Sith_Ari wrote:
Great0ldOne wrote:
To thread έχει συγκεκριμένο θέμα, και δεν είναι "το κόλλημά μου και εγώ". Αν θέλεις να μιλήσεις για πράγματα που σ' εκνευρίζουν, μπορείς να ξεκινήσεις σχετικό topic και να βγάλεις τα σώψυχα σου σε όποιον ενδιαφέρεται να τα μάθει, αντί να σπαμάρεις όπου βρεις. Λίγος σεβασμός στον OP δε βλάπτει, δοκίμασε και θα δεις.
On topic, είμαι 14, και αρκετά τρελαμένος με τη γυμναστική. Συχνά πάω για βάρη μετά το σχολείο.</blockquote>
Κατ'αρχάς τι δουλειά έχεις εσύ να σχολιάσεις το τι ισχύει ή όχι για την ηλικία του infamousJohn !! Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα σε εσένα, </blockquote>
Αν είχες στοιχειώδη δυνατότητα κατανόησης γραπτού κειμένου, θα είχες προσέξει πως για την ηλικία του InfamousJohn δε σχολίασα τίποτα, αν και θα μπορούσα μιας και είμαστε κολλητοί εδώ και δέκα χρόνια (από το νηπιαγωγείο δηλαδή). Μόνο για την απαράδεκτη επίθεση που του έκανες.
Κανείς δεν αναφέρθηκε ούτε σε εσένα, αλλά πετάχτηκες σα την τσουτσού να πεις τις ασχετοσύνες σου. Συμβαίνουν αυτά σε ένα ανοιχτό forum, get over it.
Και γενικά get over it, που βγήκες σαν τη μυξοπαρθένα να παραπονεθείς πως κάποιος ίσως δε σου είπε αλήθεια σε ένα ανώνυμο forum και έχασες την εμπιστοσύνη σου στην ανθρωπότητα. QQ some moar.