gidoboskos wrote:
...</blockquote>
Κοίτα, για την περίπτωση με τον λογαριασμό δεν ξέρω τι παίζει, με PrePaid της Κύπρου που ξέρω όμως, θα σου πω. Πάνω κάτω τα ίδια θα είναι βέβαια, σαν VISA περνάει κ αυτή.
Συνδέεις την κάρτα σου στον λογαριασμό, αυτοί για να επιβεβαιώσουν ότι είναι δική σου η κάρτα, σου χρεώνουν 1,5 ευρώ, μαζί με έναν κωδικό στην αιτιολογία. Όταν σου έρθει η ανάλυση των χρεώσεων της κάρτας λογικά, βλέπεις και τον κωδικό. Επειδή στις Prepaid όμως δεν έρχεται τέτοιο χαρτί, παίρνεις τηλέφωνο στην τράπεζα, επιβεβαιώνεις τηλεφωνικώς τα στοιχεία σου και σου λένε αυτοί τον κωδικό, οπότε κάνεις validate και τον λογαριασμό σου στο PayPal, και σου επιστρέφετε το 1,5 ευρώ.
Στην θέση σου όμως, δεν θα χρησιμοποιούσα πιστωτική με το PayPal, και γενικά κάποιον λογαριασμό με λεφτά. Scams και Phising γίνονται συνέχεια, μία να την πατήσεις και να μην προλάβεις, τα κλαις. Πήγαινε άνοιξε λογαριασμό σε μία τράπεζα που βγάζει PrePaid, κάνε την αίτηση και σε μερικές μέρες θα είσαι μάγκας.
Σε αυτήν την περίπτωση, και να σου κλέψουν τα credentials, τι θα βρουν μέσα, 30 ευρώ; 50; Από το να σε καταχρεώσουν, καλύτερο αυτό.
Άποψη μου, βέβαια, πάντα αυτά. Αν δεν σε βολεύει, συνεχίζεις με ότι έχεις. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" />