What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PRINCE OF PERSIA THE LOST CROWN

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,298
Καιρός ήταν να πάει προς τα εκεί η σειρά. Χαίρομαι που πέτυχε το πείραμα διοτι νομίζω ότι του Πρίγκηπα του ταιριάζει περισσότερο αυτό το στυλ, παρά εκείνο της πρότερης τριλογίας.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,000
@Sephir : Ευχαριστούμε για το review! Ιδέα δεν είχα για την κυκλοφορία του συγκεκριμένου και νομίζω ότι θα το τσιμπήσω σύντομα. Μια ερώτηση: γιατί η βαθμολογία είναι στο 85%; Οφείλεται ίσως στην έλλειψη πρωτοτυπίας και το κακό voice-over;
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,533
Το voice-over όχι και τόσο, δεν θα έριχνα τη βαθμολογία πολύ γι' αυτό. Ένας συνδυασμός παραγόντων θα έλεγα. Σίγουρα το γεγονός ότι το έχουμε "ξαναδεί το έργο" (έστω και αν είναι καλά υλοποιημένο), λίγο τα γραφικά του (έχουμε δει metroidvania με αριστουργηματικά γραφικά - βλέπε Ori) και ότι η δυσκολία του μπορεί να γίνει αποτρεπτική για κάποιους παίκτες (σε κάποια bosses, χρειάστηκα πάνω από 7-8 προσπάθειες για να τα βγάλω - δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν όλοι την υπομονή να το κάνουν).

Εκτός αυτού, προς το τέλος είχα αρχίσει να κουράζομαι και "έτρεχα" μέχρι το φινάλε, αν και αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
613
«…η δυσκολία του μπορεί να γίνει αποτρεπτική για κάποιους παίκτες (σε κάποια bosses, χρειάστηκα πάνω από 7-8 προσπάθειες για να τα βγάλω - δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν όλοι την υπομονή να το κάνουν)…»
Hollow Knight bosses: hold my 🍺

Πολυ καλη η παρουσιαση του παιχνιδιου και χαιρομαι που εχει θετικη απηχηση. Εβαλα και εγω το ντεμο να το δοκιμασω και κινειται πραγματι σε υψηλα στανταρ. Σε καποια καλη εκπτωση θα το παρω οπωσδηποτε μιας και τα metroidvania ειναι λατρεμενο ειδος.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,436
ότι η δυσκολία του μπορεί να γίνει αποτρεπτική για κάποιους παίκτες (σε κάποια bosses, χρειάστηκα πάνω από 7-8 προσπάθειες για να τα βγάλω - δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν όλοι την υπομονή να το κάνουν).

Τα accessibility options, μπορούν να βοηθήσουν κάποιον παίκτη που δυσκολεύεται με τα boss fights? Ή αφορούν περισσότερο το platforming κομμάτι;
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,533
Τα accessibility options, μπορούν να βοηθήσουν κάποιον παίκτη που δυσκολεύεται με τα boss fights? Ή αφορούν περισσότερο το platforming κομμάτι;
Μόνο το platforming κομμάτι έχει επιλογή "press-button-to-win". Από εκεί και πέρα, εκτός από τα default επίπεδα δυσκολίας (normal/hard κλπ), μπορείς να παραμετροποιήσεις αρκετά πράγματα για να διευκολύνεις κάπως την κατάσταση, όπως τη ζημιά που θα δέχεσαι, τα χρονικά περιθώρια του parry κλπ. Και πάλι όμως, θέλει προσπάθεια για να νικήσεις τα bosses, δεν αρκεί να πατάς το κουμπί για να κερδίσεις.

Εκτός αυτού, είμαστε πολύ σκληροτράχηλοι gamers για να παίξουμε με αυτές τις ρυθμίσεις.
 
Top Bottom