Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καταγγελία για ψυχική οδύνη!!!111!!!

EDIT: Το πρόβλημα παραμένει πάντως. Συνεχίζει να μου πετάει: An unexpected database error occurred. Please try again later.

Καταγγελία για ψυχική οδύνη!!!111!!!

EDIT: Το πρόβλημα παραμένει πάντως. Συνεχίζει να μου πετάει: An unexpected database error occurred. Please try again later.
α δεν είμαι εγώ μουρλός το παθαίνουν και άλλοι

Είναι θέμα caching κατά 99%, θα φτιάξει εν καιρώ.

Επίσης απενεργοποίησα τα BADGES...

(ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ)

...για να περάσω ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ PLUGIN ΓΙΑ BADGES...

(ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ)

...αλλά θα το κάνω μόλις φάω για μεσημέρι.

(ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ)

Είναι θέμα caching κατά 99%, θα φτιάξει εν καιρώ.

Επίσης απενεργοποίησα τα BADGES...

(ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ)

...για να περάσω ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ PLUGIN ΓΙΑ BADGES...

(ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ)

...αλλά θα το κάνω μόλις φάω για μεσημέρι.

(ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ)

Τώρα αυτό το ποστ χρειάζεται 3 ριάκσια (το ριάκσιο, του ριάκσιου...). Εμ, τα 'λεγα γω αλλά κανείς δεν ακούει το botάκι... :giankos:

-Ντούμπλε ποστ-

Η σημερινή μέρα (15 Ιανουαρίου 2021) θα μείνει στην ιστορία ως μια μαύρη μέρα για το Ρεηκουί Φόρουμ (που ακόμα να έρθει στα "ίσα" του). "Πολύτιμα" ποστς έχουν χαθεί, οι RQδέηδες κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τα σεντόνια που χάσανε, χαμένα ριάκσια αναζητούνται από δω κι από κει. Ζούμε ένα δράμα...

Τώρα αυτό το ποστ χρειάζεται 3 ριάκσια (το ριάκσιο, του ριάκσιου...). Εμ, τα 'λεγα γω αλλά κανείς δεν ακούει το botάκι... :giankos:
Μπα, και το reaction του ορθόδοξου kunena αρκεί! Καλύπτει και τα 3 που σκόπευες να βάλεις!

"ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ BADGES ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΑΧΟΑΧΟΑΧΟΑΧΟ"

Πάψτε ΑΝΟΗΤΟΙ. Θα το φτιάξω.

Φευ, το flash έχει καταργηθεί πλέον.

ΜΑΛΛΟΝ έφτιαξαν και τα διπλά badges.

Μπορει να κανατε εργα με ληγμενα προιοντα, εσεις ξερετε καλυτερα. :p

Αποζημίωση ειδικού σκοπού θα δώσετε; Για τα χαμένα ποστ, την κατρακύλα του ποστ κάου και κυρίως του κουλ στάτους μας, όπως και.. αυτά βασικά.

Από κινητό τα badges πέφτουν πάνω στο άβαταρ.

12489A87-2C0B-4E86-AF71-556D4DCA1A6A.jpeg

Ευτυχώς που το νέο και ανανεωμένο Badges Plugin έχει ρύθμιση "disable badges on mobile" μέχρι να δω πως να το διορθώσω οριστικά.

ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΓΚΙΝ.

Όλα φαίνονται οκ τώρα, αλλά χάθηκαν τα χθεσινά ποστς του φόρουμ. ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ,
Κλάιν. Σημασία έχει να μην χαθηκαν τα likes. Για αυτά ζούμε μετά το gaming.

Επίσης όπως είπε και ο Hank, τα τρόπαια και τα παράσημά σας, από κινητό που μπαίνω, εμφανίζονται πάνω στα avatar σας.
Εδιτ: Λύθηκε την ώρα που έγραφα.

Έφυγε το online status βλέπω κι εμφανίστηκε ένα σκούρο βελάκι (δεν θυμάμαι να υπήρχε πριν).

Έφυγε το online status βλέπω κι εμφανίστηκε ένα σκούρο βελάκι (δεν θυμάμαι να υπήρχε πριν).

Όχι, δεν υπήρχε πριν... Πριν από το απντέι είχαμε πράσινα και κόκκινα λαμπιόνια (αναλόγως στάτους). Τώρα έχουμε μαύρα κι άραχνα βελάκια... :(

ΕΔΙΤ: Ώπα, βγήκε ένα πράσινο τσουτσούνι κάτω από το αβατάρι μου!!!111!!!

Με το καινούργιο update του XenForo το online indicator φαίνεται να βγαίνει κατευθείαν κάτω από το άβαταρ πλέον. Υπήρχε conflict που το έκρυβε.

Θα δω μπας και το μεταφέρω πουθενά αλλού.

Με το καινούργιο update του XenForo το online indicator φαίνεται να βγαίνει κατευθείαν κάτω από το άβαταρ πλέον. Υπήρχε conflict που το έκρυβε.

Θα δω μπας και το μεταφέρω πουθενά αλλού.

Μεγκούστα το πράσινο "τσουτσούνι" σε μαύρο φόντο, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα χάνεται.

Και η προηγούμενη υλοποίηση χανόταν. Τώρα είναι ωραίο τσουτσούνι.

Back