Προσθήκη βίντεο σε post

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ghostrider1993

Blackguard
Μπορώ να προσθέσω σε κάποιο post βίντεο απ' το youtube (ή και από αλλού, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...) που να ξεκινάει από διαφορετικό σημείο απ' την αρχή??

Δεξι κλικ στο βίντεο του youtube που θέλεις. ----> Copy URL at current time (στο χρονικό σημείο που θέλεις) ----> paste όπως θα έκανες insert ένα κανονικό βίντεο εδώ.

Χμμ μιας και το φτιαξα που το φτιαξα το τόπικ ας κάνω άλλη μια ερώτηση....

Αν πατήσω κάποιο τραγούδι που έχει ανέβει στο φόρουμ για να το ακούσω στο youtube, στο λινκ του έχει και ένα feature=player_embedded μεταξύ των άλλων και αφού το προσθέσω στους σελιδοδείκτες, άμα το ξανανοίξω από αυτούς το τραγούδι ξεκινάει απ' το σημείο που έμεινε την προηγούμενη φορά.... Αυτό δεν συμβαίνει αν κάνω αναζήτηση το τραγούδι στο youtube, βρω το ίδιο βίντεο και το προσθέσω στους σελιδοδείκτες... Ξέρει κανείς τι παίζει?

Μπορεί να έχει σχέση με αυτό το feature που υλοποίησε το youtube στα τελευταία του updates, που "θυμάται" σε ποιο σημείο αφήνεις τα κλιπς και όταν ξαναπάς εκεί σε συνεχίζει από εκείνο το σημείο. Μου συνέβη κι απόψε αρκετές φορές στην πορεία της πολιτιστικής μου βραδιάς.

Ίσως αν σβήνεις το "feature=player_embedded&" σκέλος από το address bar πριν κάνεις bookmark κάποιο λινκ, να διορθωθεί η φάση. Αλλιώς απλά πάτα με τον κέρσορα να ξαναπάει το βίντεο στην αρχή του :Ρ

Ναι σωστός, απλά μου έκανε εντύπωση που δεν το έκανε με τα βίντεο χωρίς το "feature....."! Τώρα μάλιστα παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει μόνο αν κάνω το σελιδοδείκτη ενώ παίζει το βίντεο... Αν το σταματήσω και το κάνω μετά σελιδοδείκτη και ξαναμπώ, ξεκινάει κανονικά απ' την αρχή... Μυστήρια πράγματα!! Τι να πεις? :cheer:

Back