Port forward

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

c3rberoz

Blackguard
Λοιπον η κατασταση εχει ως εξης:Εχω ενα γνωστο στη Νορβηγια με τον οποιο συνηθως παιζω co-op.Σε παρα πολλα παιχνιδια ομως εχουμε προβληματα με τη συνδεση μας (ειτε lagαρει παρα πολυ ειτε δε μπορουμε να μπουμε ο ενας στο party του αλλου ειτε μας πεταει στο main menu μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου.Ο γνωστος μου αυτος μου ειπε να πειραξω τις ρυθμισεις στο router μου και να ανοιξω τα ports μου ή απλα να κανω port forward το εκαστοτε παιχνιδι...Αλλα επειδη δεν ειμαι απολυτως σιγουρος τι θα κανω και δεν εμπιστευομαι 100% τον νορβηγο ειπα να ρωτησω και εσας...Να το κανω; Εχετε καποια καλυτετρη συμβουλη;

Ρωτα τον modelakia.... Ξερει αυτος... Ξερει πολλα μην κοιτας που δεν μιλαει, ετσι?

Και δεν σου πει, μολις παω σπιτι θα σου γραψω ενα how to. Μονο πες μου ποια παιχνιδια παιζετε?
Καθως και την μαρκα κ μοντελο του router σου

http://portforward.com/

Πας εδώ,διαλέγεις ρούτερ και παιχνίδι και σου λέει ακριβώς τη διαδικασία.Αυτά τα προγράμματα κλπ. που σου προτείνει να κατεβάσεις άστα,κάν'το χειροκίνητα.

ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δε μου ειπατε αν διατρεχω κανενα ρισκο με το να ανοιξω τα ports (απ'οτι εχω καταλαβει ειναι σαν να αναιρω καποιο firewall)

τα επικινδυνα port ειναι κατω απο το 1000.
δες ποια port χρειαζεσαι για το game και ανοιξε μονο αυτα.

και πως βρισκω ποια χρειαζεται το παιχνιδι; :dry:

Back