What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Για κάποιο λόγο το site έχει κρατήσει το avatar που είχα πριν την αλλαγή του forum. Φαίνεται όταν πάω να κάνω σχόλιο σε άρθρο. <br><br>Ξαναέβαλα το avatar που έχω στο forum, έκανα log out και από το site και από εδώ και δεν έγινε κάτι. Ακόμα δείχνει το παλιό στο site.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Θάνατος στα κουνενικά κατάλοιπα.-
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Κάποιοι θα μείνουν Χριστουγεννιάτικοι...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ctrl+F5 στο main site και όλα θα επιστρέψουν στην μουντή καθημερινότητα!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Μπα η princess Vader επιμένει και μετά το Ctrl+F5
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Kαι ο Onizuka Sensei παραμένει με το σκουφάκι του, να κλαίει. Κλικ στο username με βγάζει σε μήνυμα απομεινάρι του Kunena. Λέτε τίποτα ανατρεπτικά στοιχεία, TRVE HARDCORE PROES, να ετοιμάζονται για επίθεση;  :pP
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Λοιπόν, αύριο θα περαστούν δυο fixes για αυτά τα ζητήματα :<br><br>Τo "Leave A Comment" δεν θα παραπέμπει πλέον στο νεκροζώντανο Κούνενα και<br><br>θα προστεθεί ένα επιπλέον μπουτόν στο drop down user menu του Main Site από το οποίο μπορείτε να αλλάζετε αυτόνομα το avatar που θα εμφανίζεται στα σχόλια που θα γίνονται στο RQ. To forum κατ&#039;ουσίαν αποτελεί ξεχωριστό site πλέον, οπότε το φορουμικό άβαταρ αλλάζει από το σχετική επιλογή του προφίλ.<br><br>Τα κλειδωμένα νήματα εμφανίζονται απολύτως κανονικά και όπως πρέπει στους admins και καθώς έχουν προφανώς κλειδωθεί για συγκεκριμένο λόγο, δεν θεωρούμε προτεραιότητα την μουσειακή αποκατάστασή τους σε φίνα muscle cars τρολιάς. Ίσως κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον.<br><br>Σας μερσούμε, τώρα έξοδος και τριανταδύο ουισκάρες για να στρώσουμε.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Τα κλειδωμένα νήματα εμφανίζονται απολύτως κανονικά και όπως πρέπει στους admins και καθώς έχουν προφανώς κλειδωθεί για συγκεκριμένο λόγο, δεν θεωρούμε προτεραιότητα την μουσειακή αποκατάστασή τους σε φίνα muscle cars τρολιάς. Ίσως κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον.</blockquote><br>Καλημέρα<br><br>Επίσης αν κάνουμε logout στο forum τα κλειδωμένα νήματα φαίνονται κανονικά. Οπότε μόνο στα μέλη είναι broken. <br><br>Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξαναπεί αλλά το "Κοινωνικοποίηση 101" παραπέμπει στο τελευταίο καινούριο post κάθε φορά. Αν έχουν γραφτεί πολλά σε ένα thread διαβάζω το τέλος πρώτα. Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει και να δίνει κάθε φορά το πρώτο καινούριο post; Ε φανταστικοί admins;
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Όπως λέει και η kara (κι εγώ σε προηγούμενη σελίδα) όταν συνδεόμαστε χαλάνε. Οπότε για την ώρα, αν θέλουμε να δούμε κάποια από αυτά, θα τα βλέπουμε σαν guests.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Καλημερούδια<br>Εκ πρώτης όψεως, απλά έχει παίξει κάτι λάθος στο configuration. Η αλήθεια όμως είναι πως θέλουμε να δημιουργήσουμε hype γύρω από τα απαγορευμένα νήματα ώστε να σας κρατάμε σε εγρήγορση, εσάς τα μέλη. Από αύριο προμοσακούλες και ποπκορν στους πιστούς. :lol:<br><br>Να επιβεβαιώσω πως τόσο ως mod όσο και ως guest, τα εν λόγω νήματα τα βλέπω κανονικά.  :evilburns:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Λογικό είναι ρε παιδί. Αν δεν γλύψεις εσύ τ&#039; αφεντικά, τότε ποιος? Τόσα χρήματα παίρνεις, το ίδιο θα κάναμε όλοι.  :trollface:<br><br>Στα σοβαρά τώρα. Στα κλειδωμένα θέματα, αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Κατά το log in, έχει κάποιον timer; 2-3 φορές τη μέρα με βγάζει, όχι τίποτα, δεν μου έχει αποηθκεύσει ο browser τον κωδικό και πρέπει να τον γράφω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ναι, υπάρχει φίξ χρόνος που μένεις logged in, είναι by design.Θα γράφεις τα λογκίνς σαν άνθρωπος Κρονόμασι, ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
Μόνο σε μένα βγάζει σφάλμα όταν πατάω το post<br>"Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later".<br>καλή τρολοπροσπάθεια να θυμήσει pc master forum, δε λέω...<br>Επίσης δν ξερω αν έχει ξαναγραφτεί αλλά το search έχει θέμα. Δεν είναι δυνατόν να γράφω soundtrack και να μου βγάζει στα αποτελέσματα μόνο το παλιό θέμα για τα soundtracks παιχνιδιών προ διετίας αλλά όχι το νεότερο.<br><br>ΧΑΧΑΧΑΧΑ<br><span class="bbcode_spoiler">ΚΟΥΝΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ</span><br><br><br><br><br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
<blockquote><br>Ναι, υπάρχει φίξ χρόνος που μένεις logged in, είναι by design.Θα γράφεις τα λογκίνς σαν άνθρωπος Κρονόμασι, ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.<br></blockquote><br><br>Γουστάρω όταν μου φωνάζεις;  :blush1:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br><blockquote><br>Ναι, υπάρχει φίξ χρόνος που μένεις logged in, είναι by design.Θα γράφεις τα λογκίνς σαν άνθρωπος Κρονόμασι, ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.<br></blockquote><br><br>Γουστάρω όταν μου φωνάζεις;  :blush1:<br></blockquote><br><br>ΩΠΑ!!!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Οι κουνενικοί προδότες δεν μ&#039; αφήνουν να αλλάξω avatar στην κεντρική σελίδα. Μου λένε συνέχεια ότι το forum είναι down for maintenance. Ή κατι τέτοιο τελοσπαντων.
 
Top Bottom