Πρόβλημα με το τείχος προστασίας των windows

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
είχα κάνει install το avg trial και είχε ενεργοποιήθει το τείχος του avg σήμερα τελείωσε το trail και δεν λειτουργεί και το firewall πάω να ενεργοποιήσω των windows και μου λέει ότι το κέντρο προστασίας δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει
έχω windwos vista

deadpool1994 wrote:
είχα κάνει install το avg trial και είχε ενεργοποιήθει το τείχος του avg σήμερα τελείωσε το trail και δεν λειτουργεί και το firewall πάω να ενεργοποιήσω των windows και μου λέει ότι το κέντρο προστασίας δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει
έχω windwos vista</blockquote>

Υποθέτω το AVG το απεγκατέστησες και έκανες και επανεκκίνηση του υπολογιστή;

να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έγινε αυτό που λες τι μπορώ να κάνω ?

deadpool1994 wrote:
να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έγινε αυτό που λες τι μπορώ να κάνω ?</blockquote>

Θα πας πίνακα ελέγχου->προσθαφαίρεση προγραμμάτων-> θα βρεις στην λίστα προγραμμάτων το AVG 2013-> πατάς κατάργηση-> μόλις απεγκατασταθεί κάνεις επανεκκίνηση υπολογιστή και αυτόματα θα σου έχει ενεργοποιηθεί το firewall των windows. (Στην απίθανη περίπτωση που δεν γίνει αυτόματα, ενεργοποίησέ το χειροκίνητα πάλι από τον πίνακα ελέγχου->σύστημα/ασφάλεια)

το έκανα το πρώτο που λες άλλα δεν πέτυχε χειροκίνητη επιλογή δεν έχω γιατί μου βγάζει πάλι το πρώτο

deadpool1994 wrote:
το έκανα το πρώτο που λες άλλα δεν πέτυχε χειροκίνητη επιλογή δεν έχω γιατί μου βγάζει πάλι το πρώτο</blockquote>

Όταν λες έκανες το πρώτο εννοείς ότι έχεις απεγκαταστήσει το AVG και έχεις επανεκκινήσει το PC σου και πάλι δεν μπαίνει το firewall των windows;
Πήγες σύστημα/ασφάλεια και επέλεξες να σου βάλει τις προεπιλογές; στα vista δεν ξέρω το μενού, αλλά στα 7 (*ούτε αυτά έχω απλά έχω μια κάποια επαφή μαζί τους από το pc του αδερφού μου) έχει μια τέτοια επιλογή. Κάτι αντίστοιχο θα έχει και στα Vista.

Y.Γ. Αν το πρόβλημα συνεχίσει και μετά, μάλλον αυτό σημαίνει ότι κάτι έχεις κάνει λάθος κατά την απεγκατάσταση του AVG και πρέπει να μπεις με την εντολή "msconfig" στα προγράμματα που εκκινεί ο υπολογιστής σου και να απενεργοποιήσεις ότι έχει σχέση με το AVG.

Αν θυμάμαι καλά για να κάνεις απεγκατάσταση το avg πρέπει να κατεβάσεις έναν unistaller (δεν γίνεται με απλή απεγκατάσταση)

http://www.avg.com/ww-en/faq.num-5172
" In case the uninstallation was not successful, use the AVG Remover tool:

Save all your work and close all documents! Your computer will be restarted during the procedure.
Download the AVG Remover tool from our website.
Run the downloaded tool and follow the instructions displayed on your screen.
Your computer will be restarted automatically. After the restart, AVG Remover will finish the uninstallation."

Myrmidonas wrote:
Αν θυμάμαι καλά για να κάνεις απεγκατάσταση το avg πρέπει να κατεβάσεις έναν unistaller (δεν γίνεται με απλή απεγκατάσταση)</blockquote>

!! Ορίστε; !!
Όχι, χρησιμοποιώ πολύ καιρό τα AVG, και τις free εκδόσεις και την πλήρη έκδοση. Εγκαθιστάται και απεγκαθιστάται πανεύκολα !!

EDIT: τώρα είδα το edit σου. Αυτό που λες είναι στην ειδική περίπτωση που κάτι πάει στραβά, δεν είναι ο κανόνας όπως αρχικά άφησες να εννοηθεί. Εγώ ποτέ δεν το χρειάστηκα, και έχω βάλει κατά καιρούς διάφορες εκδόσεις του AVG σε 3 desktops, 1 laptop και 1 netbook !!

Και εγώ παλιά το avg free χρησιμοποιούσα,αλλά όταν προσπάθησα να το κάνω απεγκατάσταση είχα προβλήματα...και ψάχνοντας διάφορα forum βρήκα πως

Myrmidonas wrote:
Και εγώ παλιά το avg free χρησιμοποιούσα,αλλά όταν προσπάθησα να το κάνω απεγκατάσταση είχα προβλήματα...και ψάχνοντας διάφορα forum βρήκα πως</blockquote>

Δεν προλαβαίνει ο ένας τα EDIT του άλλου !! :lol: :lol:

Sith_Ari wrote:
EDIT: τώρα είδα το edit σου. Αυτό που λες είναι στην ειδική περίπτωση που κάτι πάει στραβά, δεν είναι ο κανόνας όπως αρχικά άφησες να εννοηθεί. Εγώ ποτέ δεν το χρειάστηκα, και έχω βάλει κατά καιρούς διάφορες εκδόσεις του AVG σε 3 desktops, 1 laptop και 1 netbook !!</blockquote>

