lelos kounelos
Tarrasque
Απολογια @bald_killer_clone, πριν το ban.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εγώ προτείνω να μην αλλάζει το avatar, αλλά το όνομα. Ακόμα καλύτερα να κάνουμε αλλαξοκολιες μεταξύ μας. Να γράφω εγώ σαν @maximum armor , εσύ σαν @Admiral και ουκ καθεξής.Μπορείτε να μην αλλάζετε (όσοι τα αλλάζετε) τα avatar σας;!!Θα πρέπει να μπορεί ο άλλος να σας αναγωρίζει με μια ματιά, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσει και το όνομα!
Θα πρέπει να μπει περιορισμός. Μία αλλαγή avatar κάθε 3 χρόνια...
το avatar είναι σημείο των καιρών, τα nicknames να μην αλλάζουν.Μπορείτε να μην αλλάζετε (όσοι τα αλλάζετε) τα avatar σας;!!Θα πρέπει να μπορεί ο άλλος να σας αναγωρίζει με μια ματιά, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσει και το όνομα!
Θα πρέπει να μπει περιορισμός. Μία αλλαγή avatar κάθε 3 χρόνια...
το avatar είναι σημείο των καιρών, τα nicknames να μην αλλάζουν.
Παίρνω την μπάλα από τον μάξιμο (θα την γυρίσω πίσω, μη με κάνεις ρηπόρτ) και συνεχίζω με προτάσεις.
1. Υποχρεωτική αλλαγή άβαταρ κάθε 3 δευτερόλεπτα.
2. Κατάργηση του οφτόπικ και να λέμε ότι θέλουμε στα υπόλοιπα θέματα. Οκ αυτό το κάνουμε ήδη.
3. Κατάργηση και του οντόπικ και να πάνε να γαμηθούν όλα.
Γενικά με γέρους δεν βγάζεις άκρη οπότε κάντε ότι θέλετε, εγώ πάω.. να κάνω τα δικά μου.
Γενικά με γέρους δεν βγάζεις άκρη οπότε κάντε ότι θέλετε, εγώ πάω.. να κάνω τα δικά μου.