What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προς Κρυφοκονσολαδες

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Χιακου μαν ται Βρυχαται ο τιτανας Νakayama και ξαπλωνει στο καναβατσο τον γιγαντα του Kyoto.
Ξεκινα ετσι, εκει στο μακρυνο 88 το μεγα Επος που εκανε τον κοσμο να ανφωνησει
" ΣΕΓΑ νταζ, γουατ ΝΙΤΕΝΤΟ κουντ νοτ " ( το μεταφρασα για να μην γρινιαζετε )
Ερχεται καπακι και ο Sonicαρας το 91 και κανει το Nes απλα κουτακι για να βαζουν μεσα τα στρατιωτακια τους τα πιτσιρικια. Ετσι για να θυμουνται οι μπαρμπαδες ( ...ηντα λεμε ) κα;ι να μαθαινουν οι νεολαιοι. ( ...αντα εδω )
Επιτελους επισκευασα Sega Mega Drive II και Mega CD και δουλευουν μεγκλα. Δυστοιχως εχουν διασωθει μονο 4 καρτριτζ και 5 σιντια. Ενα χειριστηριο θελει, γιατι το στικ δεν εχει προσβαση σε ολα τα παιχνιδια και ειναι κομπλε. Το μηχανακι ζωντανεψε παντως.
Για να μην λετε οι κρυφοκονσολαδες, οτι εμεις οι Πι Σιδεραδες σας σνομπαρουμε και δεν σας αγαπαμε. Νταξ μπορει ναστε τσικο Β εθνικης, αλλα κι εμεις απο εκει ξεκινησαμε.
 

Attachments

  • thumbnail_SMDrive II SMcd.jpg
    thumbnail_SMDrive II SMcd.jpg
    275.2 KB · Views: 19

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,397
d58.jpg
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Ναύαρχε έχεις πρόχειρα τα χάπια σου ή να μην πιάσω τα handhelds;

Τίμιο Mega Drive, αλλά τα Sega does what Nintendon't ήταν απλά ευσεβείς πόθοι της Sega. Η σύγκριση των βιβλιοθηκών SNES/Mega Drive δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
προσωπικα σαν μογρης ειχα nes-n64-gameboy-3ds-switch. στο σπιτι γενικα ο ξα ειχε xbox το πρωτο το γομαρι, ο αδερφος μου ο μικρος ειχε παρει gamecube (γαμουσε το gamecube πειτε οτι θελετε) και xbox360 και η μικρη μου αδερφη ειχε παρει ps2. οποτε ολο και κατι ειχα καταφερει να παιξω σε αυτες.

sega does what nintendon't απλα δεν υφίσταται.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,555
Mικρός είχα και έχω ακόμα gameboy, gameboy color, Atari Jaguar, Atari Jaguar CD. Πήγαινα σε ξαδέρφια και φίλους για mega drive, nes, snes, ps1, ps2 και εννοείται ανταλλαγές κασετών gameboy και παιχνίδια σε pc. Aξέχαστες οι εποχές με msdos και φυσικά χαλάγαμε μια περιουσία σε arcades
Ειχα και Atari 2600 σαν πρώτη κονσόλα αλλα δυστυχώς μου χάλασε.
Αργότερα μετά το Λύκειο πήρα κατά σειρά ps1, ps2, psp, Nintendo DS, xbox 360, ps3
To πρώτο μου PC το πήρα στο γυμνάσιο. Από κει και πέρα πάντα είχα PC
Mια ζωή διάβαζα φανατικά Gamepro & PC Master οπότε λάτρευα το gaming γενικότερα χωρίς να επιλέγω στρατόπεδα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Η σύγκριση των βιβλιοθηκών SNES/Mega Drive δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.
Ήθελα να γράψω για πωλήσεις και για το πώς το MD βγήκε ως απάντηση σε... ένα πιο αδύναμο σύστημα που έπαιζε μπάλα σχεδόν μόνο του τότε κλπ. αλλά με κάλυψες απόλυτα. Δεν υπάρχει όντως σύγκριση μεταξύ των libraries.
Του SNES σε όγκο (1900 περίπου, τους μισούς από τους οποίους είδαμε Ευρώπη, τόσους είχε σύνολο το MD), ποιότητα (πάρα πολλά all time classices που γεμίζουν λίστες ακόμα και σήμερα και games που άνοιξαν νέες υποκατηγορίες Mario Kart, F-Zero, Super Metroid - ναι ξέρω το πρώτο έβαλε τις βάσεις αλλά η όψιμη μορφή των Metroidavania εδώ γεννήθηκε με την προσθήκη του χάρτη και των save pods, κ.α.) και ποικιλία είναι S-tier, δίπλα στις αντίστοιχες των 2 πρώτων PS. Το MD έχει καλή βιβλιοθήκη αλλά είναι A-tier, περισσότερο συγκρίσιμη με του...

