Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θα το πιάσω ανάποδα. Στον πάτο είναι όλοι ίδιοι, διότι όλοι έχουν ως κοινό σημείο εκκίνησης/αναφοράς το ΚΚΕ εσωτερικού. Η πλειοψηφία δε είναι και μιας ηλικίας που έχει ζήσει/δράσει την περίοδο που αυτή η αριστερή πτέρυγα της ελληνικής πολιτικής σκηνής τα είχε κάνει μούσκεμα. Όποτε το να βάζει κανεις στην ίδια πρόταση Κασέλα, Τσίπρα και λοιπούς στέκει ακόμη κι αν ο Αλέξης της καρδιάς μας είχε κάτι να μας πει, μαζί με κάτι λίγους ακόμη εκεί μέσα.

Μεγαλύτερη απόδειξη από το ότι έβγαλαν πρόεδρο με το σύστημα του φλιπερακιου, ρίξε ένα διευρω και ψηφισε, χωρίς καμία διαδικασία, χωρίς καμία ικανότητα για εσωτερικο διάλογο και ώριμες επιλογές, δείχνει ότι δεν πατάνε καλά. Κι εδώ διαφωνώ με τον Μαλακτη. Σε ποιες ζυμώσεις αναφέρεσαι; Οι μόνες ζυμώσεις που κάνει όλο αυτό το συνάφι του ΚΚΕ εσωτερικού είναι να κάνει συγκατάβαση στα κυβερνητικά κι ευρωπαϊκά τερτίπια, δεξιες μεταπτώσεις και κουβέντες για το ποιος θα πάρει το χρίσμα του αρχηγού, χωρίς σοβαρές διαδικασίες. Και φυσικά σε αυτές τις εκλογές φάνηκε το επίπεδο τους όταν ήρθε ο αλεξιπτωτιστής και τους πήρε τα σώβρακα, αντικειμενικά, μονο ο βολτεμορντ έδειξε εσωκομματική σοβαρότητα, αν και για εκεί ακούω διάφορες ιστορίες, που δεν ασχολήθηκα ποτέ για να τις εξακριβώσω.

έδειξε εσωκομματική σοβαρότητα
Θα μπορουσε να εδειχνε τετοια σοβαροτητα οπως λες, αν δεν προχωρουσε σε διαγραφες οταν ενιωσε απειλη της θεσης του ως γραμματεας. Ακομη και αν ηταν οντως αληθεια η συμφωνια της σακο με συγκεκριμενους ολιγαρχες, η εξουσια απο τα κατω θα επρεπε να το διευθετησει και οχι οι προγραφες.
Το ψαρι βρωμουσε απο το δευτερο συνεδριο οταν αρνηθηκαν να δωσουν τη λειτουργια της ΟΕΣΚΕ στις ομαδες βασης και η διαγραφη της σακο, απεδειξε τις δικλειδες ασφαλειας για την εξουσια του.

Μεγαλο ενδιαφερον εχει παντως το συνεδριο του δεκεμβριου και κατα ποσο θα υπαρξει προταση για αλλαγη γραμματεα

επειδή μπερδεύτηκα λίγο με τόσους αριστερούς, το ΚΚΕ εσωτερικού ποιος είναι; ο Κουτσούμπας ο άρχοντας;

προχώρησα να διαβάσω και για το ΚΚΕ μετά, πολύ δεμένοι και αγαπημένοι οι αριστεροί στην Ελλάδα. Μου θυμίζει τα Ελληνικά guilds στο WoW, διάσπαση στην διάσπαση κάθε φορά που κάποια παρέα ήθελε να γίνει αρχηγός.

Μία από τις σταθερά αγαπημένες μου εικόνες στην ιστορία του ίντερνετ είναι αυτή:

%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg

Και σταματάει στο 2010 κιόλας, πού να την εμπλουτίσει κάποιος με το τι έγινε μετά.

Μία από τις σταθερά αγαπημένες μου εικόνες στην ιστορία του ίντερνετ είναι αυτή:

%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg

Και σταματάει στο 2010 κιόλας, πού να την εμπλουτίσει κάποιος με το τι έγινε μετά.
Καταγγελω την πλήρη απουσία του ΟΑΚΚΕ! Ξεκάθαρα Προβοκάτσια με σκοπό την διάσπαση των συντρόφων από αρκουδεηδες!

