Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Προς το παρόν οι εργασίες που έκανα τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκαν οπότε η ακεραιότητα του χωροχρόνου σώθηκε... for now.

(είναι 9 και 25 το πρωί at the moment)

Τον τελευταιο καιρο εχω δει οτι λαμβανω λειψα Alerts στο καμπανακι. Το thread Πολιτικο Καφενειο δεν μου μιλαει πλεον. Ομοιως και αλλα θεματα σε τυχαιους χρονος, πχ στα Γεωπολιτικα βλεπω post απο Lucinos πριν απο 9 λεπτα αλλα δεν ηρθε Alert.

Εχω κανει ενα unwatch/watch αλλα δεν. Βρισκομαι σε απογνωση, μπορειτε να βοηθησετε;

Τον τελευταιο καιρο εχω δει οτι λαμβανω λειψα Alerts στο καμπανακι. Το thread Πολιτικο Καφενειο δεν μου μιλαει πλεον. Ομοιως και αλλα θεματα σε τυχαιους χρονος, πχ στα Γεωπολιτικα βλεπω post απο Lucinos πριν απο 9 λεπτα αλλα δεν ηρθε Alert.

Εχω κανει ενα unwatch/watch αλλα δεν. Βρισκομαι σε απογνωση, μπορειτε να βοηθησετε;
Μόνιμα ανοιχτή 24/7 την σελίδα new post του forum με refresh κάθε 30 δευτερόλεπτα (άντε 1 λεπτό, μην σπάσει και το χάμστερ που τροφοδοτεί τον server του RQ)
Όσο για την έλλειψη ειδοποιήσεων είναι δάκτυλος της Νέας Τάξης για να μην μαθαίνονται αλήθειες που γράφονται εδώ μέσα! (ή μαλακία του Ινδού που έφτιαξε την σελίδα, δίνω 50-50 τις πιθανότητες)

Αγαπητέ συμφορουμίτη! ΜΗΝ φοβάσαι και ΜΗΝ απελπίζεσαι!!!111!!! Η ΑΜΑΝ Teleshopping (θα μπορούσε να) έχει τη λύση!

Ήρθε το ALERT-ο-καμπανάκι! Συνδέστε το εύκολα και γρήγορα σε μια υποδοχή USB και πείτε αντίο στις χαμένες ειδοποιήσεις του φόρουμ του Ρεηκουί!!!111!!! Διαθέτει 5 διαφορετικές μελωδίες για να επιλέξετε ανάλογα με το mood της ημέρας.

Το προϊόν διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 999,99 ευρώ. Για τους πρώτους 352 που θα καλέσουν ΤΩΡΑ, δώρο το ALERT-ό-κουμπο! Δεν σας λέμε τι κάνει. Απλά πατήστε το και διαπιστώστε το μόνοι σας!

Back