Τέμπη: Εύφλεκτα υγρά 3,5 τόνων μετέφερε στο πρώτο βαγόνι η εμπορική αμαξοστοιχία
Eπιστήμονες του Πανεπιστημίου της Γάνδης έκαναν ακριβή εκτίμηση για τα αίτια της τεράστιας έκρηξης που ξέσπασε μετά τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη πριν 2 χρόνια, στη χειρότερη σιδηροδρομική τραγωδία που γνώρισε η χώρα, όταν 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

επισημο πλεον. και λενε οτι θ ακολουθησουν εντος των ημερων κι αλλες εκθεσεις που θα λενε το ιδιο πραγμα.
το λογικο τωρα θα ηταν παραιτηση. δηλαδη μια νορμαλ συνεπεια σ ενα καπως νορμαλ κρατος. εννοειται πως δεν θα συμβει. εμπλεξε τωρα ομως ο παραπλανημενος. θα πρεπει να διωξει αυτους που τον "παραπλανησαν". και αν γινει αυτο, θ ανοιξουν κι αλλο τα στοματακια...
καλα, ηταν προφανες απ τα βιντεο με την εκρηξη απ την πρωτη στιγμη, οτι απο τρακα με 100χλμ/ωρα οσα "λαδια μηχανης" κι αν αναφλεγουν δεν πεθαινει τοσος κοσμος, ουτε καταστρεφονται 3 βαγονια. ο πρωθυπουργευων εβγαλε τρελλους και συνωμοσιολογους οσους το εψαχναν παραπανω. και μπορει να μην σας αρεσει, αλλά ο μπαγκσμπανης που λετε, ηταν ο μονος που ασχολουταν ακομα με το θεμα καθε βδομαδα. κι εβγαλε και το φωνητικο, που ηταν η αρχη που γυρισαν λιγο τα πραγματα.
τωρα κατακλυσμος. ηδη ετοιμαζουν βαλιτσουλες σταικουρας, τριαντοπουλος, ισως και αδωνις στον ανασχηματισμο. και λεγονται ισως καφενειακα, διάφορα που δεν θα αναπαραγω βεβαια, ειμαι στο ανθος μου, καταλαβαινετε, για λαθρεμποριο υγρων καυσιμων και ποιος ειναι απο πισω, πραγμα που θα δικαιολογουσε την τεραστια σπουδη για μπαζωμα και φορτωμα ολης της ευθυνης στον σταθμαρχη.
και βεβαια, ελλαδαρα. 15 σταθμοι, 40 καμερες και μονο μια ληψη υπαρχει απο το εμπορικο εκεινο το βραδυ. κι η αστυνομια εχασε το βιντεο...
α, και η μοναδικη δημοσια παρεμβαση του εξαφανισμενου αρμοδιου υπουργου αυτες τις μερες, στον σκαι προφανως, δεν πηγε και τοσο καλα θα λεγαμε. δεν εχω βρει καπου σκετο το αποσπασμα, οπότε θα πρεπει να ανεχτειτε τον κυριουλη αυτον, που πλατιαζει λιγο... (καλα, οχι οτι εχει αδικο σε οσα λεει εδω που τα λεμε...) (στο 3' περιπου σκαει ο μινιστερ)
καλη δυναμη και καλη τυχη βεβαιως βεβαιως σε οσους ταξιδευουν με τρενο...
Last edited: