Hellion φίλη μου τουρκάλα που ζει Κωνσταντινούπολη, όταν μιλήσαμε την επομένη για τα γεγονότα, μου ανέφερε ότι είχαν "παρατηρήσει διάφορες κινήσεις από το μεσημέρι ενώ ανέφερε αρνητικά και τους ορδές ισλαμιστών που έχουν κατακλείσει την πόλη, ενώ δεν πρέπει και να ξεχνάμε πως η γαλλική πρεσβεία στην Κωνσταντινούπολη είχε κλείσει τουλάχιστον 2 μέρες πριν (το είχαν αναφέρει και τα ελληνικά κανάλια) λόγω φόβου αναταραχών - επεισοδίων!<br><br>Επίσης, η αγωνία του Ερντογκάν στο facetime που επικαλούνται διάφοροι, εμένα δεν με πείθει καθόλου, τα puppy eyes τα έχει ο Ερντογκάν από φυσικού του... Εδώ μέχρι και ο Μπογκντάνοβιτς που έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο το πήρε χαμπάρι εγκαίρως και πήρε το καΐκι για Ρόδο, δηλαδή έλεος... <br><br>Επίσης, ας προσπεράσουμε τις λίστες ενόχων που "λογικό" να είναι έτοιμες αλλά να μην τους συλλαμβάνεις εκ των προτέρων, και ας δούμε άλλη μια δήλωση του προέδρου που είχε τύχη και τον Αλλάχ μαζί του. Λογικό να γλιτώσει για 15 λεπτά από τον βομβαρδισμό του ξενοδοχείου, αλλά να γλιτώσει και από τα F16 πάνω από την Κωνσταντινούπολη;! Παίχτηκε στον αντ1 η συνομιλία του Πύργου ελέγχου με το αεροπλάνο του Ερντογκάν και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αναφορά ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφάλεια του χώρου προσγείωσης λόγω του πλήθους. Ούτε, πυροβολισμούς ανέφεραν, ούτε F16 που καραδοκούσαν. Και φυσικά ούτε λόγος για τους 700 φαντάρους που μάλλον ήταν η vanguard των πραξικοπηματιών;! Φαίνεται από τις κάμερες πόσο κομάντα ήτανε... <br><br>Εμένα από το μυαλό δεν μου βγαίνει, πως και να μην το οργάνωσε ο ίδιος, ότι γνώριζε και το ήθελε... Το μόνο που αναρωτιέμαι, είναι εάν πρόκειται να αντιδράσουν οι υπόλοιποι, όσοι φοβούνται ότι θα ακολουθήσουν τους 10000, 40000, χ00000; που έχει πιάσει ήδη... <br><br><br>Sent from my Find7 using Tapatalk<br>