What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πωλειται Witcher 3 colletor's pc

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
Πωλειται Witcher 3 colletor&#039;s (pc)  <br>σφραγισμενο/καινουργιο<br>200 ευρω<br>pm οποιος ενδιαφερετε
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
Με κανει εντυπωση παντως που δεν ενδιαφερθηκε κανεις. σε ebay amazon κλπ με μια γρηγορη ματια που εριξα ξεκιναει απο 300<br>κανεις που εχει λογαριασμο/ασχολειτε με ebay/amazon δεν θελει να το ζμπρωξει?
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Υπάρχει μια πιθανότητα να το πάρει ένας φίλος μου, θα σε ενημερώσω σύντομα.
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
νεα τιμη 160 ευρω ,να φυγει αμεσα ,  τσαμπα ειναι αντε  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,547
<blockquote><br>Με κανει εντυπωση παντως που δεν ενδιαφερθηκε κανεις</blockquote><br><br>Δεν νομίζω να έχει μείνει και κανείς να μην το έχει πια εδώ μέσα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
<blockquote><br>Υπάρχει μια πιθανότητα να το πάρει ένας φίλος μου, θα σε ενημερώσω σύντομα.<br></blockquote><br>(σχεδον)7 μηνες μετα.....<br><br><blockquote><br>νεα τιμη 160 ευρω ,να φυγει αμεσα ,  τσαμπα ειναι αντε  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>ποσο συντομα ειναι το συντομα του χαβοκ; θελω poll.<br>βασικα ναι, αυτο που ειπε ο  chosen. πρεπει να το εχουν ακομα και οι γκρουπις των coldplay.<br>οταν ειδα την αγγελια αυτο σκεφτηκα. ποιος εμεινε χωρις witcher; ισως κανενας ερημιτης που μενει σε υπογεια σπηλια και φοραει αλουμινοχαρτο στο κεφαλι του. και για αυτους δεν βαζω το χερι μου στην φωτια. μπορεις να φορας αλουμινοχαρτο στο κεφαλι σου και να παιζεις στο σκοταδι, τροφοδοτοντας την σπηλια με φως, με την χρηση της καρτας γραφικων του γνωστου σε ολους συμφορουμιτη μας.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Εγώ ξέμεινα. Αλλά όταν με 120 έκλεισα αεροπορικά μέσα στο Πάσχα, 160 για παιχνίδι δε δίνω, ακόμα κι αν στην κολέκτορς δίνει δώρο την Αντριάνα Λίμα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
To σύντομα θα ήταν αν θα την αγόραζε, μόνο χαρμόσυνα νεα φέρνω εγώ  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Πάντως είναι καλή ευκαιρία για όσους δεν την έχουν, η τιμή της έχει παει στα ύψη και θα συνεχίζει να ανεβαίνει με τα χρόνια.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Ποια συμπαντική συναστρία μου εμφάνισε αυτό το νήμα σε αυτή τη συγκυρία, οεο !!!<br><br>Η τιμή καλή είναι σίγουρα, αλλά επειδή εγώ δεν κάνω συλλογή αγαλμάτων, δεν σκέφτηκα ποτέ την αγορά της. Άμα είχε επιπλέον τότε κάποιο pass για όλα τα expansions και αντί του αγάλματος κάποιο σπαθί-ρεπλίκα (πχ Aerondight), ή έστω μια έκδοση ταξιδιού του παιχνιδιού Gwent θα το σκεφτόμουν πιο σοβαρά τότε αλλά και σήμερα.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,741
ρε παιδια με το συμπαθειο,160 ευρω για να δεις μια ταινια?
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
καλο γαιε. <br>οκ, ταινια ειναι, αλλα 100 ωρες ρε φιλε. σωστη τιμη τα 160, άρα.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>ρε παιδια με το συμπαθειο,160 ευρω για να δεις μια ταινια?<br></blockquote><br><br>Χαχαχα, καλό! 800 βραβεία, ψέμματα θα λένε ή τυφλοί θα ήταν οι κριτικοί!!!
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,741
τωρα αυτο με τα βραβεια μεταξυ μας δεν ειναι επιχειρημα,πχ και το σαρβαιβορ κανει 60 και 70αρια αλλα ενα βυζακι,ενα κωλαρακι δεν βλεπουμε εμεις τα αγορακια μονο 6πακς των βλαμμενων για τα κοριτσακια.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>τωρα αυτο με τα βραβεια μεταξυ μας δεν ειναι επιχειρημα,πχ και το σαρβαιβορ κανει 60 και 70αρια αλλα ενα βυζακι,ενα κωλαρακι δεν βλεπουμε εμεις τα αγορακια μονο 6πακς των βλαμμενων για τα κοριτσακια.<br></blockquote><br>Δεν έχεις άδικο ούτε για το 1ο ούτε για το 2ο που γράφεις. Το επιχείρημα με τους κριτικούς ήταν εν μέρει σχόλιο δια-νηματικό και παρέπεμπε στους "ψεύτες" παρόντες του προσφάτου επεισοδίου με Τζήμερο.<br><br><br>Ωστόσο, οι κριτικοί, οι βαθμολογίες και τα βραβεία έχουν μια κάποια συγκριτική, διαχρονική και αντι(υπο)κειμενική αξία αναγνωρίσεως μιας ποιότητας. Υφίσταται φυσικά και η ετεροχρονισμένη αναγνώριση ενός έργου, όπως στην περίπτωση Βαν Γκογκ ή προσωρινής υπέρ-τίμησης όπως Γουόρχολ. Όμως όπως και στην περίπτωση των ταινιών του Τιτανικού, 2001, Πολίτη Κευν, Breaking Bad, των βιβλίων του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Σέρλοκ Χολμς, Χάρι Πότερ, κτλ, έτσι υπάρχουν και παιχνίδια που τυγχάνουν συνδυαστικά μαζικής αποδοχής και ποιοτικής αναγνώρισης. Το Witcher 3 έχει και τα δύο και μένει να φανεί η διάρκεια στο χρόνο. Εφόσον όμως, το DLC μόνο του κέρδισε και βραβείο καλύτερου RPG με τον ανταγωνισμό να περιλαμβάνει και τα DAI, Fallout 4 αυτό αναδεικνύει το χάσμα του έναντι των άλλων και φανερώνει ότι θα μνημονεύεται η τριλογία για καιρό (πλάκα πλάκα, το 1ο είχε βγει κοντά με Oblivion και ME1, DAO, το 2ο κοντά με τα Skyrim και DA2 για να έχουμε και άλλα μεγέθη συγκρίσεων!). Δεν είναι ο Γαιος ή ο Κερκαφος που κρίνουν εάν είναι καλό αλλά η μαζική πλειοψηφία....<br><br><br>Με πειράζει βέβαια που το W3 έγινε πολύ πιο συντηρητικό από τον προκάτοχό του και βάζει, από ότι διαβάζω, σε όλες τις γυναίκες κομπινεζολ, ενώ το 2ο ξεκινούσε με την Triss ολόγυμνη και τον Geralt ορεξάτο...Ευτυχώς δεν πρόλαβε να πάθει πλήρη Mασεφεκτίαση και να γίνει και τελείως casual. Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια για το πως θα χειριστεί το Cyberpunk 2077 η CDP...<br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Καλημέρα, επειδή βρισκόμαστε σε αγγελία καλό θα ήταν η κουβέντα να συνεχιστεί σε άλλο νήμα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom