Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αυτό το "Θρακιώτης" βλέπει έστω από το τρίτο βάθρο το πουγκί του Εβραίου; ή έστω έχει σχέση με τη thraka;

Μάλλον ο Εβραίος είδε το πουγκί του Θρακιώτη.

Χρήματα ξοδεύτηκαν σε ταξιδιωτικά εισιτήρια, προπληρωμένες μαζώξεις με άφθονο αλκοόλ, 2-3 επερχόμενες συναυλίες, κάμποσα πουκάμισα, συνδρομή στο patreon του Γρυπόλακα και το "The Excavation of Hob's Barrow".

Χρήματα ξοδεύτηκαν σε ταξιδιωτικά εισιτήρια, προπληρωμένες μαζώξεις με άφθονο αλκοόλ, 2-3 επερχόμενες συναυλίες, κάμποσα πουκάμισα, συνδρομή στο patreon του Γρυπόλακα και το "The Excavation of Hob's Barrow".
Όλα καλά και ωραία αλλά η συνδρομή στο Γρυπολακα με πέθανε!! Τι γίνεται με εκείνο περίφημο εξελ, το ανανέωσε;;; :LOL:

Για να δω το "ανανεωμένο εξελ", θα πρέπει να ρίξω όβολο για το tier 6, το οποίο κοστολογείται στα 1967 ευρώ.

Τσίμπησα Lies of P (μπορεί να μην μου έκανε τόσο κουκου το ντεμο, αλλά είπα να του δώκω μια ευκαιρία) και το Yakuza: Like a Dragon.

Τσίμπησα Lies of P (μπορεί να μην μου έκανε τόσο κουκου το ντεμο, αλλά είπα να του δώκω μια ευκαιρία) και το Yakuza: Like a Dragon.

Δώσε μια ευκαιρία στο Lies of P, δεν είναι τίποτα το φοβερό αλλά παίχτηκε πολύ ευχάριστα από μένα.
Για το δεύτερο, εύγε νέε μου. :PCMR:

Εμένα από την άλλη μου έκανε κουκου το ντεμακι του Lies of P αλλά δεν το πήρα ακόμη. Ωστόσο αγόρασα το Oddworld Soulstorm από το fanatical, μόλις 1€ και το Code Vein.

Μιας και δεν έχω παίξει κάποιο παίγνιο εδώ και καιρό, είπα να πάρω επιτέλους και το Vengeful Guardian: Moonrider στο Steam, για να μην παίξω ούτε αυτό.

Πήρα το Asterix & Obelix Slap them all το πρώτο, στο switch, που μετά το ζέλντα έχει πέσει σε λήθαργο. Καλή φάση για co-op στο σαλόνι (Σωποδήποτε) και μόλις 4,99€.

Αγόρασα με δόσεις από το skroutz τα εξής

TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C745 HDR
Microsoft Xbox Series Controller Ασύρματο Electric Volt
Xiaomi Redmi Watch 4 Aluminium Αδιάβροχο με Παλμογράφο
Sony PlayStation 5 Slim

Και τα εξής παιχνίδια PS4/PS5

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion
Final Fantasy VII Remake Intergrade
Final Fantasy XVI
Returnal
Ghost Of Tsushima Director’s Cut Edition
Bloodborne Game of The Year Edition
Dark Souls Trilogy
Demon's Souls
Sekiro: Shadows Die Twice Game of The Year Edition
Red Dead Redemption 2
The Last Of Us Part II Remastered

Η μόνη μου ατυχία πως η τηλεόραση ήρθε σπασμένη...Την έστειλα πίσω και θα μου στείλουν άλλη

Κάποια μέρα θα απολαύσουμε τη remaster έκδοση με τα 60 της φρεημς.... Κάποια στιγμή, θα έρθει...
Ας είναι και ανοφισιαλ σε εμιουλατορα, θα το αντέξω.

Το ΒΒ είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχω αγοράσει χωρίς να έχω την κονσόλα του!!

Back