Πρόβλημα με το site! (Προς admins)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

donnie_d

Commoner
Approval of the Admiral
Καλό μήνα σε όλους!

Κάνω μια μελέτη στα άρθρα και στα reviews του Borracho και τα έχω πάρει με τη σειρά ένα - ένα.

Έχω φτάσει έδω.
@@https://ragequit.gr/author/borracho/page/77/@@

Για κάποιον λόγο ομως, όταν πάω να ανοίξω την σελίδα 76 ΔΕΝ την ανοίγει αλλα βγάζει το παρακάτω error.

search2.jpg

Και το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει μόνο με την σελίδα 76. Όλες τις υπόλοιπες τις ανοίγει κανόνικά!

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εμένα πάντως ο firefox την ανοίγει κανονικά. Νταξ σε καταλαβαίνω, Πορατσος = θρησκεία με φανατικούς οπαδούς ανα τον κόζμο. Σε λίγο θα βγάλει και κασκολ με το ονομα του.

Με 3-4 Macallan 18αρια στον λογαριασμό του στο patreon, λαμβάνεις ευχαριστήριο μήνυμα σε άπιαστα κοντολεζικα από τον ίδιο.

Πέρα από το σοβαρό της υπόθεσης. Με Firefox είναι κομπλέ η σελίδα.

Ok...!Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!

(Δεν χρειάστηκε να κατεβάσω FF. Άνοιξε η σελίδα και με τον Edge!)

Πάω να συνεχίσω την μελέτη τώρα...

Είσαι ο γνωστός ναμπερ ουαν φαν του Πορατσου; 😮
"Νάμπερ ουάν", δεν ξέρω... "Αιώνια πιστός" αναγνώστης όμως σίγουρα...!

Με 3-4 Macallan 18αρια στον λογαριασμό του στο patreon, λαμβάνεις ευχαριστήριο μήνυμα σε άπιαστα κοντολεζικα από τον ίδιο.

Πέρα από το σοβαρό της υπόθεσης. Με Firefox είναι κομπλέ η σελίδα.
Ποιός λογ. στο Patreon;! Πού;!!

Δώσε περισσότερες πληροφορίες...!

Νο προμπλεμ φιλε μου. Η συνυπαρξη ειναι αγαθο. Οπως ειπε και καποιος lesser σοφος απο εμενα αλλα το ειπε πολυ επιτυχημενα, και η αληθεια ειναι οτι τον ζηλεψα. Ο ανταγωνισμος ειναι ο νομος της ζουγκλας και η συνεργασια ειναι του πολιτισμου.
Ανεβαινει ο ανταγωνισμος; ανεβαινει και η ζουγκλα. Το φαινομενο μπορει να αποδειχτει και οπτικα, με την απλη παρατηρηση.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες...!
@Borracho
proedre-ela-proedre-ela-me-fora.gif

Είναι βαθύ Patreon, οι φήμες και οι διαδόσεις περί εγκληματικής συντεχνίας με την NLT Media ελέγχονται ως ακραία αναληθείς.

Συναγωνιστή Donnie τα σέβη μου, δεν είχα ιδέα πως υπάρχει άνθρωπος να μελετά το χρονοντούλαπο των ρηβιούζ! Η προτίμησή σου με τιμά διαχρονικά :D

Συναγωνιστή Donnie τα σέβη μου, δεν είχα ιδέα πως υπάρχει άνθρωπος να μελετά το χρονοντούλαπο των ρηβιούζ! Η προτίμησή σου με τιμά διαχρονικά :D
1000017421.gif

Back