Πρόβλημα με επιδόσεις λάπτοπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Ρε παιδιά έχω ένα λαπτοπ dell inspiron κάτι. Τα specs του δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία νομίζω.
Το θέμα είναι πως σταμάτησα να το χρησιμοποιώ για gaming αλλά πρόσφατα το ξανάπιασα.

Έχω το εξής πρόβλημα... ενώ κάποτε είχα παίξει σε αυτό το λάπτοπ, το skyrim σε medium, το sniper ghost warrior , fifa 14, bioshock, sleeping dogs, Age of Wonders III, κλπ κλπ το πιάσατε το νόημα πλέον δε μπορώ να παίξω τίποτα. Το this war of mine για παράδειγμα αντέχει όλα και όλα 5 λεπτά πριν μαμηθούν τα πάντα.
Ακόμα και στο πρώτο binding of isaac κολλάει σε rooms με πολλούς εχθρούς. Δοκίμασα και κάτι indie free games που κατέβασα και πάλι είχα πρόβλημα.

Έκανα φορμάτ το λάπτοπ μήπως και... αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει;

προφανώς έχει πιάσει σκόνη το cooler και ανεβάζει θερμοκρασίες και σε μια προσπάθεια το laptop να μην καεί ρίχνει επιδόσεις.

Σταμάτα άμεσα να προσπαθείς να παίξεις και καθάρισε τις γρίλες

Αν και του έχω ψύκτρα από κάτω, αύριο θα το ανοίξω να δω τι έχει φυτρώσει.

Αν κολλάει και το Binding of Isaac θα έχει πιάσει μακα κανονικη.

Tsok wrote:
Αν και του έχω ψύκτρα από κάτω, αύριο θα το ανοίξω να δω τι έχει φυτρώσει.</blockquote>

δεν κάνουν πολλά πράγματα από μόνα τους αυτά στην βάση, βεβαιώσου κιόλας ότι μετακινεί τον αέρα προς την ίδια κατεύθυνση με το laptop.

Back