Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Μιλάει για το πόρισμα, αλλά προφανώς δεν το έχει διαβάσει αφού έχει άλλες υποχρεώσεις.

"Εμείς στελεχώσαμε την επιτροπή που έβγαλε το πόρισμα, άρα δε γίνεται να κάνουμε συγκάληψη, αν κάναμε συγκάληψη δε θα τη στελεχώναμε".

"Το πόρισμα μιλάει για ΠΙΘΑΝΗ ύπαρξη άλλου καυσίμου, όχι για βέβαιη, άρα δεν παίρνει θέση πάνω στο θέμα".

Τι είπε ρε ο επιστήμονας.

Φλίκους Φλάκους Αλαμπουρνέζους, που έλεγε και ο Συλβέστρος Λαδοπόντικας.

Εμένα μου είπε ο Πορτοσάλτε ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη. Τόσα χρόνια στα μίντια είναι, δεν μπορεί να μην ξέρει αυτός και να ξέρει κάθε τσουτσέκι ερευνητής και επιστήμονας.

Σίγουρα ξέρει, τόσο πολύ που θα ανταμειφθεί και με θέση υπουργού στο μέλλον, στο υπουργείο γεωργίας μάλλον ώστε να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στα σκουλήκια.

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά είμαστε τόσο μαλακες σας λαός και έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, που αν βγει ο πρωθ και δηλώσει δημόσια ότι στα @@ του εάν κάνετε συλλαλητήρια για τα Τέμπη, δεν θα γίνει τίποτα και θα ξαναβγει και με 50%+ (κυρίως γιατί θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αποχή)

Οφείλω να τονίσω ότι η συμμετοχή στην απεργία στην πόλη που είμαι (Καβάλα) είναι εντυπωσιακή. Τα πάντα σχεδόν είναι κλειστά! Βασικά δεν είδα ανοιχτό μαγαζί ή γραφείο πλην αλυσίδων. Ούτε στις μεγαλύτερες πανελλήνιες απεργίες δεν υπήρχε τόση συμμετοχή

Το πλήθος κόσμου στο σύνταγμα είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί. Δεν χωρούσε τίποτα, όλα τα στενά και οι δρόμοι τριγύρω, πανό κόσμος, συγκίνηση και συνθήματα. Προσωπικά στα 20+ χρόνια που κατεβαίνω δεν το έχω ξαναδεί αυτό.

Ο κακοπροαίρετος θα έλεγε πως είναι ελαφρώς ύποπτος ο τρόπος που τα ΜΑΤ αρπάζουν όσους "χτυπούσαν" τον συνάδελφό τους και τους αφήνουν να φύγουν έτσι απλά.

ΥΓ.

χεχ

Το πλήθος κόσμου στο σύνταγμα είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί. Δεν χωρούσε τίποτα, όλα τα στενά και οι δρόμοι τριγύρω, πανό κόσμος, συγκίνηση και συνθήματα. Προσωπικά στα 20+ χρόνια που κατεβαίνω δεν το έχω ξαναδεί αυτό.
1740748584615.jpeg

Είχε η ΕΡΤ γκρο πλαν από τις φατσούλες που πήγαν όμορφα-όμορφα στο Σύνταγμα μπροστά στην εξέδρα απέναντι από τη Βουλή, για να είναι έτοιμοι. Τόσο καλός ο μηχανισμός, με τόσες κάμερες θα τους βρει άμεσα ο Χρυσοχοΐδης. Εδώ βρήκε τύπο που έπαιζε μπάσκετ στον Ασπρόπυργο για επεισόδια στη Ν. Σμύρνη, τι όχι;

Πονάμε που δεν είμαστε εκεί, θα κάνουμε το καθήκον μας στην πόλη που βρισκόμαστε.

Οφείλω να τονίσω ότι η συμμετοχή στην απεργία στην πόλη που είμαι (Καβάλα) είναι εντυπωσιακή. Τα πάντα σχεδόν είναι κλειστά! Βασικά δεν είδα ανοιχτό μαγαζί ή γραφείο πλην αλυσίδων. Ούτε στις μεγαλύτερες πανελλήνιες απεργίες δεν υπήρχε τόση συμμετοχή
Χαλκίδα το ίδιο. Οσους ξέρω με μικρές επιχειρησεις, καφε κλπ εκλεισαν για ενα 3ωρο τουλάχιστον.
Ο κόσμος που μαζεύτηκε δεν εχει ξαναμαζευτεί ΠΟΤΕ σε πορεία. Μαζικότατη η συμμετοχή. Ολοι εκεί, μικροί μεγάλοι παρα τη βροχή.

Τελικά πρέπει να έχουν αντζέντηδες και τους νοικιάζουν!! Δεν εξηγήται αλλιώς, τόσα χρόνια με τόσες κυβερνήσεις από όλο το πολιτικό φάσμα!!!

Διαβάζω πως σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας "ήταν 200.000 κόσμος στην πορεία της Αθήνας". Άρα νταξ έφτασε το εκατομμύριο σίγουρα. Αν ζούσε ακόμα κάνας Μπιρσίμ θα κατάφερνε να δείξει το πλήθος να φτάνει από τα Λιόσια μέχρι τη Βουλιαγμένη.

Λιόσια και Βουλιαγμένη, είναι άλλος Δήμος!!! Γι' αυτό μπερδεύονται!!!!

Back