Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
^
Τα έδωσε ήδη η αντιπροσωπεία της ΝΔ που πήγε στη δίκη, έλεγαν πως "η δίωξη ξεκίνησε επί κυβέρνησης Σαμαρά" κτλ :p

Και φυσικά το κύριο είναι εγκληματική οργάνωση είναι επειδή είναι Ναζί. Γιατί θα αρχίσουν να ξεφυτρώνουν καινούργια μπουμπουκάκια.
O Βελόπουλος έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Θα παραθέσω Γιάνη τώρα αλλά ας μου το συγχωρέσουν οι αρχαίοι θεοί.

Δεν είναι όλοι μέσα στην αίθουσα.

Δε ξέρω για σας, εγώ ανυπομονώ να πάω σπίτι, να ξαραχνιασω το παλιό λογαριασμό μου στο Τουίτερ και να αρχίσω να κάνω report όλα τα χρυσαυγιτικα επίσημα κανάλια ΤΟ σαν λογαριασμοί εγκληματικής οργάνωσης...και μετά θα παίξω πολύ bg3 σα CN rogue

Edit μόλις διάβασα αυτό που ποσταρε ο Χανκ. Όντως οι κυβερνώντες δεν θα άφηναν να εξελιχθεί η συγκέντρωση σε αντιφασιστική διαδήλωση και να αναπτερωθει το ηθικό των ανθρώπων. Γι'αυτό πιάσαν δουλειά οι αντερκαβερ φασίστες, τα σκυλιά τους...

Ρίξανε την σελίδα της Ελληνοφρένειας;

Πείτε με γερογρουσούζη, αλλά δεν έχω καλό προαίσθημα. Κάτι μου λέει ότι ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινά. Τώρα είναι που θα συσπειρωθούν όλοι αυτοί που τάχα δεν ήξεραν

Σε μια ομάδα στο fb που λέγεται "Ελληνική κοινότητα Ανόβερου" έγινε ανάρτηση με ένα πανό από έναν αγώνα του Αμβούργου που έλεγε "Ο Πάνος Φύσσας ζει, τσακιστε τους Ναζι" και βγήκαν άτομα να σχολιάσουν τι έχει να κάνει αυτή η ανάρτηση με την κοινότητα Ανόβερου ή είναι άκρως πολιτικό θέμα και δεν έχει σχέση με την ομάδα κτλ. Ευτυχώς οι περισσότεροι τους εκραξαν και το χάρηκα ιδιαίτερα μιας και εδώ στο Ανόβερο υπάρχουν πολλοί που ενώ είναι οι ίδιοι τους μετανάστες βρίζουν τους άλλους μετανάστες και όταν τους την λες, απαντούν με χαζές απαντήσεις τύπου "Εμείς όμως είμαστε Ευρωπαίοι κτλ."

Σε μια ομάδα στο fb που λέγεται "Ελληνική κοινότητα Ανόβερου" έγινε ανάρτηση με ένα πανό από έναν αγώνα του Αμβούργου που έλεγε "Ο Πάνος Φύσσας ζει, τσακιστε τους Ναζι" και βγήκαν άτομα να σχολιάσουν τι έχει να κάνει αυτή η ανάρτηση με την κοινότητα Ανόβερου ή είναι άκρως πολιτικό θέμα και δεν έχει σχέση με την ομάδα κτλ. Ευτυχώς οι περισσότεροι τους εκραξαν και το χάρηκα ιδιαίτερα μιας και εδώ στο Ανόβερο υπάρχουν πολλοί που ενώ είναι οι ίδιοι τους μετανάστες βρίζουν τους άλλους μετανάστες και όταν τους την λες, απαντούν με χαζές απαντήσεις τύπου "Εμείς όμως είμαστε Ευρωπαίοι κτλ."
Χαίρομαι και θλίβομαι για την παραπάνω παρατήρηση, διότι έχουμε ακριβώς τα ίδια σκουπίδια και εδώ. Τουλάχιστον δεν νιώθω ότι έχω την αποκλειστική τιμή να τους αντιμετωπίζω...

Από ποινές, να μην περιμένουμε εξαντλητικές. Το σημαντικό είναι η καταδίκη και η δημιουργία δεδικασμένου. Και το ότι μας τέλειωσε οριστικά και αμετάκλητα το "δεν ήξερα".

Δεν ξέρω γιατί κατάφερε να επιβιώσει το "δεν ήξερα" μέχρι σήμερα.
Α κάτσε ξέρω... γιατί δεν έγιναν φασίστες λόγο της ΧΑ, η ΧΑ έγινε γιατί ήταν φασίστες όσοι την ψήφισαν.

Μην πέσετε από τα σύννεφα αν αρχίσετε να διαβάζετε απόψεις του στυλ "τους καταδίκασαν γιατί ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ".

Ένα γενναίο 5% (ΜΙΝΙΜΟΥΜ) του Ελληνικού λαού έχει συνειδητοιημένα χουντικές πεποιθήσεις. Αυτοί δεν μετανιώνουν για τίποτα απολύτως. Το πολύ-πολύ να μεταπηδήσουν σε σχηματισμούς στυλ Βελόπουλου, ή στο όποιο επόμενο "μετριοπαθέστερο" ακροδεξιό κόμμα.

καλα ναι το πιστεύω και εγώ ότι θα διαβάσουμε τέτοια μαργαριτάρια.

αμεσως μετα η αστυνομια εριξε χημικα-νερο χωρις καποια προκληση απο τους συγκεντρωμενους, μαλλον νομιζαν οτι το συνθημα απευθυνοταν σε αυτους.

Παιδιά κα στο εκτελεστικό απόσπασμα να τους έστελναν και δημόσια να τους κουρέψουν με το νόμο 4000 χιλιάδες τα "δεν ήξερα" και τα "ναι μεν αλλά" δεν θα πάψουν. Ας μην έχουμε αυταπάτες, για κάποιους θα γίνουν ως και μάρτυρες.
Επί της ουσίας όμως, το δεν ήξερα ποτέ δεν ευσταθούσε σαν δικαιολογία. Ακόμα και αν δεν ήξεραν την πορεία της οργάνωσης μέχρι που έγινε mainstream, ακόμα και αν δεν "έπιαναν " συνθήματα τύπου "ζήτω η νίκη" ή "θα ακονίσουμε τις ξιμφολόγχες μας στο πεζοδρόμιο", γενικά ο λόγος τους ήταν ξεκάθαρος.
Τες πα, αντιλαμβάνομαι την ύπαρξη καχυποψίας και αυτοσυγκράτησης, ειδικά με αυτόν τον ποινικό κώδικα, αλλά σήμερα είναι μια καλή και αισιόδοξη μέρα σε μια χρονιά που μας πάει καροτσάκι.

Εγώ στο live feed είδα να φεύγουν κάποια τούβλα πρώτα, βέβαια η αντίδραση ήταν κλασσική ματατζίδικη και τους είχε τσούξει και η ποινή στο κόμμα τους...

βγαλανε μεροκαματο παλι οι ασφαλιτες.

Ένα πολύ όμορφο άρθρο γνώμη

"Η ίδια η Δημοκρατία μας όμως είναι που εξεθρεψε το τέρας του νεοναζισμού. Το σύστημα είναι που αποφάσισε να αγκαλιάσει τις αντιμνημονιακές λαϊκιστικές ιαχές των ακροδεξιών, εξισώνοντάς τες με τις αντικαπιταλιστικές διαμαρτυρίες των δημοκρατικών πολιτών. Εκείνοι που μιλούσαν και ακόμα μιλάνε για τη θεωρία των δύο άκρων έχουν τεράστια ευθύνη για όσα έγιναν στη χώρα.

"Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό". Το είχε πει ο Μπέρτολτ Μπρεχτ σχολιάζοντας τους πανηγυρισμούς για το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Δυστυχώς, ο εχθρός εντός των πυλών είναι ακόμη μαζί μας. Δυστυχώς, το απόστημα του φασισμού παραμένει μέσα στην κοινωνία μας και παίρνει διαφορετικές μορφές. Ο Ζακ Κωστόπουλος, η Ελένη Τοπαλούδη, παλιότερα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, είναι θύματα που έπεσαν στο πλευρό του Παύλου Φύσσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Το τέρας έχει πολλά κεφάλια, μοιάζει με Λερναία Ύδρα που λουφάζει για λίγο καιρό κι ύστερα προσπαθεί να συρθεί στο κέντρο της πλατείας, αλλάζοντας δέρματα.

Χρέος όσων θεωρούμε εαυτούς προοδευτικούς πολίτες, είναι να μην το ξεχνάμε αυτό ποτέ. Όπως βγήκαμε στους δρόμους σήμερα, όπως ενωθήκαμε στα social media, όπως μιλήσαμε ανοιχτά για τον Φόβο, έτσι πρέπει να κάνουμε στο διηνεκές, δίπλα στον απόκληρο της κοινωνίας, δίπλα στον κατατρεγμένο, τον μετανάστη, τον αδύναμο, τον αδικημένο. Κανείς να μη βρεθεί μόνος απέναντι στις Ύαινες."

Στα ελαφρυντικά που ζητούν σταθερά μέχρι τώρα οι κατηγορούμενοι, είναι ότι μπήκαν στην Χ.Α. από διάθεση να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο μέσω δράσεων.

Την ίδια ώρα όλοι οι δημοσιογράφοι που τους δείχνανε να μοιράζουν γάλατα και να περνάνε γιαγιάδες στο απέναντι πεζοδρόμιο πανηγυρίζουν φορώντας μπλουζάκια "Σιγά μη φοβηθώ".

Αλλά όλα εντάξει. Ο Μπογδάνος απέδωσε στον εαυτό του τα εύσημα για την μάχη ενάντια στην Χ.Α. ή ακόμα;

Back