PRAGMATA

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις νέων ΑΑΑ κυκλοφοριών που ξεχωρίζει τόσο λόγω αισθητικής όσο και καλλιτεχνικής διεύθυνσης. Δεν μου 'μιλάει' προσωπικά για να το τιμήσω, αλλά χαίρομαι πολύ να κυκλοφορούν τέτοια.

Έχω πειστεί πλέον προσωπικά, ότι η καπκομάρα ακόμα και να προσπαθήσει με όλο της το είναι να βγάλει κακό/μέτριο παιχνίδι, δεν θα τα καταφέρει. 🤷‍♀️

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία χρόνια, ειδικά μετά το Resident Evil 6, έχει πολύ δυνατό σερί.

Έχει και βοηθό την πολύ δυνατή RE Engine, ενώ οι παραγωγές τις είναι πάντα περιποιημένες. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι ΑΑΑ παραγωγοί σαν την Capcom.

Με σπασμένα φρένα η Capcom, παραδίδει μαθήματα στους Δυτικούς devs αλλά οι μωροί κωφεύουν. Τα Pragmata θα τα πάρω σε χαμηλότερη τιμή κάποια στιγμή, δεν πολυβιάζομαι, αλλά χαίρομαι τα μάλα για την επιτυχία τους, διότι (δείχνουν να) εκπροσωπούν το υγιές, old-school gaming.

Ενώ σαν φιλοσοφία/αισθητική δεν μου ταιριάζουν σχεδόν καθόλου τα γιαπωνέζικα (τυχαίο tag @Borracho), η Capcom είναι από τους λίγους devs που δίνουν στο κοινό αυτό που ζητάει και δεν προσπαθούν να κυνηγήσουν τάσεις/εντάσεις/προτάσεις που ξερνάνε το ίντερνετ και οι 20χρονοι υπεύθυνοι marketing κάθε τόσο. Ευτυχώς ως τώρα τους πάει -πολύ- καλά αυτό.

Ομολογουμένως δεν θυμάμαι να έχω πετύχει 3 σερί σχόλια σε συζήτηση στο RQ που να πάτησα agree. Είδα κι ένα achievement να πετάγεται κάτω δεξιά αλλά ήταν από το Steam τελικά.
Κατατοπιστικό review Γιώργο, θα τιμήθεί το παιχνίδι εννοείται. H Capcοm όντως από το REVII και έπειτα πάει τάπα, λίγα AAA στούντιο δυστυχώς ακολουθούν το "αφήνουμε το έργο μας να μιλήσει για μας", των Γιαπωνέζων.

Έχω πειστεί πλέον προσωπικά, ότι η καπκομάρα ακόμα και να προσπαθήσει με όλο της το είναι να βγάλει κακό/μέτριο παιχνίδι, δεν θα τα καταφέρει. 🤷‍♀️

Έχει και βοηθό την πολύ δυνατή RE Engine, ενώ οι παραγωγές τις είναι πάντα περιποιημένες. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι ΑΑΑ παραγωγοί σαν την Capcom.

χαίρομαι τα μάλα για την επιτυχία τους, διότι (δείχνουν να) εκπροσωπούν το υγιές, old-school gaming.

η Capcom είναι από τους λίγους devs που δίνουν στο κοινό αυτό που ζητάει και δεν προσπαθούν να κυνηγήσουν τάσεις/εντάσεις/προτάσεις που ξερνάνε το ίντερνετ και οι 20χρονοι υπεύθυνοι marketing κάθε τόσο. Ευτυχώς ως τώρα τους πάει -πολύ- καλά αυτό.
Pragmatι.

Η CAPCOM βγαζει παιχνιδαρες και το PRAGMATA ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της. Τετοια παιχνιδια θελουμε με πολυ δραση και γραφικαρες! Eπρεπε να πολεμαμε και εξωγηινους και εξωγηινα ζομπι με 2 κεφαλια και 4 χερια σαν αυτα στο dead space και στο calisto protocol οχι μονο ρομποτ . Δεν γινεται να βγει κακκο παιχνιδι της capcom οπως λεει και ο Bathory.

Πόλος έλξης παιδεραστών και ανώμαλων λέει το Πράγματα, εξαιτίας της σχέσης του ανώμαλου ενήλικα με το ανήλικο ανδροειδές. Και τα αφύσικα μπιούτι στάνταρντς βάση των οποίων φτιάχτηκε η μικρή. Κάτι τέτοια διαβάζω και στεναχωριέμαι που δεν ανοίγω φουμπού πιο συχνά.

Υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρό πρόβλημα για όποιον βλέπει τη μικρή και κάνει άλλες σκέψεις. Πραγματικά όμως.

Εν τω μεταξύ, ο Hugh απεικονίζεται πλήρως ως πατρική φιγούρα απέναντι στη Diana, αλλά για κάποιους αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Αηδία.

Να πω την αλήθεια στο φουμπού μου φαίνεται ότι ποστάρουν πλέον αποκλειστικά ακραίες μπούρδες για δόλωμα, ώστε να αρχίζει η αλληλεπίδραση του κόσμου από κάτω. Το θετικό που πήρε το μάτι μου είναι ότι η τύπισσα που το έκανε θέμα έφαγε βρίσιμο/δούλεμα που λογικά τρώει συχνά, πιθανότατα αυτός ήταν και ο σκοπός της. Ή απλά δεν την γαμάει κανείς και τα έχει βάλει με τους Ιάπωνες για αυτό. Προσωπικά απλά την μπλόκαρα και πήγα παρακάτω, όχι ότι αυτό σταματάει το καρκινιάρικο το φουμπού να μου πετάει τέτοιες σπόνσορντ μλκς συνέχεια.

ποστάρουν πλέον αποκλειστικά ακραίες μπούρδες για δόλωμα, ώστε να αρχίζει η αλληλεπίδραση του κόσμου από κάτω.
Από, σχεδόν, πάντα έτσι ήταν. Don´t feed the troll(s)που λεν και στο χωριό μου.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι τρόφιμοι που κατηγορούν άλλους το τί βλέπουν σε ένα παιδί ή το ποιος γονιός μπορεί/δικαιούται να το αγαπήσει και ποιος όχι, κάνουν projecting τον απύθμενο κομπλεξισμό τους. Έβαλα ένα σύντομο βιντεάκι στο drama thread που εξηγεί την κατάσταση και το facepalm που έγραψε ο soad για να μη μαγαρίσω τη συζήτηση γίνει derail εδώ.

Back