What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ύποπτο μήνυμα στο pc

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
σωπα μωρε.... roben των ημιμαθων....
ο ανθρωπος το ειπε καθαρα.... 2800€ εδωσε.... τι δεν ξερει? που δινει τα 2800€?
εσυ δεν θα ηξερες που θα τα εδινες?
σοβαρα μιλαμε?

χαχαχαχαΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
ι7 με xp που κοστιζει 2800€....??

παιδια σοβαρα δεν μπορω να κρατηθω.... νομιζω οτι μου λενε ανεκδοτο... τεσπα...
για μην μας πουν και μ@λ@κες, ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΩΣΑΜΕ....
ενα scan με ενα free antivirus (καθοτι δεν θα εχει μεινει φραγκο μετα τα 2800€ που ξοδεψε το παλικαρι) και θα λυθουν ΟΛΑ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ? ΦΙΛΟΙ?
ΞΕΣΤΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ?

ετσι!
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Παρότι είναι σωστή η συμβουλή να αναβαθμίσει σε ένα πιο σύγχρονο λειτουργικό, η συμπεριφορά σου είναι το λιγότερο αγενής. Και δή απέναντι σε κάποιον που δεν σε προκάλεσε με κανέναν τρόπο και αν κρίνω από το βιντεάκι με τα μοντέλα που είδα πρέπει να έχει τουλάχιστον τα διπλά σου χρόνια. Το οτι ξέρεις 2 πράγματα παραπάνω από αυτόν σχετικά με υπολογιστές δεν σου δίνει το δικαίωμα να ξεχνάς τους κανόνες καλής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο (netiquette) Δεν μ'αρέσει το backseat moderating αλλά νομίζω οτι κάπου εδώ θα ταίριαζε μια συγνώμη εκ μέρους σου - χωρίς το ειρωνικό υφάκι.
 

modelakias

Gelatinous Cube
Joined
Mar 8, 2013
Messages
90
δεν πειράζει βρε παιδιά αφήστε τον!! έτσι έχει μάθει έτσι συμπεριφέρεται....να παίρνεται παραδείγματα οι υπόλοιποι.....τι άνθρωποι υπάρχουν....σας ευχαριστω παιδια....Myrmidonas και headless... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

modelakias

Gelatinous Cube
Joined
Mar 8, 2013
Messages
90
Steel_Havoc..οκ με το πρόγραμμα να σας δείξω τι εχω...
http://postimage.org/" class="bbcode_url"><img src="http://s10.postimg.org/3rx56yyux/lock.jpg" alt="lock.jpg" class="bbcode_img" />
http://postimage.org/" class="bbcode_url">upload photos
το πείρα κομμάτι-κομματι και το έφτιαξα.πριν 3 χρόνια.....επίσης πείρα και έναν canon mp630....πολυμηχανημα
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,551
Μοντελάκια, πέρα από την υπόλοιπη πλάκα, να βρεις όποιον στο πούλησε 2800 αυτό και να τον σφάξεις. Ακόμα και πριν τρία χρόνια, πάνω από 800-900 ΒΑΡΙΑ δεν πήγαινε και η τιμή είναι με οθόνη 22άρα τουλάχιστον μέσα.

Όσο για το πρόβλημα, από τη στιγμή που εμφανίστηκε (και εμφανίζεται ΚΑΘΕ φορά που ανοίγεις το PC) στο ξαφνικό, βρωμάει ιό/malware η υπόθεση και πρέπει να γίνει σκανάρισμα όχι μόνο με αντιικό αλλά και Spyware Blaster. Είναι επίσης μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναβαθμίσεις σε Win7 64bit (για να εκμεταλλευτείς και τα 6GB RAM σου, με 32bit λειτουργικό "αναγκάζεις" το PC να βλέπει μόνο τα 3,2-3,3 και είναι κρίμα.)

Η πιο ανώδυνη λύση είναι φούλ σκάν με Spyware Blaster και ένα καλό antivirus. Αν αυτά δεν σου δώσουν κάποιες ενδείξεις, ξαναγράψε και θα το δούμε το θέμα.
 

modelakias

Gelatinous Cube
Joined
Mar 8, 2013
Messages
90
ναι με οθόνη lg fltatron w2242t...ευχαριστώ φίλε...και συγνώμη για την αναστάτωση....τώρα άμα την πάτησα....την πάτησα....είχα και πληκτρολόγιο ασύρματο της logitech..αλλά το έβγαλα γιατί μου την έσπαγε η μπαταρία συνέχεια...τι να πω...το μήνυμα αυτό δεν βγαίνει την ώρα που μπαίνω στα χρ ,αλλά την ώρα που μπαίνω στο στον σκληρό μου δίσκο...
 

modelakias

Gelatinous Cube
Joined
Mar 8, 2013
Messages
90
τα win7 παίζουν παιχνίδια τον xp ? και πια version να βρω ?
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,552


modelakias wrote:
τα win7 παίζουν παιχνίδια τον xp ? και πια version να βρω ?</blockquote>

Φυσικά. Νομίζω ότι στη περίπτωσή σου, αρκεί μια Windows 7 Home Edition 64bit.

