By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!πιο πριν το είδα, φαίνεται το κατέβασαν/έκρυψαν.Ρε σεις σας βγάζει το βίντεο; Εμένα μου λέει ότι είναι μη διαθέσιμο γιατί περιέχει προσωπικό περιεχόμενο που ανήκει σε τρίτο
Ρε σεις σας βγάζει το βίντεο; Εμένα μου λέει ότι είναι μη διαθέσιμο γιατί περιέχει προσωπικό περιεχόμενο που ανήκει σε τρίτο
Ντεν εκω φεησμπουκ καρντια μουΝαι, και σε μένα βγαίνει αυτό πια. Κάνε κλικ στο "Watch on Facebook" και θα το δεις.
Ντεν εκω φεησμπουκ καρντια μου
Ούτε εγώ, αλλά μπορώ να το δω...
Οκ εχεις δικιο, επρεπε να γραψω "Ντεν εκω/μπαινω-για-κανενα-λογο φεησμπουκ καρντια μου"![]()
εκει ισως κανω μια εξαιρεση, αλλα θελει εξτρα κοπο καθως το facebook container τα μπλοκαρειΟύτε μέσω Ρεηκουί; :Ρ
Η Εύα Καϊλή αποδείχθηκε πως ήταν λάθος κίνηση να ζητήσει από τον πατέρα της να μεταφέρει τα χρήματα από το σπίτι σε κάποιο ασφαλές σημείο, καθώς δεν είχε προβλέψει πως την παρακολουθούσε η βελγική αστυνομία, με αποτέλεσμα την αυτόφωρη διαδικασία και τη σύλληψή της.