Πρόβλημα με usb

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

carrierofwounds

Commoner
Παιδιά χαιρετώ και γω!¨εχω ένα πρόβλημα και θα σας είμουν υπόχρεος αν βοηθούσατε.Είμαι γενικά άσχετος,επομένως θα σας περιγράψω όσο πιο απλά μπορώ τη φάση.Έχω ένα flashάκι Sandisk cruzer titanium 1GB,αγορασμένο προ δεκαετίας περίπου.Βάζοντάς το στο PC μου έβγαζε ένα φάκελο documents και ένα αρχείο .exe Launchpad(προφανώς εγκατεστημένα από την εταιρία).Περιμένοντας λίγο,έβγαινε μήνυμα από τα WIndows που με ρωτούσε για σάρωση,συνήθως επέλεγα "¨οχι" και μετά κανονικά με έβγαζε στους δικούς μου φακέλους και αρχεία.Σήμερα το έδωσα σε μια καθηγήτρια να μου περάσει ένα αρχείο και από τότε δεν εμφανίζονται τα δικά μου αρχεία,παρά μόνο ο φάκελος και το αρχείο που προανέφερα.Σημειωτέων, εμφανίζονται διαθέσιμα περίπου 700MB από το 1GB,το οποίο σημαίνει προφανώς ότι τα αρχεία κάπου "εκεί" βρίσκονται.Αν κατάλαβα καλά το flashάκι χρησιμοποιεί το σύστημα U3 το οποίο για κάποιο λόγο απενεργοποιήθηκε.Έτρεξα το Launchpad που βρίσκεται στο flashάκι και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να το τρέξει γιατί δεν υποστηρίζεται από τα Windows μου(7) παρά μόνο από ΧP και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.Στο site της Sandisk δεν έβγαλα άκρη.Το δοκίμασα και σε άλλο PC με XP και το ίδιο πρόβλημα.
Η ερωτήσεις μου είναι:
1)Μπορώ να κάνω κάτι?Το flashάκι δουλέυει κανονικά,δηλαδή μπορώ να περάσω αρχεία,απλώς ρωτάω μήπως μπορώ να σώσω ότι είχα μέσα,αν και έχω κάνει backup
2)Είχα μέσα ένα αρχείο με κωδικούς από paypal,email κτλ,υπάρχει περίπτωση να μεταφέρθηκε στο PC της καθηγήτριας αυτόματα?Είμουν στα 5 μέτρα και ψιλοκοίταζα και δεν νομίζω να έκανε τίποτα εσκεμμένα,άλλωστε ήταν μέσα σε ένα φάκελο ονόματι "physiology" που δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει,απλώς ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση να μεταφέρθηκε από μόνο του,γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξω όλους τους κωδικους.
Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google βρήκα αυτό. Δεν ξέρω αν βοηθάει :dry:

<blockquote>1. Run cmd - Navigate to Accessories>Command Prompt (Run this with Admin rights)
2. type attrib *.* X: -r -s -h /s /d (where X: is the drive, this is your flash drive letter)
3. you can invoke other commands by typing attrib /?</blockquote>

http://www.tomshardware.co.uk/forum/264736-32-problem-files-show-there

Επίσης να ρωτήσω, αν ξέρεις ακριβώς τη διαδρομή κάποιου αρχείου του φλασακίου (π.χ. F:\Kokopikos\swegphoto) και τη βάλεις στη γραμμή διεύθυνσης, θα σε παέι το αρχείο; Γιατί διάβασα ότι είναι ένας τρόπος να βεβαιωθείς ακόμη περισσότερο ότι τα αρχεία σου είναι εκεί.

Οκ,κάτι βρήκα.Με κάποιο τρόπο τα αρχεία "κρύφτηκαν" αλλά μπόρεσα να τα επαναφέρω.Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου!

Back