Πρόγραμμα ανάκτησης διεγραμμένων αρχείων

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

vagelis_h

Hobgoblin Captain
Καλησπέρα στο ρεηκουι!!! Ρε παιδιά έκανα μαλακία πριν ένα μήνα περίπου και διέγραψα ένα αρχείο από το σκληρό μου με shift+delete. Υπάρχει τρόπος να το ανακτήσω? Είναι πολύ μικρό, κάμποσα ΚΒ, και είναι αρχείο με τηλεφωνικές επαφές .vcf.

Καλησπέρα φίλε!!
Παλιότερα που είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση μετά από format είχα χρησιμοποιήσει το http://www.piriform.com/recuva" class="bbcode_url">recuva, το οποίο είναι αρκετά εύχρηστο και δωρεάν και είχε βρει αρκετά αρχεία που είχαν διαγραφεί (ακόμα και πρόγραμμα ολόκληρο είχε καταφέρει να επαναφέρει και μάλιστα λειτουργούσε στην εντέλεια). Αλλά από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δεν ξέρω πώς είναι οι καινούργιες εκδόσεις...
Επειδή έχει περάσει μήνας όμως, είναι πιθανό να έχει γραφτεί κάτι άλλο πάνω στο αρχείο που ψάχνεις, οπότε δεν θα μπορεσεις να το ανακτήσεις... Πάντως δεν χάνεις κάτι να κάνεις ένα scan!

νωρις το θυμηθικες.
αυτη την στιγμη δεν εχω καποια εφαρμογη να σου προτεινω. δεν θυμαμαι ονομασια.
πμως βρηκα αυτο το link
http://pcsupport.about.com/od/filerecovery/tp/free-file-recovery-programs.htm" class="bbcode_url">δωρεαν undelete εφαρμογες

εχω σωσει αρχεια, μετα απο format και εγκατασταση windows. βγηκαν στην επιφανεια και αρχεια απο το προηγουμενο format.

εχεις ελπιδες και επιλογες

Stellar Phoenix Windows Recovery, έχει βρει πράγματα εκεί που δεν έλεγα πως τα είχα χάσει οριστικά.

Δεν λειτουργησε ο υπολογιστης αυτον τον ενα μηνα ρε κουνελε..... Ειχα παει διακοπουλες και καταλαβα στην ξαπλωστρα την πατατια που εκανα. :cheers:
Τωρα που γυρισα δεν εγκατεστησα τιποτα οποτε δεν ειχε γραφτει κατι απο πανω. Το recuva με εσωσε τελικα. Το βρηκε με τη μια. Ολα κομπλε.

ωραιος, εχω σωσει πολλα πραγματα, με διαφορες εφαρμογες.
τωρα ξερετε οτι το delete δεν σβηνει τιποτα και δεν ειναι τιποτα αλλο απο αδεια εγγραφης στο συγκεκριμενο σημειο του δισκου.

και εγγραφη να γινει πανω απο το αρχειο, παλι υπαρχει περιπτωση να ερθει στην επιφανεια.
δεν ειναι τυχαιο που οι εφαρμογες που διαγραφουν τα ιχνη μας, περνανε και σβηνουν "σκουπιδια" στο σημειο που ηταν το αρχειο που δεν θελουμε καμια δεκαρια φορες,

Back