Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

αυτος ο ανθρωπος, μ αυτο το επιπεδο λογου και μ αυτα τα επιχειρηματα, ειναι υπουργος αναπτυξης.....
θα μου πεις πριν απ αυτον ηταν ο αδωνις με το ραμμένο μαλλί. ενταξει, οπως και να το κανεις μαλλον για απγκρέιντ προκειται. φαντασου....

ήθελα να ήξερα ποια σκυλιά τους ψηφίζουν επιτέλους, δεν έχουν αφήσει κανέναν σε χλωρό κλαρί εκτός από τους φίλους τους, τους εφοπλιστές....

Η τα κομματογαβγαβ και οι βολεμένοι είναι περισσότεροι απο όσο νομίζουμε και η αποχή πολύ κόσμου τους σώνει ή οι εκλογές είναι απλά τυπικές για να νομίζουμε οτι επηρεάζουμε κάτι.

έχω απορίες. Εκτός από τον κίνδυνο να κάνουμε την θάλασσα perrier, αλλά προφανώς σε αυτήν την χώρα ποιος χέστηκε για κινδύνους, βλέπω ένα πιο θεμελιώδες πρόβλημα.

Μέχρι τώρα το μοναδικό επιχείρημα που έχω δει για τo θάψιμο διοξειδίου (δεν λέω αν συμφωνώ που δεν συμφωνώ ούτε σε αυτό, αλλά τουλάχιστον είναι επιχείρημα) είναι το «μπλε υδρογόνο». Το μπλε υδρογόνο το παράγεις από φυσικό αέριο αλλά δεσμεύεις το διοκείδιο τού άνθρακα επιτόπου. Εκεί που μιλάμε δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Τι στην παράνοια θέλουν να κάνουν; Αν το κουβαλάνε από αλλού τότε μιλάμε για ένα τεράστιο κόστος σε διοξείδιο τού άνθρακα (είπαμε χεστήκαμε για το οικονομικό κόστος) άρα κάνεις όλη αυτήν την βλακεία και συνολικά έχεις πολύ μεγαλύτερη ζημιά στο παγκόσμιο κλίμα λόγω επιπλέον εκπομπών διοξειδίου τού άνθρακα.

έχω απορίες. Εκτός από τον κίνδυνο να κάνουμε την θάλασσα perrier, αλλά προφανώς σε αυτήν την χώρα ποιος χέστηκε για κινδύνους, βλέπω ένα πιο θεμελιώδες πρόβλημα.

Μέχρι τώρα το μοναδικό επιχείρημα που έχω δει για τo θάψιμο διοξειδίου (δεν λέω αν συμφωνώ που δεν συμφωνώ ούτε σε αυτό, αλλά τουλάχιστον είναι επιχείρημα) είναι το «μπλε υδρογόνο». Το μπλε υδρογόνο το παράγεις από φυσικό αέριο αλλά δεσμεύεις το διοκείδιο τού άνθρακα επιτόπου. Εκεί που μιλάμε δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Τι στην παράνοια θέλουν να κάνουν; Αν το κουβαλάνε από αλλού τότε μιλάμε για ένα τεράστιο κόστος σε διοξείδιο τού άνθρακα (είπαμε χεστήκαμε για το οικονομικό κόστος) άρα κάνεις όλη αυτήν την βλακεία και συνολικά έχεις πολύ μεγαλύτερη ζημιά στο παγκόσμιο κλίμα λόγω επιπλέον εκπομπών διοξειδίου τού άνθρακα.

Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα, αλλά μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήθελαν να παράγουν υδρογόνο από τα λιπάσματα και μια άλλη βιομηχανία της περιοχής που δεν θυμάμαι, για να τροφοδοτούν την μονάδα της Siemens στην Κομοτηνή.

Παρόμοιες ιδέες έχει και ο Βαγγέλης με την motor oil για την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Back