- Joined
- Apr 2, 2016
- Messages
- 4,598
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ρε @Dim Gian Bot να πούμε...
α ναι; εγώ νόμιζα ήρθαν οι συγγενείς σου για xmas και γεμίσαμε botsΔε θέλει και πολύ το botάκι για να τρελαθεί... :Ρ
Ωστόσο, δηλώνω ρητά ότι δεν είχα καμία σχέση με την επίθεση. Έτσι και τα πιάσω αυτά τα αλητοbotάκια, θα τους μαυρίσω τους πυκνωτές!
α ναι; εγώ νόμιζα ήρθαν οι συγγενείς σου για xmas και γεμίσαμε bots![]()
Νομίζω ότι τώρα είναι πιο πυκνό. Και δεν αγόρασα κι αλυσίδες, φτου!
Άλλωστε τις αλυσίδες σου, δεν έχεις πάρα μόνο να τις χάσεις.Ασε τις αλυσιδες, ζακετα να παιρνεις.
και κοιτω δεξά, κοιτώ ζερβά, παω στην κεντρικη σελιδα φορου, παω στην κεντρικη σελιδα του σαιτ (ναι, επιβεβαιωνω. Υπαρχει ακομα!!!) και πουθενα ο ρεηκουής. το πολυχρονεμενο αδμινιστράτο καποια στιγμη ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΑ, τον εξαφανισε απο παντού (θεμα δικαιωματων?? εκσυγχρονισμού? μοντερνιάς?? δεν ξευρω)
πηγα να το βαλω αυτο αλλα το ειχε ηδη ανεβασει ο κουνελος ως μιμος:α, παιδια, δεν εχετε ποσταρει ακομα τον μπεζο με την εφημεριδα. τζαστ σέιιν. για να ολοκληρωθει το χωρατό.
Απο ποτε ειναι αυτο το post;.gif