Μυρμιδόνα, δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν ήσουν προσβλητικός καθόλου, όπως ελπίζω και εγώ να μην διαβάζομαι επιθετικός ή εριστικός. <br><br>Η διαφωνία μου ουσιαστικά είναι ότι ζούμε σε ελεύθερη και ανταγωνιστική αγορά όπου ο καθένας μπορεί να χρεώνει ότι θέλει. Το να χρεώσει υψηλότερη τιμή από αυτή που θεωρείτε "εσείς" ότι αξίζει η οθόνη ή και ακόμα υψηλότερη από την τιμή αγοράς, για μένα δεν είναι κακό ή ανήθικο. Εφόσον υπάρχει άνθρωπος που θέλει να πληρώσει παραπάνω, δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα και σίγουρα δεν είναι "ξεγελασμα"... Απεναντίας, εάν ο Σρέντερ πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή έδινε παραπλανητικά στοιχεία, αυτό φυσικά θα ήταν κατακριτέο και παράνομο, αλλά η υψηλή τιμολόγηση σίγουρα δεν είναι κάτι το μεμπτό από μόνη της ceteris paribus... <br><br><br>Αδελφέ Μπρους, προσδοκώ ότι το αόρατο χέρι της αγοράς, ή αλλιώς ο νόμος ζήτηση-προσφοράς θα καθορίσει ένα σημείο ισορροπίας το οποίο θα εκκαθαρίζει την αγορά. Με άλλα λόγια, ότι θα βρεθεί ένα αγοραστής για ένα επίπεδο τιμής. Τώρα για το αν αυτό το σημείο θα είναι πιο ψηλά ή πιο χαμηλά δεν το ξέρω, ωστόσο όπως έγραψα και προηγουμένως εξαρτάται από που θα βάλει την αγγελία, δηλαδή το market που θα απευθυνθεί. Εδώ είμαστε απαιτητικοί, στο Insomnia υπάρχουν και εκεί ψαγμένοι αλλά και περισσότεροι άσχετοι από ότι εδώ, αλλά βέβαια το πιο πιθανό εφόσον θέλει να πουλήσει και όχι να την κληροδοτήσει, θα κατεβάσει τις απαιτήσεις του σε πιο χαμηλά επίπεδα. Έχω κάνει και εγώ αγοραπωλησίες στο Insomnia και στο ebay και όποτε δεν υπήρχε ζήτηση, δεν περίμενα αμανάτι, αλλά κατέβαζα την τιμή μέχρι να βρεθεί κάποιος να την αγοράσει.... <br><br><br>Χεχεχεχε, αυτό με την enhanced Edition του Witcher 3 θα μου το βαράτε συνέχεια, ε; Στην προκειμένη περίπτωση, έχω πειστεί πλέον και δεν θα περιμένω την Enhanced και ούτε με ενδιαφέρει βασικά, θα αρκεστώ στην GOTY αφού ολοκληρώνει οριστικά πλέον ένα τέλειο(?) παιχνίδι. <br><br><br>Sent from my Find7 using Tapatalk<br>