What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πρώτη φορά

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
πρωτη συναυλια ε;
1991 - ΡΟΔΟΝ - ANNIHILATOR
πρωτος τους δισκος με την αλικη στη κολαση κ τα μυαλα στα καγκελα κ προμοταρισμα του ερχομενου τοτε never neverland( :mosh: :mosh:
κ στα encore το livewire των acdc....ΕΠΟΣ!!
την επομενη θυμαμαι γραφαμε κ διαγωνισμα στο σχολειο κ πιεζαμε να μην γραψουμε με τον τοτε κολλητο κ μετεπειτα κουμπαρο μου(ναι μαζι ειχαμε παει) :cheers: :worship:
...αλλα..επειδη ημασταν κ ολιγον τι πτωματολιαρδοκατασταση αδικα παρακαλουσαμε την ιστορικου (!)
:rofl: :rofl:
φυσικα κατι τετοιο δεν επαιξε κ naturally πατωσαμε...
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326


Borracho wrote:
Ορέ, τί θρεντάρα στήσατε πάλι όσο πάλευα με τα ηλεκτρολογικά;

Γεράνιος με επικό late 80's mullet; Πετάνε καρδούλες ως και οι τρίχες της πλάτης μου. ΓΕΡΑΝΙΟ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!

Πρώτη *συνειδητή* συναυλία που αγόρασα εισιτήριο για να πάω και δεν ήταν η φοβερή θράς μπάντ του Λυκείου μου, ήταν οι Manowar στο Rockwave του '99. Περιττό να πούμε πόσο ελεϊνά ανεκδοτικοί ήταν, είναι και θα είναι, αλλά εκείνη τη μέρα, στα δεκαέξι, βίωσα θρησκευτική εμπειρία. Playback; Click track; Καραγκιοζιλίκι να βγαίνεις με Harley στη σκηνή; Αυτά τα έλεγαν οι ΦΟΛΣ ΟΥΑΝΣ που δεν άξιζαν να βρίσκονται Εις Την Αληθινή Βασιλεία του Ατσαλιού.

Γύρισα στο χωριό με κλεισμένη φωνή και ερωτευμένος δια βίου. Ευτυχώς ξεπαρθενιάστηκα και έκοψα το epic metal, αλλά η συναυλιακή περιπέτεια μόλις ξεκινούσε. Κάπου πήρε το μάτι μου τις δυο φοβερές εμφανίσεις των Savatage (ειδικά στο Sporting είχαν δώσει ρέστα, στο Rockwave τους είχαν στριμώξει και δεν τους χάρηκα όσο θα ήθελα). Χτυπιέμαι που το '96 που είχαν έρθει για το Dead Winter Dead ήμουν ακόμη μικρός και δεν τους είχα πάρει χαμπάρι.

Πλέον είμαι και 'γω από τους άρρωστους 30κάτι που ζουν για συναυλίες. Είναι η δική μας εκκλησία.Τελευταία μεγάλα απωθημένα, Tom Petty και Μπρουσάρα, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.</blockquote>

παντως στη συναυλια τους στο ΣΕΦ...oooυυυ γιεεεςςς..( πηγα κ εκει δυστυχως) ηταν μια μπαρουφα κ μιση..πολυς κοσμος χαλαστηκε..μεταξυ τους κ εγω

 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326


rikimaru wrote:
Εγώ πετούσα πέτρες στον boy george
<span class="bbcode_spoiler">καλά καλά.. αγέννητος ήμουν ακόμα τότε :trollface: :trollface: <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> </span></blockquote>

...εχω πεταξει γιαουρτι στον SAKIS ...(true true!! :spiteful: :spiteful: ) μετραει??? :trollface:

 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488


Brother Bruce wrote:
μολις κανει να τελειωσει, κι αρχιζει να χαιρεταει ξεσπασαμε ολοι σε αυθορμητες ζητωκραυγες απ τη χαρα μας. τι το θελαμε? το εξελαβε ως αποθεωση κι εκανε και ανκόρ. δεν κανω πλακα.

σε αλλα νεα: τι κανει η μιλφοθειά ?? χωρισε?</blockquote>

Χαχαχα, ούτε καν του πέρασε απ το μυαλό ότι δεν έχει κοινά με τους υπόλοιπους (και πιο πολύ τον headliner)... Γιεπ. ΣΤΟΚΟΙ !
Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως έπαιξε δικαιολογημένα περισσότερο απ τους υπόλοιπους, αφού είναι ο μοναδικός που ήταν ΕΝΤΕΧΝΟΣ. Οι άλλοι απλά γρατζουνάνε τα όργανα τους. Ο Νταλάρας δημιουργεί τέχνη.

Επίσης να ρωτήσω, ήσουν ήδη φαν του Boss πριν τη συναυλία; Και αν ναι για πόσα χρόνια;

Η θεία όχι δεν χώρισε, αλλά έγινε γιαγιά...Πριν 2 χρόνια περίπου...

