυμηθω, γιατι το μυαλο ξεχναει.

Υπαρχουν μερικα ζευγαρια ακομα 2χ4GB αλλα επειδη δεν ειναι ολα για πουλημα πρεπει να βρω σημειωσεις τι ειναι τι γιατι από μνήμη ... ... μηδέν! :trollface:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Τσέκαρε λίγο τα 3 πμ που σου έστειλα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
solaufein τσέκαρε τα πμ σου <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Πάνε και οι Dominator GT, βρήκαν μια ζεστή αγκαλιά κάποιου AMD mobo!
Αντε να φύγουνε και οι Mushkin, κανενας με APU που να θελει μεγαχερτζ!!!?? <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Solu chekare pm....
 
Top Bottom