Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Apparently ακούγεται πως επειδή ξεκινάνε στα κοντά οι δίκες για τα Τέμπη και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, θα κάνει εκλογές η κυβέρνηση μετά το Πάσχα γιατί δεν την συμφέρει να το καθυστερήσει για αργότερα. Για αυτό άρχισε σήμερα και η παροχολογία για την ακρίβεια στα καύσιμα.
ΜΑΚΑΡΙ

καλά δε το λες και παροχολογία αυτά που ανακοίνωσε, ψίχουλα ως συνήθως.

Εκλαψα. Ο σοσιαλιστής που κόβει ΦΠΑ και ο φιλελές που μοιράζει επιδόματα. Λογικά κάποιο bug έχει το matrix που ζούμε, δε παίζει διαφορετικά.

51% εύκολα
Εντάξει Ελλάδα μόνο χουντόγεροι έμειναν και gen x-άκιδες ιδιοκτήτες ακινήτων passive incomers. Οι υπόλοιποι έχουμε βγει έξω προ πολλού.

Apparently ακούγεται πως επειδή ξεκινάνε στα κοντά οι δίκες για τα Τέμπη και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, θα κάνει εκλογές η κυβέρνηση μετά το Πάσχα γιατί δεν την συμφέρει να το καθυστερήσει για αργότερα. Για αυτό άρχισε σήμερα και η παροχολογία για την ακρίβεια στα καύσιμα.
Γιατί βιάζεται? Θέλουν τουλάχιστον καμιά πενταετία για να τελειώσουν οι δίκες. Ή ανησυχούν τι θα αποκαλυφθεί εκεί? Χειρότερα από αυτά που μάθαμε ήδη και δεν κουνήθηκε φύλλο δεν θα ειναι.

Μου εσκασε αυτο το newsletter

Για αυτη την ερευνα

Και ξεκιναει ετσι

Αγαπητή αναγνώστρια,
Αγαπητέ αναγνώστη,

Οι συντάκτες του νέου ρεπορτάζ μας τυχαίνει να είμαστε παναθηναϊκοί. Αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματά μας -η χαρά στις νίκες, η λύπη στις ήττες- ταυτίζονται μ’ εκείνα που έκδηλα βιώνει στους αγώνες της ομάδας μας ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ελεος με αυτους τους βαζελους, πισω απο τα παντα ειναι :sneaky:

όχι όχι, καλά είσαι, είναι ειρωνικό δεν το έπιασες :p

ο τύπος είναι χίπστερ επιπέδου 5, εγώ θα τον ψηφίσω

στα τελευταια του ποστς και ομιλιες ολο αναφερει το ΝΑΙ με κεφαλαία.
εχει γουστο ο μαλακοπίτουρας να ονομασει το κομμα "ΝΑΙ". μιλαμε για τερμα γελοία ονομασια, που λογικα φερνει αμεσως την ερωτηση:
- ναι τι???

ασχετως που τον βριζω για την ανιωθιά του και την αργοπορια του, ενω ο κοσμακης τρωει το αγγουρι στον κωλαρίνο, θα τον ψηφισω εννοειται.
κατσε να σου εξηγησω: ιδανικα θα ηθελα να το ριξω βαρουφακη η ανταρσυα (το εχω κανει κιολας σε καποιες ευρωεκλογες). αλλά προκειται να ψηφισω το κομμα που θα ειναι δευτερο στα γκαλοπ, αληθεια σου λεω. προκειμενου να τελειωσει η δυστοπια που ζουμε, μεχρι και τον τσομπανη τον ανδρουλακη θα ψηφισω αν χρειαστει. να, στον σταυρο που σου κανω, που ελεγε κι η γιαγια μου.

έτοιμοι για capital controls 2 :p
έτσι και αλλιώς πάλι άφραγκοι είμαστε.

Τι θέλουν πια οι κουτόφραγκοι και μας πρήζουν τα @@

Τι θέλουν πια οι κουτόφραγκοι και μας πρήζουν τα @@
Ειναι δεδομενο πως η ΝΔ συσσωμη θα ψηφισει κατα της αρσης.

Αναρωτιεμαι ομως αν ολη η αντιπολιτευση ψηφισει υπερ της αρσης και ειναι εν ενεργεια 6-7 της ΝΔ, εχουν δικαιωμα αραγε να ψηφισουν οι 5-6 κατηγορουμενοι κατα της ασυλιας για τους αλλους εκτος του εαυτου τους που εξαιρουνται; Αν οχι, τοτε δεν θα εχει πλειοψηφια η ΝΔ και θα περασει η αρση, ετσι εχουμε μια καλη ευκαιρια για εκλογες

Apparently οι βουλευτές για τους οποίους θα ζητηθεί άρση ασυλίας είναι οι:

• Κατερίνα Παπακώστα
  • Κώστας Σκρέκας
  • Κώστας Αχ. Καραμανλής
  • Γιάννης Κεφαλογιάννης
  • Κώστας Τσιάρας
  • Δημ. Βαρτζόπουλος
  • Μαξ. Σερετάκης
  • Βασ. Βασιλειάδης
  • Χρ. Μπουκώρος
  • Θεοφ. Λεονταρίδης

Αναμένουμε τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να γίνει αξιολόγηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά
Αρα αυτο λυνει την απορια μου... μιλαμε για ξεφτιλικι να ψηφιζουν οι υποδικοι ο ενας για τον αλλο

δεν είμαι σίγουρος για το αν όλοι οι ΝΔεδες θα ψηφίσουν στην γραμμή του κόμματος, υπάρχει εσωτερική φαγωμάρα τώρα τελευταία.

Εγώ πάντως σκοπεύω να κατέβω Ελλάδα, να ψηφίσω κουλή και μετά να βγω να το φωνάξω στους δρόμους.

Εγώ πάντως σκοπεύω να κατέβω Ελλάδα, να ψηφίσω κουλή και μετά να βγω να το φωνάξω στους δρόμους.
Μία διευκρίνηση μόνο, επειδή έτσι όπως το τόνισες μας μπέρδεψες

τον Κούλη
1000037663.jpg

ή την κουλή;
1000037664.jpg

Back