Η ΟΑΚΚΕ ξεκάθαρα ανήκει σε μια εικόνα μόνη της.

btw αυτό το ΑΚΟΣ κάτω αριστερά πρώτη φορά το ακούω και δεν μπορώ και να το βρω πουθενά. Το ξέρει κανένας;

btw αυτό το ΑΚΟΣ κάτω αριστερά πρώτη φορά το ακούω και δεν μπορώ και να το βρω πουθενά. Το ξέρει κανένας;
Ρωτα τον @Mogrey665 να σου πει... :sneaky:

Αυτό είναι το ένα αριστερό μουλτιβερς, διότι έχεις και τα υποσυστήματα, ΑΚΑ μη κομματικές αριστερές πολιτικές παρατάξεις ή υποομάδες των ομαδων στα κόμματα που πολιτεύονται.
Αν είσαι σκληροπυρηνικός, κανεις την τελειωτική βουτιά, leap of faith, στις φοιτητικες ομάδες/παρατάξεις με σκοπό να βρεις το ποιος φιντάρει ποιον κι αν δεν χάσεις τα μυαλά σου, κατά την επιστροφή στην πραγματικότητα παίρνεις επιτέλους το πάσο εισόδου για το Σπίτι του Λαού, όπου ο Κουτσιούμπας σου απονέμει σφυροδρέπανο τιμής.

@Norshgaath Δεν ξέρω ακριβώς τι παίχτηκε κι ουτε ξέρω αν έχει βγει όλη η αλήθεια προς τα έξω, παντως κι εκεί πέρα κάτι βρωμάει. Σε γενικές γραμμές θεωρω όμως ότι αν τα πράγματα πάνε να έρθουν τούμπα από λαμογιες, ο αρχηγός, γραμματεας η όπως αλλιώς λέγεται, πρέπει να μπορεί να ξηλώσει κόσμο χωρίς πολλα σούρτα φέρτα. Κι ας κριθεί από την βάση εκ των υστέρων. Οι δυσκοίλιες διαδικασίες σε καμία περίπτωση δεν βοηθάν σε μια εποχή όπου η πληροφορία μεταδίδεται ακαριαία και τα πάντα αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό.

Καλά έχεις ένα δίκιο. Εδώ παρόμοια εικόνα φτιάχνεις μόνο αν βάλεις τις διασπάσεις των ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, όχι με άλλες οργανώσεις.

ο αρχηγός, γραμματεας η όπως αλλιώς λέγεται, πρέπει να μπορεί να ξηλώσει κόσμο χωρίς πολλα σούρτα φέρτα. Κι ας κριθεί από την βάση εκ των υστέρων. Οι δυσκοίλιες διαδικασίες σε καμία περίπτωση δεν βοηθάν σε μια εποχή όπου η πληροφορία μεταδίδεται ακαριαία και τα πάντα αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό.

Σε ακριβως αυτο διαφωνησα οταν εφυγα. Αυτη η πρακτικη ειναι Slippery slope που οδηγει σε συγκεντρωτισμο και πνιξιμο της ελευθεριας απο τα κατω.

Ασε που ο τυπος ειναι ναρκισσος, δεν εχει νοημα οι ομαδες απο τα κατω να συνδυαμορφωνουν αποψεις μεταξυ τους αν χρειαστει να υπαρχει ως "μεγαλο -καραφλο- κεφαλι" γραμματεας

Δεν ειχε παραβει τα εσκαμμενα, εως τη φαση με τη σακο. Επισης δε φαινεται να εχει γινει καποιο αλλο στραβοπατημα, ομως η επιφυλαξη υπαρχει. Ετσι αν δεν μαθευτει τι διαφθορα επαιξε (και αν επαιξε) με τη σακο και αν δεν δωθουν τα κλειδια της ΟΕΣΚΕ στις ομαδες βασης, δεν αξιζει να συμμετεχει ενεργα καποιο αδεσμευτο ατομο εκει.

Disclaimer για τon commissar του μελλοντος, υπευθυνο για την ευρυθμη λειτουργια των γκουλαγκ της Μυκονου:

" Οτιδηποτε εχω πει παλαιοτερα για το ΚΚΕ (και το ξυλο που εχω φαει απο ΚΝΑΤ), περασμενα ξεχασμενα, νερο και αλατι"

δεν το βλεπω απιθανο, αν ο ανδρουλακης συνεχισει τον ανεξηγητο για μενα τροπο που κανει (μαλλον δεν κανει...) αντιπολιτευση στην κυβερνηση.

το προβλημα μου με το κκε, δεν ειναι οτι θελει την δευτερη θεση. ειναι σεβαστος και εφικτος ισως στοχος.
ειναι οτι δεν θελει την πρωτη.

μεχρι να ακουσω απο επισημα χειλη οτι εχει αναιρεσει πλεον αυτην την (σχωρεστε μου την προσωπικη εκτιμηση) γελοία θεση, δεν μπορω να το παρω σοβαρα ως εναλλακτικη προταση εξουσιας.

δεν ειναι οτι θελει την δευτερη θεση
Εχει αλλαξει πολιτικη. Το ειπε ευθεως ο Κούτσου

«μπορεί να συνεχιστεί και στις ευρωεκλογές με την τρίτη, γιατί όχι και με τη δεύτερη θέση»

Back