 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045


manos426f wrote:


Bathory wrote:
Aν σου έλεγε, σίγουρα θα έδινες τα € που ζητάνε σε τέτοιες φάσεις. Στα games που σου λένε κάτι, τα δίνεις, έτσι; <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> </blockquote>

Αν μπορούσα να πάω σε συναυλία με τα €20 που είναι και το μεγαλύτερο ποσό που έχω δώσει ποτέ για αγορά ενός παιχνιδιού, φαντάζομαι η απάντηση είναι καταφατική. Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει και για €50 και για €60, μέχρι και για €80 ως αντίτιμο παρουσίας σε συναυλίες. Τέτοιο ποσό δε παίζει να έδινα ποτέ...</blockquote>

Γίνονται συναυλίες με τα ποσά που αναφέρεις, παλιά ήταν περισσότερες, τα τελευταία 4-5 χρόνια όλο και λιγότερες. Και καλά κάνεις και δεν θα έδινες τέτοια ποσά, ειδικά απ' τη στιγμή που δεν σου λέει τίποτα η συναυλιοφάση.

Απ' την άλλη όμως, προφανώς και υπάρχουν φθηνές συναυλίες οι οποίες αξίζουν και με το παραπάνω. Προσωπικά, απ' τις καλύτερες εμπειρίες μου σε συναυλία τις έχω δει με εισιτήριο από 10-30 ευρώ.

Και καμπόσες από αυτές δεν είναι ροκ, ούτε μέταλ, που έχω την εντύπωση ότι δεν ακούς αυτά τα είδη. Ένα πρόσφατο παράδειγμα οι συναυλίες των Nouvelle Vague πχ. Φοβερή ευκαιρία να πάει κάποιος με την κοπέλα/γυναίκα του, 23 ευρώ το εισιτήριο για 2 ώρες πολύ καλών διασκευών υπό το πρίσμα μιας ευρείας γκάμας ρυθμών και οργάνων. Ε, δεν τα λες και πεταμένα λεφτά στο τέλος. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />



 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
petros tzamtzis φακ γε οταν ειδα την καθολικη καλογρια στην πρασιναδα, νομιζα οτι θα βγουν οι immortal.
αληθεια!
<span class="bbcode_spoiler">[video width=425 height=344 type=youtube]-VBdAY8eA9w[/video]</span>

καλογρια με δεξιοτιμονο μπεμπε ανευ οροφης
τα μπαλετα του φλωρινιωτη με σκισμενα ρουχα να χορευουν στην αγγλικη ομιχλη, απο το λυκανθρωπο του λονδινου. μεσα στην ζεστη ατμοσφαιρα του σκυλαδικου.
αυτες οι stairway to heaven αναφορες που συνοδευουν ολα τα σκυλαδικα promotion...... ενα δακρυ κυλησε και μια απορια γεννηθηκε.
τα σκυλαδικα θεωρουνται συναυλιακοι χωροι;
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Σαν παιδί την επαρχίας και εγώ άργησα πολύ να ζήσω την μαγεία μιας ζωντανής μουσικής εμπειρίας. Καλά δεν μετράω τις τοπικές μπάντες του σχολείου, ή τον Βασίλη Παπακωσταντίνου που τον είχα δει 800 φορές στα σχολικά μου χρόνια.

Πρώτη ουσιαστική μου συναυλία ήταν οι Blind Guardian , το 2003, στην Αθήνα. Εντάξει, απερίγραπτα συναισθήματα που το μικρό επαρχιωτάκι ξαφνικά βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τα διεθνή ινδάλματα του, ανάμεσα σε χιλιάδες μεταλάδες (δεν πίστευα ότι έβλεπα τόσους μαζί!). Και όσοι έχουν ζήσει Blind Guardian live, ξέρουν ότι είναι μοναδική εμπειρία, φοβεροί!

Ε σαν φοιτητής πλέον ήταν να μην κάνεις την αρχή, έχω δει αρκετές συναυλίες με highlight σίγουρα τους Black Sabbath στο τότες rockwave (2005 νομίζω), ενώ μεταξύ άλλων πρόλαβα και είδα Anathema, Jon Oliva's Pain, Uriah Heep, Juda's Priest(στο rockwave, με τον καράφλα να μας παίρνει τα μυαλά) κτλ.

Τα τελευταία χρόνια που γύρισα στα πάτρια εδάφη και μπήκαμε στο παιχνίδι της επιβίωσης κόπηκαν μαχαίρι όλα αυτά. Ο μοναδικός λόγος που θα πουλήσω και τα βρακιά μου για να πάω είναι να ισχύουν οι φήμες ότι οι Savatage μετά το Wacken θα περάσουν και από τα μέρη μας <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom