Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ζούμε στο timeline όπου, το κανάλι του πρεζέμπορα (σύμφωνα με τις κακές φήμες που δεν υιοθετούμε απαραίτητα), έχει την καλύτερη κάλυψη των συγκεντρώσεων.

Ο γούγλης λέει το ΟΑΚΑ χωράει 70000 θεατές. Με 3 ΟΑΚΑ περισσεύουν και 30 000 θέσεις. Τι όχι;
Ας ρωτήσουμε τον γουγλη. Με τόσα στοιχεία που στέλνουν τα κινητά μας, άνετα μας δίνει ακριβή αριθμό για το πόσοι ήταν οι διαδηλωτές. Αν ρωτήσει η κυβέρνηση, στέλνει και τα ονόματα τους
😅

και εδώ Αίγιο είχαν κλείσει τα πάντα και είχε κατέβει απίστευτος κόσμος και κοσμάκης, πραγματικά δεν έχω δει ποτέ, ΠΟΤΕ όμως τόσο κόσμο σε διαδήλωση στο Αίγιο, βασικά δεν έχω δει ποτέ κάτι που να μπορείς να το χαρακτηρίσεις διαδήλωση βασικά.

Οι αγρότες κανά μπλόκο, 10-20 νοματαίοι του ΚΚΕ για καμιά διαμαρτυρία, ως εκεί.

Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει ξαναγίνει όσο θυμάμαι.
481211718_1212627960868018_7722689955000747553_n.jpg

427.000 σύμφωνα με τον τρόπο υπολογισμού τους
Κάπως καλύτερα, Η παραδοχές τους είναι υπερβολικά συντηρητικές. Βάλε ακόμα 50% σε αυτό και πλησιάζουμε στα σωστά νούμερα. 7(+/-1)e5

Και στο Βόλο παιδιά μια από τα ίδια, η μεγαλύτερη πορεία που έχει γίνει ποτέ. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 60000 κόσμου που έδωσαν βροντερό παρόν. Κάντε φαστ φοργουορντ το βιντεο να δείτε το ποτάμι

Ψέματα λες. Από το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ένα πλήθος 1,000 ατόμων έπειτα από μετατροπή σε ΑΜ (αστυνομικές μονάδες).

Και Σέρρες είχε πολύ κόσμο. Τελευταία φορά που είδα γεμάτη την πλατεία ήταν στην ομιλία του χοντρού Καραμανλή όταν θυμήθηκε ότι έχει καταγωγή από τον νόμο Σερρών. Χθες ίσως είχε παραπάνω ακόμα και από αυτό το συνταρακτικό γεγονός.

1) Αυτούς δεν μπορούν να τους αναγνωρίσουν ποιοι όντως είναι και που δουλεύουν (αν όντως δουλεύουν για αστυνομία ως ασφαλίτες ή αν είναι καμμένοι οπαδοί);
2) Η Κάρεν που βγαίνει στο 2:15 και λέει «ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ» γιατί δεν μπήκε μπροστά να ρίξει 20 μπουκέτα να τους ξαπλώσει όλους κάτω;
Όλοι γινόμαστε μάγκες όταν δεν υπάρχει ο κίνδυνος...

2) Η Κάρεν που βγαίνει στο 2:15 και λέει «ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ» γιατί δεν μπήκε μπροστά να ρίξει 20 μπουκέτα να τους ξαπλώσει όλους κάτω;
Όλοι γινόμαστε μάγκες όταν δεν υπάρχει ο κίνδυνος...
Είναι αυτό το τσουτσέκι στις παρέες, που ρίχνει την πρώτη μπουνιά να ανάψουν τα αίματα και μετά εξαφανίζεται :p

Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία άλλωστε, θυμηθήκαμε χθες το μεσημέρι, το βράδυ οι μισοί που κατεβήκαν στους δρόμους ήταν στα μπουζούκια και σήμερα όλοι στο καρναβάλι. Του χρόνου πάλι ίδια μέρα ραντεβού.

Εγώ πλέον πιστεύω, ότι τους νοικιάζει κάθε κυβέρνηση!!! Μια χαρά δουλίτσα!!

Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία άλλωστε, θυμηθήκαμε χθες το μεσημέρι, το βράδυ οι μισοί που κατεβήκαν στους δρόμους ήταν στα μπουζούκια και σήμερα όλοι στο καρναβάλι. Του χρόνου πάλι ίδια μέρα ραντεβού.
Γεμιζει το καλενταρι με τη ΝΔ στο τιμονι.

Εγώ πλέον πιστεύω, ότι τους νοικιάζει κάθε κυβέρνηση!!! Μια χαρά δουλίτσα!!
εγώ ξέρω ότι είτε με πασοκ είτε με ΝΔ πάλι τον ίδιο υπουργό βλέπω... λογικά αυτοί είναι οι groupies του

Back