By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτό πάντως είναι σημείο που αυτοί που αντιδρούν έχουν πόϊντ. Υπάρχουν ισχυροί μηχανισμοί που τρώνε χρήματα φορολογουμένων και προωθούν συγκεκριμένα διεφθαρμένα άτομα και συγκεκριμένες «πολιτικές» (δεν τις θεωρώ πραγματικά πολιτικές) κατευθύνσεις. Έχουμε και πρόσφατο το θέμα με την USAID. Θα μπορούσε βέβαια να λειτουργεί και «αντίστροφα» (να θυμηθούμε το καρακιτσαριό τής χούντας). Σε κάθε περίπτωση αυτού τού είδους οι επιθέσεις είναι στην καλύτερη περίπτωση ανόητες. Εκτός ίσως αν καταφέρουν να πείσουν ότι παράγουν τέχνη...κανε ενα εσυ και στειλτο.
και ξεχασα να βαλω το quote. απευθυνoμουν στον @Dim Gian Bot
Να ένας καλός τρόπος να ακούσεις αυτά που πραγματικά είπε ο μτστκς (ναι αυτά ακριβώς είπε) χωρίς να σού γυρίζουν τα άντερα.edit στο edit
Σε αυτό δε διαφωνώ.ένα έργο που δεν μου αρέσει, αλλά αρέσει σε σένα ή σε ικανοποιεί για τους Χ λόγους, σωστά;
Σε αυτό δε διαφωνώ.
Και θα ήθελα και έργα παχατουριδη στο μουσείο
Εγώ βασικά, έψαχνα να βρω ποιός είναι ο Μαέβιος Παχατουρίδης!!!
Μάεβιους, "μικρέ και άσχετε" καπετάνιε, όπως θα έλεγε και ο ίδιος!!! Ντροπή και αίσχος που δεν γνωρίζεις αυτόν τον ΟΓΚΟΛΙΘΟ της Τέχνης!!!111!!!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη από την ανθρωπότητα, για την αβυσσαλέα έλλειψη αναγνώρησης αυτού του ιερού τέρατος της Τέχνης, από μέρους μου.
Προχωρώ σε αποκατάσταση της ζημίας:
![]()
Και ας μην ξεχνάμε το ΚΟΡΥΦΑΙΟ του έργο με τίτλο "Η μοναξιά της αγελάδας"!
Αναρωτιέμαι τί στάση θα κρατήσει η ΝΔ στην άρση της ασυλίας. Λογικά θα ψηφίσει υπέρ αν και σίγουρα θα ανησυχεί για το πώς θα το λάβουν οι πιο συντηρητικοί* ψηφοφόροι της.btw γιατί είναι επικίνδυνη η παραπάνω στάση απέναντι στην τέχνη
![]()
Εικόνες Μεσαίωνα στην Πινακοθήκη: Φανατικοί χριστιανοί επιτέθηκαν σε καλλιτέχνες
Μόλις το Σωματείο Εργαζόμενων στη Σύγχρονη Τέχνη άνοιξε πανό κατά του βανδαλισμού Παπαδόπουλου, άρχισαν να ακούγονται γιουχαΐσματα και βρισιές ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.www.efsyn.gr
Βήμα βήμα φτάνουμε στο να καίμε βιβλία και καλλιτέχνες "γιατί δε μου άρεσε αυτό που έφτιαξε", "γιατί γράφει μέσα για σεξ έξω από το γάμο οπότε έιναι βλασφημία" κτλ κτλ.
Και αν νομίζετε ότι δεν γίνονται αυτά έτσι μωρέ σιγά και τώρα τι έγινε κτλ, ένα τσιγάρο δρόμος είναι όλα αυτά και οι αναφορές στην ιστορία πολλές.
fixed that for yaΕύκολος γιατί ζούμε σε μια χώρα όπου οι "χριστιανοί" είναι πλειοψηφία και άρα τα media θα τσιμπήσουν άμεσα, και ασφαλής διότι ο χριστιανισμός είναι από τις πολύ λίγες θρησκείες των οποίων τα ιερά σύμβολα και πρόσωπα μπορείς να "θίξεις" ελεύθερα χωρίς να σε αποκεφαλίσει κάποιος ή να εξαφανιστείς από προσώπου γης.