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,644
οντως, το καλυτερο ειναι μια αναβαθμιση σε win 7.

για την ιστορια, επειδη ειχα παθει κατι παρομοιο και δεν ηταν ιος αλλα μια εφαρμογη που για καποιο λογο κλαταρε στην εκκινηση, απλα ετρεξα ενα msconfig και την αφαιρεσα απο την εκκινηση.

χειροκινητα ετρεχε κανονικα, της εδωσα μια να παει στο καλο.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,695
Μου έτυχε μια φορά το ίδιο με ένα προγραμματάκι που ήθελα να εγκαταστήσω, τελικά δεν ήταν ιός απλά ήταν χτυπημένο το setup του προγράμματος.
Πάντως κάνε ένα scan με spybot, malwarebytes για να είσαι σίγουρος οτι δεν κόλλησες κάτι.
Το Spyware Blaster αξίζει; Δεν έτυχε να το χρησιμιποιήσω μέχρι τώρα.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
Headless για χαλαρωσε λιγο. Δεν εβρισα κανεναν. Σε παρακαλω σταματα να δημιουργεις εντυπωσεις εις βαρος μου. ΑΛΛΟ αν καποιος ενιωσε τοσο θιγμενος... Θα φταιει που εδωσε 2800 και καμαρωνει. ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? Και τελος δεν ξερεις τα χρονια μου, ΑΣΧΕΤΟ ΜΕΝ, αλλα βλεπω οτι τα υπολογιζεις στην εξισωση σου. Modelakia μαγκα μου συγγνωμη αν σε εκανα να νιωσεις τοσο ασχημα. Κανει μια χαρη σε σενα και ζητα τα λεφτα σου πισω. Πολλα ειναι. Τοσο που και γω θιχτηκα για παττυ σου. Εκτος και αν το ειπες μονο κμονο για εντυπωσεις(λαζογερμανισμοι) .
 

modelakias

Gelatinous Cube
Joined
Mar 8, 2013
Messages
90
μετά απο 3 χρόνια να του πω φερτά πίσω ? πάει τώρα...τέλος...δεν χρειάζεται καμιά συγνώμη...δεν είμαι παπάς .απλά λίγο πιο μαζεμένα τα λόγια μας και ιδικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε....τέλος πάντων δεν έγινε και τίποτα..θα το πάρω όπως είπες..."θιχτηκες για πάρτη μου".. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ...οκ όλα καλά...συνεχίζουμε...
 

modelakias

Gelatinous Cube
Joined
Mar 8, 2013
Messages
90
σας αφήνω πάω να βάλω τα win7...και τα λέμε με τα 7....http://postimage.org/" class="bbcode_url"><img src="http://s22.postimg.org/s7jlqtjst/icon_salut.gif" alt="icon_salut.gif" class="bbcode_img" />
 

m4rmelada

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
296


modelakias wrote:
σας αφήνω πάω να βάλω τα win7...και τα λέμε με τα 7....http://postimage.org/" class="bbcode_url"><img src="http://s22.postimg.org/s7jlqtjst/icon_salut.gif" alt="icon_salut.gif" class="bbcode_img" /></blockquote>

Καλορίζικα! :cheers:

 

modelakias

Gelatinous Cube
Joined
Mar 8, 2013
Messages
90
και εδώ εμπόδιο...όπως θα δείτε με την σειρά που το δείχνω προχώρησε για την εγκατάσταση ...στην τελευταία φώτο...στοπ όλα...σταμάτησε εκεί ,είναι τα win7 home edition 64...τι να φταίει τώρα...τα win7 ?
http://postimg.org/image/nvqbovjxn/" class="bbcode_url"><img src="http://s9.postimg.org/nvqbovjxn/DSC00195.jpg" alt="DSC00195.jpg" class="bbcode_img" />...http://postimg.org/image/8lns8myd9/" class="bbcode_url"><img src="http://s22.postimg.org/8lns8myd9/DSC00194.jpg" alt="DSC00194.jpg" class="bbcode_img" />...εδω σταματαει και το dvd rom...http://postimg.org/image/ji2ikxshv/" class="bbcode_url"><img src="http://s13.postimg.org/ji2ikxshv/DSC00196.jpg" alt="DSC00196.jpg" class="bbcode_img" />...σε dvd είναι γραμμένα...μήπως υπαρχει κάποιος χρόνος που πρέπει να περιμένω ?
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,747
σας εγκαλο στιν ταξι ολους!

χον,ρε παιδι'μ τον ηπιες νταξ,παραδαιξου το και σταματα να κανεις σαςν 3χρονο ρε παιδι΄μ.

μοντελακια,αυθεντικα ειναι τα windows που πηρες?θελω και γω 7 αλλα εχουν ενα 100.......αν ξερεις κανεναν γιαρρρρρρρρρρρρ πες μου και μενα! :salute:
 
Top Bottom