Δυστυχώς για μένα την μία φορά που προσπάθησα,με έβγαλε πρόβλημα .Δεν το πολυθυμώμουν για να πω και την αλήθεια γι' αυτό το κοίταξα αμέσως μετά το post μου,και όντως όπως λες δεν είναι ο κανόνας

</blockquote>Όταν λες έκανες το πρώτο εννοείς ότι έχεις απεγκαταστήσει το AVG και έχεις επανεκκινήσει το PC σου και πάλι δεν μπαίνει το firewall των windows;
Πήγες σύστημα/ασφάλεια και επέλεξες να σου βάλει τις προεπιλογές; στα vista δεν ξέρω το μενού, αλλά στα 7 (*ούτε αυτά έχω απλά έχω μια κάποια επαφή μαζί τους από το pc του αδερφού μου) έχει μια τέτοια επιλογή. Κάτι αντίστοιχο θα έχει και στα Vista.

Y.Γ. Αν το πρόβλημα συνεχίσει και μετά, μάλλον αυτό σημαίνει ότι κάτι έχεις κάνει λάθος κατά την απεγκατάσταση του AVG και πρέπει να μπεις με την εντολή "msconfig" στα προγράμματα που εκκινεί ο υπολογιστής σου και να απενεργοποιήσεις ότι έχει σχέση με το AVG.</blockquote>

ναι έκανα απεγκαταστήσει το avg και πάλι δεν ενεργοποιείται το τείχος, τώρα με το σύστημα που λες πάω άλλα δεν βρίσκω πουθενά προεπιλογές και ασφάλεια εκτός αν λες το κέντρο ασφάλειας οπού και εκεί δεν υπάρχουν επιολογες για το τείχος

Αν στο κέντρο ασφαλείας δεν μπορείς να βρεις κάποια επιλογή να ενεργοποιήσεις το τείχος, κάνε αυτό που σου λέει ο myrmidonas και χρησιμοποίησε το AVG removal tool. Πήγαινε στο link του Myrmidona, χρησιμοποίησε το tool, και πες μας αποτελέσματα

δοκίμασα ότι είπε ο myrmidonas άλλα δεν έκανε και τίποτα. Όταν μπήκα στο τείχος προστασίας των windows με εξελιγμένη ασφάλεια μου έβγαλε αυτό 0x6D9 τώρα δεν ξέρω αυτό αν θα βοηθήσει.

Ευτυχώς λειτουργεί για λιγες μέρες ακόμα το trial του avg και χρησιμοποιώ το firewall του

deadpool1994 wrote:
δοκίμασα ότι είπε ο myrmidonas άλλα δεν έκανε και τίποτα. Όταν μπήκα στο τείχος προστασίας των windows με εξελιγμένη ασφάλεια μου έβγαλε αυτό 0x6D9 τώρα δεν ξέρω αυτό αν θα βοηθήσει.

Ευτυχώς λειτουργεί για λιγες μέρες ακόμα το trial του avg και χρησιμοποιώ το firewall του</blockquote>

Αυτό μου μυρίζει windows update πρόβλημα. Εγκατέστησες κανένα πρόσφατα;

EDIT
Αν ναί, δοκίμασε να επαναφέρεις το σύστημα σε μια ημερομηνία πρίν το update.
Επίσης, τρέξε SFC /scannow για να διορθωθούν τυχόν σφάλματα. Λογικά θα λυθεί το πρόβλημα.

deadpool1994 wrote:

Ευτυχώς λειτουργεί για λιγες μέρες ακόμα το trial του avg και χρησιμοποιώ το firewall του</blockquote>

Ρε φίλε μου μισό λεπτό γιατί θα με τρελάνεις!! Πώς γίνεται να χρησιμοποιείς το firewall ενός προγράμματος που απεγκατέστησες όπως μου έχεις πει;!! :eek:hmy:
Το ξαναεγκατέστησες; !! και αν ναι πώς γίνεται να μην γίνεται uninstall ούτε μέσω προσθαφαίρεσης προγραμμάτων ούτε με το utillity που σου είπε ο Myrmidonas;!!

έγινε unistall άπλα είχε μείνει μια μέρα για να τελειώσει το trial

deadpool1994 wrote:
έγινε unistall άπλα είχε μείνει μια μέρα για να τελειώσει το trial</blockquote>

Μα πώς έγινε uninstall όταν λες ότι χρησιμοποιείς το firewall του;
επιλεκτική απεγκατάσταση έγινε;

Sith_Ari wrote:

deadpool1994 wrote:
έγινε unistall άπλα είχε μείνει μια μέρα για να τελειώσει το trial</blockquote>

Μα πώς έγινε uninstall όταν λες ότι χρησιμοποιείς το firewall του;
επιλεκτική απεγκατάσταση έγινε;</blockquote>

Λοιπόν, τέλος πάντων, αφού έχεις ακόμα μια μέρα δοκιμής, πήγαινε στο site, ξαναεγκατέστησε την trial έκδοση (*ή κάνε repair της υπάρχουσας το ίδιο πράγμα είναι), και μετά θα πας στο link του Myrmidona και θα ξαναεκτελέσεις το AVG remove tool που σου έγραψε.

Back