ποσο woke λαμογια ειστε?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
όσοι βρωμεροί incels θέλετε να αποκαταστήσετε το ονομά σας, ίσως έχετε την ευκαιρία τελικά :p
σοβαρα τωρα. δεν ξαναπαιζω overwatch καλυτερα? το concord σαν game οσο καταλαβα mechanic wise ηταν solid. αλλα ηρθε καποια χρονακια αργα.

δε ξέρω εγώ καλύπτω τις ανάγκες μου με το TF2 χρόνια τώρα, είχα το overwatch 1 αλλά δεν είχα ποτέ τον χρόνο να ασχοληθώ να μάθω άλλο τέτοιου είδους παιχνίδι, υποθέτω για αυτό τον ήπιε κιόλας το Concord, προσπαθούσε να τραβήξει κοινό από ένα pool που έχει κατασταλάξει τι θέλει να παίξει, είτε είναι Fortnite, είτε overwatch, είτε σε μικρότερο βαθμό το TF2.

Άλλος ένας περήφανος "σλαητλι γουοκ".

δε ξέρω εγώ καλύπτω τις ανάγκες μου με το TF2 χρόνια τώρα, είχα το overwatch 1 αλλά δεν είχα ποτέ τον χρόνο να ασχοληθώ να μάθω άλλο τέτοιου είδους παιχνίδι, υποθέτω για αυτό τον ήπιε κιόλας το Concord, προσπαθούσε να τραβήξει κοινό από ένα pool που έχει κατασταλάξει τι θέλει να παίξει, είτε είναι Fortnite, είτε overwatch, είτε σε μικρότερο βαθμό το TF2.
Ήταν ωραίο το overwatch. Αλλά πολύ γρήγορα ξεκίνησε τις μαλακίες. Όχι οι μαλακίες δεν ήταν το outside of game lore (τα κομικ κλπ τα διάβαζα btw)
Αλλά ότι balance αλλαγές απλά το έκανε μη fun το game.
Είχε πολλά προβλήματα το matchmaking. Το smurfing δεν ήταν πρόβλημα (πως να ήταν αφού αγόραζαν ξανά το γκειμ) οπότε συχνά έπεφτες σε "pro" streamers τύπους που σκούπιζαν τα matches αβερτα και όταν έφταναν να παίζουν σε ανάλογο επίπεδο έριχναν στα σκουπίδια το account και ξανά τα ίδια.
Οι λίγοι πιστοί που έμειναν μετά είδαν το παιχνίδι να μη δέχεται updates επειδή δούλευαν πάνω στο δύο και το κερασάκι στην τούρτα. Το 2 έχει τα ίδια προβλήματα.

Back