What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πρόβλημα με Assassin's Creed

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Ξεκινώντας να πω πως δεν ξέρω αν πρέπει να δημιουργηθεί εδώ το θέμα, ή στο http://ragequit.gr/forum/games" class="bbcode_url">Gamer's Paradise. Αναλόγως αν το έχω βάλει λάθος τελικά, αν έχει κάποιος Mod την διάθεση να το μετακινήσει --θενκιου <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />

Στο θέμα μου. Αγόρασα retail από ένα μαγαζί στο Γαλάτσι (το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει σημασία νομίζω) τα Assassin's Creed I & II (ξεχωριστά) στα 6 ευρώ έκαστο. Αφού εγκατέστησα το 1, ξεκίνησα να παίζω, όλα οκ μέχρι που σκότωσα κάποιον. Η εικόνα πάγωσε, οι ήχοι περιβάλλοντος συνέχιζαν να ακούγονται, αλλά πέρασαν πάνω από 15-20 δευτερόλεπτα μέχρι να συνεχίζει το ανιμέσιον του σφαξίματος και να σωριαστεί αιμόφυρτος ο ατυχής φρουρός. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε εχθρό που "τρωω", αλλά μόνο τότε, και αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση. Κατά τ'άλλα, το παιχνίδι τρέχει άψογα, άνετα τα FPS, ομαλή κίνηση κλπ. Uninstall/ Reinstall έχουν γίνει. Ένη αηντίαζ;
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Με ένα γρήγορο search, το περίεργο αυτό πρόβλημα δείχνει να προκαλείται από το τραγελαφικό DRM της Ubisoft. Δοκίμασε να παίξεις offline (είτε κλείσε το router είτε απενεργοποίησε τη κάρτα δικτύου) ή δες κάποιες από τις λύσεις που προτείνουν στο http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2971539" class="bbcode_url">Steam Forum.
 

mortisgr

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 30, 2012
Messages
358
Έκανα αυτό που λέει το παλικάρι, αντικατέστησα τις ΙΡ (της Ubisoft να υποθέσω; ) με την τοπική ώστε να το θεσω offline, και δούλεψε άψογα!

Θεούλης, θενξ! (Μπορεί να κλειδώσει)
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Τέλεια. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Κάτι τέτοια βλέπεις και μετά απορούν γιατί ο κόσμος φωνάζει για τα DRM. Πάλι καλά που η Ubisoft εγκατέλειψε το απαίσιο DRM της. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.
 
Top Bottom