Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ανοίγω το FB να τσεκάρω κάτι που έστειλα σε έναν σύλλογο, βλέπω την αφίσα που έκανα, ΑΙ κόπι πάστα για άλλο event του ίδιου συλλόγου που μοιάζει αλλά δεν είναι σαν την δική μου, βλέπω και έναν τρίτο σύλλογο σιγόντο στον πρώτο που ανεβάζει την αφίσα που έκανα εγώ αλλά κομμένη στο πλάι να μην φαίνεται η τσίφρα μου

Τσέκαρε το με κανα φίλο σου δικηγόρο!! Ειδικά ο τρίτος σύλλογος, μου φαίνεται ότι έκανε καραμπινάτη μ@λ@κία!!!

αναρωτιέμαι μην είχε δίκιο ο πατέρας μου να με χώσει σε τίποτα εκλογές πουθενά... (ήταν αρκετά χωμένος στην ΝΔ από παλιά).
Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται ;) Μπαίνεις, κλειδώνει η θέση και έχεις και χρόνο να κάνεις τα χόμπι σου και κάποια στιγμή τους παρατάς και κάνεις μόνο τα χόμπι σου χωρίς άγχος. Το όλοι κλειδί είναι να μην καταλήξεις με ένα κεφάλι γεμάτο σκατά από την συναναστροφή με το Coprus Δapius.

Στα υπόλοιπα άστα βράστα.

Μα άμα δε μπορείς να βρεις ανθρώπους να κάνεις έστω το μικρό σου bubble, τι θα κάνεις; Δεν λέω ότι έχω χωθεί, παραμένει αηδιαστική η ιδέα, αλλά λέω ότι μπορεί κάποια στιγμή να πω δε γαμιέται με όλο αυτό που ζω. Ναι κάποια στιγμή, αν κανείς δεν νοιάζεται για σένα, θα πρέπει να νοιαστείς εσύ.

Καταβάλω τεράστιες προσπάθειες καθημερινά, στην υπομονή, στην οδηγική συμπεριφορά, στην αντιμετώπιση του κάθε ζώου, προχθές στο παρατσάκ ήθελα να τραβήξω κλωτσιά σε έναν κωλόγερα που ανέβηκε με το κωλάμαξο πάνω στο πεζοδρόμιο για να διπλοπαρκάρει ανάμεσα στο μαγαζί και σε ένα άλλο αμάξι που είχε παρκάρει με κάπως υπερβολική απόσταση από το πεζοδρόμιο, δεν πήγε να με πατήσει αλλά μπροστά μου έγινε εκεί πήγαινα.
Μετά μπήκε στο ίδιο μαγαζί ψησταριά που μπήκα και εγώ να πάρω κάτι και πάει προσπερνάει όλη την σειρά και χώνεται μπροστά (τελικά έφυγε γιατί ο άνθρωποι εκεί τον αγνοούσαν ακολουθώντας την σειρά, αλλά την φιτιλιά μου την έριξε...).

Παραμετά βλέπω γνωστούς και φίλους χωμένους καλά στο κομματικό παιχνίδι να κάνουν την ζωούλα τους μια χαρά, εγώ πληρώνω τα κερατιάτικα τους και αναρωτιέμαι μην είχε δίκιο ο πατέρας μου να με χώσει σε τίποτα εκλογές πουθενά... (ήταν αρκετά χωμένος στην ΝΔ από παλιά).

Μετά παίρνω το παιδί να το πάω μια βόλτα σε κανά πάρκο, ζούγκλες, παραμέληση, ζώα να παρκάρουν τις μηχανές τους σε όλο το πεζοδρόμιο (να σημειώσω εδώ δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να βάλεις την μηχανή σου αν το πεζοδρόμιο είναι μεγάλο, αλλά στο 60εκ πεζοδρόμιο ΧΕΣΕ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ!) αλλού πεζοδρόμια με χόρτα και σκατά, κλαδιά, σπασμένα, 60εκ με κολόνα της ΔΕΗ 50εκ και και και γαμτσοτστσδαχχ.

Μετά πάω στο γραφείο ανοίγω φρέσκο λογαριασμό ΔΕΗ, 40 ρεύμα 60 όλα τα άλλα και τα δημοτικά τέλη πάλι ανεβασμένα. Έτσι για το κερασάκι.
Κοιτάω τι χρωστάω, των γκώλο μου, ΕΦΚΑ ΚΕΑΟ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ανταλλακτικά εκτυπωτή. Κοιτάω τι βγάζω, γαμώ το κέρατο μου ΒΓΑΖΩ, δουλεύω, έχω ροή, χρεώνω σωστά, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ! Πάω να πάρω το αμάξι μου κοιτάω το χρώμα, έχει φτάσει στη λαμαρίνα αχνοφαίνεται σκουργίτσα.... αν πάρω την μηχανή... δεν την παίρνω, θέλει λάστιχα εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω να βάλω + εγώ νέο κράνος έχει γίνει κατσαρόλι 10 χρόνια αυτό που έχω. Την πληρώνω για να κάθεται γιατί έχουμε ένα αμάξι και δεν γίνεται να μην υπάρχει ένα δεύτερο μέσο στην ανάγκη.

Πάω να κάνω ένα γαμωτοστ, χάλασε η τοστιέρα, η κατατρεγμένη τοστιέρα 10+ ετών που πρέπει να έχω φάει το μισό τεφλόν της. Κοιτάω τις τοστιέρες, γμτχμ τι τιμές είναι αυτές; ακόμα δεν πήρα, κουνάω το καλώδιο να κάνει επαφή μέχρι να πάθω ηλεκτροτόστ

Ανοίγω το FB να τσεκάρω κάτι που έστειλα σε έναν σύλλογο, βλέπω την αφίσα που έκανα, ΑΙ κόπι πάστα για άλλο event του ίδιου συλλόγου που μοιάζει αλλά δεν είναι σαν την δική μου, βλέπω και έναν τρίτο σύλλογο σιγόντο στον πρώτο που ανεβάζει την αφίσα που έκανα εγώ αλλά κομμένη στο πλάι να μην φαίνεται η τσίφρα μου, γυρίζω τα μυαλά μου 15 τούμπες, θυμώνω, καντηλιάζω, περνάω στο gemini την δική μου αφίσα και την άλλη, η δική σου είναι ΑΙ λέει... η άλλη όχι, η άλλη φως φανάρι ΑΙ, όχι καλά λέει είναι, εμένα κάποιο asset είχα περάσει για ελαφριά επεξεργασία με έφαγε "όλο ΑΙ το βλέπω"...

Ανοίγω το PC σπίτι, σέρνεται το σύμπαν με την 2400 RAM, να παίξω δεν προλαβαίνω, αν κλέψω καμιά ώρα θα είναι "με την ψυχή στο στόμα" άρα σκατά immersion για το BG3 που θέλω να ξεχάσω το σύμπαν, ας πάιξω τίποτα άλλο λίγο mindless....

Γενικά όλα με θυμώνουν τελευταία, όχι όλα, όχι ο μικρός. Μόνη αχτίδα φωτός.

Νιτρο, κατανοω τον θυμό σου, απογοήτευση, το οτι σε πειράζουν διάφορες καταστάσεις κτλ, αλλά το παραπάνω κείμενο είναι ασυνάρτητο και κυρίως τελείως άσχετο/άστοχο σαν απάντηση στο ποστ του bathory

Να ένας απ' τους λόγους.

το οποίο υπήρξε αφορμή για να γράψεις το παραπάνω ποστ σου.

Αν δηλαδή ήσουν χωμένος μεσα σε κομματικά και "βολεμένος", όλα όσα περιγράφεις πως συναντάς κάθε μέρα (και δεν τα αμφισβητώ) θα άλλαζαν; Όχι. Απλά θα τα έγραφες στα τετοια σου. Το όποιο είναι μέρος του προβλήματος ούτως ή άλλως και ο κύκλος συνεχίζει.

ΕΛΑΣ του Τσίπρα δεν νοείται δίχως αρχιασφαλητες της ΕΥΠ των Αμερικανών

ελα ρε!!! βρηκαν στους 300 εναν (1) με σκελετους στην ντουλαπα!
εγω θεωρω καταπληκτικο το ποσοστο (καθως ειναι προφανες οτι τοσες μερες ψαχνανε ενα ενα τα ονοματα και δεν βρηκαν κατι αλλο επιληψιμο) αλλά οχι. πισα και πουπουλα και στους 300, αφου χωθηκε μεσα ο ενας.

α, και για την λεπενιωτη λεει κατι αρνητικο. βεβαια η γυναικα αν και θεωρειται δεξια, ψηφισε την καταδικη των χρυσαυγων, αλλά μαλλον το εκανε για να ριξει σταχτη στα ματια των eksegermenwn.gr. σιγα μην μασαγανε ομως τα παλικαρια. εκει που καποιος εστω θα εβρισκε θετικη την σταση της και τουλαχιστον θα επαινουσε την επαγγελματικη της επαρκεια και την προσωπικη της ακεραιοτητα, εδω μασανε φυλα δαφνης και γραφουν οτι σιγουρα θελει η γυναικα να "συνεχισει στην αστικη πολιτικη", πραγμα προφανως κατακριτεο. απλα μια διακηρυξη υπεγραψε βεβαια, αλλά πως να ξεγελασει κανείς τον αρθρογραφο? δεν τα γραφει ετσι, σιγουρα θα εχει μαστερ ψυχολογιας.

εγω βλεπω οτι αφριζει πολυς κοσμος που ο λοιδωρημενος και χτυπημενος τοσα χρονια απ ολα τα μεσα τσιπρας με το που βγηκε ξανα στο προσκηνιο φτανει το 15% στα γκαλοπς κι εχουν λυσαξει. η αληθεια ειναι τον μπαγκσμπανη δεν τον περιμενα τοσο επιθετικο, στα ορια της εμμονής, αλλά και εκεινος, οπως κι οι αλλοι και απο δεξια και απο αριστερα, μαλλον εχασαν τον υπνο τους. ξυδακι.

πέντε ονόματα περιλαμβάνονται στην κατηγορία «Στρατιωτικοί» του τσιπροκόμματος. Απ’ αυτούς στρατιωτικός είναι μόνο ένας: «Χριστοδούλου Χρήστος, Πρώην ΑΓΕΕΘΑ». Προέρχεται από την αεροπορία και επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έγινε πρώτα αρχηγός ΓΕΑ (το 2017) και μετά αρχηγός ΓΕΕΘΑ (τον Γενάρη του 2019). Μετά από ένα χρόνο (τον Γενάρη του 2020), ο Μητσοτάκης του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και έβαλε στη θέση του τον Φλώρο (ο οποίος δεν είχε καν διατελέσει αρχηγός ΓΕΣ).

Οι υπόλοιποι τέσσερις προέρχονται από τις δυνάμεις καταστολής. «Ανδρικόπουλος Αρης, Πρωην Αρχηγός της Αστυνομίας»: Εγινε υπαρχηγός και στη συνέχεια αρχηγός από την κυβέρνηση Τσίπρα. Τον αποστράτευσε ο Μητσοτάκης αμέσως μόλις ανέλαβε. «Τσιριγώτη Ζαχαρούλα, Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ.»: Και αυτήν την αποστράτευσε ο Μητσοτάκης αμέσως μόλις ανέλαβε. Εκτοτε υπήρξε γνωστή συριζαία. «Ράπτης Σταμάτης, Πρώην αρχηγός Λιμενικού»: Τον έκανε αρχηγό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και παρέτεινε συνέχεια τη θητεία του. Εγινε ο μακροβιότερος αρχηγός Λιμενικού (σχεδόν τέσσερα χρόνια). Ο Μητσοτάκης τον έδιωξε νύχτα, στα τέλη του 2019, αφού προηγουμένως είχαν «λυσσάξει» διάφορα δεξιά Μέσα, που τον κατηγορούσαν σαν τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ και διαπλεκόμενο.

α, μαλιστα. μου δειχνεις οτι δηλαδη εχει κι αλλον στρατιωτικο και 4 απ την αστυνομια στους 300. μα γι αυτους δεν εχουν γραψει κατι αρνητικο (ακομα) στο σαιτ. αρα, αν καταλαβα καλα, προτεινεις γενικοτερα να απαγορευεται σε πρωην στρατιωτικους, αστυνομους κλπ να συμμετεχουν ενεργα σε κομματα της επιλογης τους? δεν το βρισκω και τοσο δημοκρατικο.

καλα, υποθετω κατι θα βρεθει και γι αυτους, μην ζοριζομαστε, οπότε αντε, τους προσθετω απο τωρα. παμε στο 6 κακοί στους 300. στιλ, μια χαρα ποσοστό.

εντιτ: αφαιρεθηκε φραση παρεξηγησιμη.

Last edited:
οκ. κατσε να συνοψισω.

ποσταρεις ενα λινκ που γραφει οτι βρεθηκε αρχιασφαλιτης της ευπ στους 300.

απαντω εν πολλοις οτι παλι καλα που ειναι ενας.

μετα ποσταρεις (οχι βεβαια απαντωντας μου. γενικοτερα.) οτι ειναι κι αλλοι 5, που το μονο που τους προσαπτουν οι exegermenoi ειναι η ιδιοτητα τους. αρα 6 σκαρτοι.

δεν διαφωνουμε καπου, ενταξει ειμαστε.

εντιτ: εχεις δικιο, δεν απαντησες σε μενα. συγνωμη που παρεξηγησα. διορθωνω το ποστ μου.

Ο Φλώρος ήταν Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, κάτω από τον Αποστολάκη!! Οπότε μάλλον ήταν επιλογή που ικανοποιούσε και αντιπολίτευση και συμπολίτευση!!

Εγώ ξέρω ότι ο Φλώρος με είχε πάει τάπα.
Μετάθεση στην Κύπρο, καθάρισμα και βάψιμο το στρατόπεδο. Επαναπατρισμός στην Θήβα και επίσκεψη Φλώρου, ξανά τα ίδια. Μετάθεση στην Κόνιτσα, να και ο Φλώρος για επιθεώρηση των ελληνοαλβανικων συνόρων.
Στο μάτι με είχε.
Δεν το ψηφίζω που να μου τάξει να με κάνει γιατρό, για όσους θυμούνται μια φάρσα της Ελληνοφρένειας

Back