Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πέρα από την πλάκα σαφώς το πρόβλημα είναι του edge και του πως διαχειρίζεται την μνήμη, δεν μπορεί ο developer του site να κάνει πολλά για αυτό. Χρόνια τώρα βρίζουν τον chrome και τους κλώνους του για το πόσο αχόρταγοι είναι σε RAM.

AMD RYZEN 7 2700 (ακόμα δυστυχώς), SAPPHIRE RX 6600 GDDR6 8GB PULSE (να σημειωθεί το πάλς), 32gb DDR4, 256GB NVME M2, ΟΘΌΝΗ ΗΡ 1080Ρ (αλλά ποιοτική με καλή απεικόνιση).

Από όλο το post κατάλαβα ότι σε κατουράει το τέρας PC του Shredder.

Πέρα από την πλάκα σαφώς το πρόβλημα είναι του edge και του πως διαχειρίζεται την μνήμη, δεν μπορεί ο developer του site να κάνει πολλά για αυτό. Χρόνια τώρα βρίζουν τον chrome και τους κλώνους του για το πόσο αχόρταγοι είναι σε RAM.
Οπότε λογικά κάποιο από τα δεκάδες updates που γίνονται στον edge θα έκανε τη ζημιά. Οκέικ μικρό το κακό μιας και ο φφ έχει τα ιδια μπουκμαρκς.

Από όλο το post κατάλαβα ότι σε κατουράει το τέρας PC του Shredder.
Θα έλεγα οτι όχι απλά με κατουράει αλλά φτάνουμε σε σαμπμισιβ μπιντιεσεμ.

Οπότε λογικά κάποιο από τα δεκάδες updates που γίνονται στον edge θα έκανε τη ζημιά. Οκέικ μικρό το κακό μιας και ο φφ έχει τα ιδια μπουκμαρκς.

Θα έλεγα οτι όχι απλά με κατουράει αλλά φτάνουμε σε σαμπμισιβ μπιντιεσεμ.
in microsoft we trust! Αν έπρεπε να αναφέρω μια εταιρία για να περιγράψω το "μια στο καρφί και μια στο πέταλο" μόνο η MS μου έρχεται στο μυαλό.
Κάτι παπαριά θα έκαναν πάλι.

Ο edge είναι απίστευτα χρήσιμος σε ένα πράγμα. Να μπορείς να κατεβάζεις τον firefox.
Όπως ήταν και ο ΙΕ.
Εκτος και αν ζεις στην Ν. Κορεα. Δεν ξερω τι παιζει τωρα με τον Edge αλλα πριν, ο explorer ηταν ο εθνικος browser.

Μπαίνωντας μέσα από το affiliate link στο Humble Bundle to url εμφανίζεται έτσι
?partner=ragequitgr
Οταν επιλέγω το bundle που θέλω να αγοράσω όμως, το κομμάτι "/?partner=ragequitgr" εξαφανίζεται. Είναι σωστό ως έχει; Η να το κάνω επικόληση στο τέλος του url δλδ...

/?partner=ragequitgr

Οταν επιλέγω το bundle που θέλω να αγοράσω όμως, το κομμάτι "/?partner=ragequitgr" εξαφανίζεται. Είναι σωστό ως έχει;
Ναι.

Στα δεξιά custom amount-> adjust donation.

Αν βλέπεις το RQ μέσα στη μοιρασιά, το έχεις κάνει σωστά.

Clipboard01.jpg

Αν κ σήμερα είναι ακόμα 32/08 κ όχι 1/9 όπως πολλοί θέλουν να μας πείσουν, παρατήρησα τυχαία πως το reaction "Merry Christman" λείεπει από την μπάρα με τις μάπες. Θα επανέλθει φέτος?

Αν κ σήμερα είναι ακόμα 32/08 κ όχι 1/9 όπως πολλοί θέλουν να μας πείσουν, παρατήρησα τυχαία πως το reaction "Merry Christman" λείεπει από την μπάρα με τις μάπες. Θα επανέλθει φέτος?
Σωστά, άλλαξε ο μήνας.
Καλό χειμώνα να έχουμε!
:trollface:

τι καλα, φυγανε οι νυχτεριδες. ηρθε ωστοσο το σομπρερο. ειπα να ψαξω πως και τι, αλλα με προλαβε ο ΠΕ. ασχετε, μου λεει, η νυχτα των νεκρων.
α, νταξ, δεν βαδιζουμε καλα ως λαος....

ασχετο - σχετικο. τ απογευμα περπατουσα στον δρομο (κανει καλο στην τριτη ηλικια, μου το συστησε ο γιατρος) και βλεπω ενα κοριτσακι στα 15-16 μασκαρεμενο. κολλησα λιγακι και μετα σκεφτηκα: α, χαλογουί.
μλκ μου, αληθεια τωρα?? ετοιμος ημαντε να την ρωτησω αν στις 4 του τζουλάι βγαζει την αστεροεσα στο μπαλκονι και αν θα ψηφισει καμάλα η τραμπ..
αλλα λεω αστο να παναμαμηθεί. μην αρχισει και φωναζει για παρενοχληση κλπ. δεν παιζουνε μ αυτα.

τι καλα, φυγανε οι νυχτεριδες. ηρθε ωστοσο το σομπρερο. ειπα να ψαξω πως και τι, αλλα με προλαβε ο ΠΕ. ασχετε, μου λεει, η νυχτα των νεκρων.

ασχετο - σχετικο. τ απογευμα περπατουσα στον δρομο (κανει καλο στην τριτη ηλικια, μου το συστησε ο γιατρος) και βλεπω ενα κοριτσακι στα 15-16 μασκαρεμενο. κολλησα λιγακι και μετα σκεφτηκα: α, χαλογουί.
μλκ μου, αληθεια τωρα?? ετοιμος ημαντε να την ρωτησω αν στις 4 του τζουλάι βγαζει την αστεροεσα στο μπαλκονι και αν θα ψηφισει καμάλα η τραμπ..
αλλα λεω αστο να παναμαμηθεί. μην αρχισει και φωναζει για παρενοχληση κλπ. δεν παιζουνε μ αυτα.
Εγώ θα πήγαινα μαζί της στο πάρτι και θα έλεγα ότι ντύθηκα γέρος 😅

Τί βάλατε στο κεφάλι μας? Αντίχριστοι, άγιες μέρες του Κυρίου! Θα σας τιμωρήσει ο Θεός με λιμούς, καταποντισμους! Ιερή φωτιά και Άγγελοι Κυρίου θα σας διαμελίσουν με τα φλεγόμενα σπαθιά της οργής Του!
Διαβάζοντας με τα αγόρια μου τα θρησκευτικά για το σχολείο, έχω μείνει άφωνος που σύμφωνα με την παλιά διαθήκη, για merciful, loving, caring Θεό οι λιμοί, οι φυσικές καταστροφές και οι κατάρες που έριχνε στους ανθρώπους ήταν συνεχείς 😅

Μην ξεχάσετε να τιμήσετε την ιουδαϊκή εορτή στέλνοντας λεφτά σε όλους μας τους affiliate λογαριασμούς.

happymerchant-1.jpg

Back