γαμουσε το gamecube πειτε οτι θελετε
2ου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ καλύτερου συστήματος της Nintendo.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
sega does what nintendon't
Το εγραφε ο τυπος στο Αμερικα, ρε παιδια, εκεινη την εποχη, δεν ειναι δικα μου λογια. Τεχνικες γνωσεις για νεκροψια μασινακιων ( κονσολες πισια ) δεν διαθετω για να μπορω να κρινω. Και απτα δικα μου χερια περασαν σχεδον ολες οι κονσολες. Τις αγαπησα και τις προωθησα ολες (λογο επαγγελματος) Διεσωσα και επισκευασα τις 3 της φωτογραφιας συν ενα Atari και ενα microgenius που χριζουν επισκευης
 

Attachments

  • thumbnail_PSX-XBox-Sega II.jpg
    thumbnail_PSX-XBox-Sega II.jpg
    152.2 KB · Views: 8

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
μπορει αυτο το σλογαν να το ειπαν, οχι για την αποδωση των μηχανηματων, αλλα για τα χρηματα που εφερε ο Σονικαρας. Και καλα η Σεγα βγαζει φραγγα που δεν μπορει να βγαλει η Νιτεντο. Ολο το Αμερικα σεγα αγοραζε εκεινη την εποχη Genesis δλδ.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
το slogan ηταν η διαφημιστικη τους καμπανια αλλα οπως και να εχει η ιστορια εδειξε οτι genesis does what nintendon't απλα δεν υφίσταται. παμε παρακατω

@Chris2756 το genesis ειχε βγει και 2 χρονια πριν το snes btw. για 2 χρονια ο ανταγωνιστης του ηταν το nes. στην πορεια το snes ξεπερασε σε πωλησεις το genesis σχεδον παντου. ευρωπη-βραζιλια οι μοναδικες περιοχες που το genesis καταφερε να εχει περισσοτερα sales απο το snes.
 
Last edited:

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Ε, δεν θα σκοτωθουμε τωρα για το ποσα εριξαν στην απομεσα ο Σουγαμοτο Τακατακα, ο Σουγκαραγιαμα και ο Ναβουχοδονοσορας.
Εγω πλακιτσα κανω, την ωρα μου περναω με το να φτιαχνω οτι βρισκω παταρι/υπογειο. Χαιρομαι οταν καταφερνω κατι, μοιραζομαι την χαρα μου μαζυ σας. Παλαιοτερα ερχοταν και κανας φιλος με βοηθουσε, η παιζαμε κανα παιχνιδακι, μετα καφεδακιου η σκωτσ ον δη παγο και αυτα. Ευτυχως δεν φανατιστηκα ποτε στη ζωη μου με κατι ( ενα, ειν 'το χρωμα )
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
ευρωπη-βραζιλια
Πω πω τι μου θυμισες τωρα. Να επιστρεφεις στο καραβι 8 το πρωι, μετα απο ολονυχτια ξυδοκατανυξη, να περνας απο την παραλια της Βικτωρια και να βλεπεις εκατονταδες μπικινια ξαπλωμενα στην αμμο να ρουφανε αχορταγα τις ακτινες του ηλιου, ολες με ενα genesis στα χερια. Καλα ρε δεν ειχανε δουλειες να κανουνε, παιδια, μαγειρεμα, σπιτια? Αντε τωρα εσυ, με τι μυαλο να πας να λυνεις βαλβιδες και εμβολα.
 
Top Bottom