Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
6η φορά αγορά το πολυαγαπημένο μετά από pc (ptde + remaster), xbox 360 - ps3 (ptde) και ps5 (remaster trilogy του ps4).
Πέρα πως είναι από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια ever το να μπορώ να το παίξω σε φορητή ήταν όνειρο!
Pokemon θα πιάσω μόλις τελειώσω το Y.
Πήρα και το Fahrenheit Remaster ένα διευρο στο PS5 ελπίζοντας εκεί να είναι καλύτερο port από του steam.
Στο steam τέλος τσίμπησα το Zeno Clash χάρη στην έγκαιρη ενημέρωση που είχε γίνει εδώ και τα Asterix & Ovelix XXL 1 και 3 που ήταν επίσης κάτι λιγότερο από 1,5 ευρώ στο instant

Attachments

• IMG_20250310_223346.jpg
    IMG_20250310_223346.jpg
    2 MB · Views: 5
Πήρα στο gog το Grim Dawn, μόλις 3,60€. Παίζουν κ εκεί προσφορούλες καλές παράλληλα με του ατμου, πριν πάρετε κάτι στο στιμ τσεκάρετε και αλλού για σιγουριά.

@Chosen Undead Υπάρχει πλατφόρμα στην οποία δεν έχεις έστω και ένα DS; Μιλάμε για έρωτα εδώ τρελό 😍

Δεν έχω μόνο τις Xbox one εκδόσεις των Dark Souls Trilogy, Elden Ring. Bέβαια τα DS1 PTDE & DS2 είναι backwards compatible αν πάρω ποτέ Xbox Series X. Ps4 δεν έχω αλλά έχω ps5 και εκεί έχουμε το λατρεμένο backwards compatibility
Πάντως δεν θα έλεγα όχι αν έβρισκα σε καλή τιμή για τη physical συλλογή τα DS PTDE (xbox 360), Demon's Souls (Ps3), DS2 (Ps3) μιας και έχω τα συγκεκριμένα digital αγορασμένα.

Το Demon's Souls το έχω στο Ps3
To Demon's Souls Remake το έχω στο ps5
Tο DS PTDE το έχω σε xbox 360, ps3, steam
Το DSR το έχω σε steam, switch
To DS2 το έχω σε xbox 360, ps3, steam
To DS2 SOFTS το έχω σε steam
To DS3 το έχω σε steam
Τo Dark Souls Trilogy το έχω στο ps4 (Περιέχει μέσα DSR, DSII SOFTS και DSIII TFF)
To Bloodborne το έχω στο ps4
To Sekiro το έχω σε steam & ps4
To Εlden Ring σε steam. Θα το πάρω και στο Ps5 κάποια στιγμή, προφανώς σε physical
To Αrmored Core VI σε steam. Δεν ξέρω αν το θέλω physical αυτό στο Ps5, θα δείξει

IMG_20250325_203214.jpg
Ένας φίλος αποφάσισε να πουλήσει τη συλλογή του και τον ξαλάφρωσα😅✌️
(Pokemon Scarlet και Dark Souls τα είχα πάρει αρχές Μαρτίου new όπως σας είχα ενημερώσει)

View attachment 8833
Ένας φίλος αποφάσισε να πουλήσει τη συλλογή του και τον ξαλάφρωσα😅✌️
(Pokemon Scarlet και Dark Souls τα είχα πάρει αρχές Μαρτίου new όπως σας είχα ενημερώσει)

Πόσο βγήκε το μαλλί αν επιτρέπεται; Έχω ακούσει ότι ειδικά τα παιχνίδια της Nintendo δεν πέφτουν εύκολα σε τιμή.

500€ σύνολο. Κάπου 30 ευρώ το παιχνίδι αν βάλεις και τα μεταφορικά. Αν σκεφτείς πως τα πουλάνε new 50-60€ καλά είναι. Οπως είπες δεν χάνουν και την αξία τους ποτέ. Το αντίθετο μάλιστα, ειδικά τα pokemon games. Το είδα σαν επένδυση το θέμα πέρα από ότι ήθελα τα συγκεκριμένα να τα παίξω, μιας και λατρεύω τα franchise των mario & pokemon. Επόμενος στόχος να μαζέψω τα zelda & metroid στο switch και βλέπουμε.
Εχω φτιάξει λίστα στο skroutz με ότι θέλω https://www.skroutz.gr/account/favorite_lists/12015889
Τα ίδια έχω κάνει για ps3/xbox360 & ps4/ps5

@Chosen Undead Με γεια τις παιχνιδάρες!!! Είναι όλα ένα και ένα και πιστεύω θα τα απολαύσεις. Το Mario Odyssey είναι η επιτομή του θριντι πλατφορμ και παίζει χωρίς αντίπαλο και με κλιμακούμενη δυσκολία. Αν θες να περάσεις απλά τις πίστες το κάνεις πανεύκολα, αν θες να μαζέψεις τα πάντα θα σου βγει ολίγον η πίστη. Το Tropical Freeze από την άλλη θα στη βγάλει έτσι κι αλλιώς, ενώ το Luigi's Mansion είναι ιδανικό για χαλάρωση. Το Xenoblade Chronicles 2 Torna, αν και prequel θα πρότεινα να το παίξεις αφού πρώτα βάλεις το main game Xenoblade Chronicles 2 και φυσικά όταν θα έχεις χρόνο μιας και είναι τεράστιο. Προσωπικά το 2 είναι το αγαπημένο μου από τα 4 που έχουν κυκλοφορήσει και αυτό που έχω δαπανήσει τις περισσότερες ώρες.

Back