Preview: The Sinking City 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παίδες το embargo ήταν αρκετά αυστηρό οπότε δεν μπορούσα να βάλω πολλές λεπτομέρειες στο preview, αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο θα απαντήσω εδώ.

Παίδες το embargo ήταν αρκετά αυστηρό οπότε δεν μπορούσα να βάλω πολλές λεπτομέρειες στο preview, αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο θα απαντήσω εδώ.
TB είναι? Αυτό έχει σημασία!

Tο πρώτο το είχα κατευχαριστηθεί με όλη την πλοκαμοτσακισμένη μου ψυχή.

Μου άρεσε που είχαν πάρει αυτούσιο τον μηχανισμό 'ερευνών' από τα Σέρλοκ Χόλμς και τον είχαν μοντάρει σε αμειγώς Κθουλουδιάρικο αφήγημα. Δεν έχω πειστεί αν μια ξεκάθαρα 'Resident Evil 4' στροφή θα του κάνει καλό ή όχι.

Στο σύντομο πρηβιού είδες υποψία μηχανισμών έρευνας, deduction boards ή ήταν ξεκάθαρα Λεόν Κένεντι Sr : 1942 Edition;

Στο σύντομο πρηβιού είδες υποψία μηχανισμών έρευνας, deduction boards ή ήταν ξεκάθαρα Λεόν Κένεντι Sr : 1942 Edition;

Υπάρχει πάλι η λειτουργία του deduction μαζεύοντας και συνδέοντας στον πίνακα διάφορα έγγραφα και clues. Π.χ. στο church level ένα παζλ απαιτούσε να βρεις το έτος κατασκευής του καμπαναριού οπότε έπρεπε να συγκεντρώσεις στοιχεία που αποκάλυπταν αρχικά πότε χτίστηκε η εκκλησία και έπειτα πόσο αργότερα ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το καμπαναριό.

Θα πω όμως ότι εκ πρώτης όψεως η λειτουργία αυτή μου φάνηκε κάπως απλοϊκή. Όλα τα έγγραφα που σχετίζονταν με μια συγκεκριμένη έρευνα είχαν το ανάλογο εικονίδιο (π.χ. μια καμπάνα) οπότε η συσχέτιση των clues ήταν elementary, αγαπητέ Μποράτσο.

Aυτό δε με χαλά απαραίτητα, το ίδιο ήταν και τα πρόσφατα Sherlock Holmes, περισσότερο στημένα είναι ώστε να σου δίνουν την εντύπωση πως είσαι φοβερός ντετέκτιβας (sic) παρά σε προκαλούν ΟΝΤΩΣ να λύσεις κάποιο γρίφο. Παραμένω ψημένος για την τελική κυκλοφορία!

Να παίξεις και το Κόσμικ Άμπις εσύ από πάνω. Είχα βάλει το ντέμο περιμένοντας κανά Ντεντ Σπέης με φτάνγκ και κτούλου, να τους σφάζω όλους με στελθ κι έτσι, καμία σχέση. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, το είχα βγάλει από γουίς επειδή το ντέμο στο νεξτ φεστ έτρεχε για τον πέοντα τον μεγαλοπρεπή και στο καπάκι πρόσεξα ότι ήταν στην υπερμηχανή του Τίμαρου.

ΕDIT: To Σίνκι Σίτι 2 είδα ένα γκέημπλεϊ βίντεο πρόσφατα, μου έβγαλε μία ελαφριά τζανκίλα και δεν το έδωσα πολλή σημασία. Κι εγώ περίμενα να με πορώσει άσχημα και να δρομολογήσω επιτέλους και την απόκτηση του πρώτου.

Πρεπει να παιξω το the sinking city. Αρα εχει και δραση και ερευνα και γριφους?

Πρεπει να παιξω το the sinking city. Αρα εχει και δραση και ερευνα και γριφους?

Ναι, αν και ο Κώστας στο review του αναφέρει ότι η δράση δεν είναι ιδιαίτερα καλή.

Αυτο θα δω το δω οταν τα παιξω. Απο κριτικες που διαβασα λενε οτι ειναι καλο ομως.

Back