<blockquote><br>Ψηφίζω κι εγώ Fractal Design, αλλά γιατί το S; Δεν θέλεις/χρειάζεσαι optical drive;<br><br>Έχω το Define R5 (χωρίς παραθύρι), το οποίο έχει ενσωματωμένο fan controller τριών ταχυτήτων για 3 ανεμιστήρες (οι 2 περιλαμβάνονται στο κουτί και είναι 140 mm). Το κουτί το έχω πάνω στο γραφείο και είναι αθορυβότατο. Του έχω βάλει και έξτρα τσοχάκια στα πόδια του για να μην συντονίζει με το γραφείο και μερικές φορές ξεχνάω ότι δουλεύει (ειδικά τον χειμώνα στη χαμηλή ταχύτητα)...<br><br>Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.skroutz.gr/s/9836614/Fractal-Design-Define-R5-Blackout-Edition-Window.html#specs<br></blockquote><br><br>Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω καθόλου optical drives, οπότε λέω για χώρο και καλύτερο airflow να πάω στο S. Το παραθύρι μου αρέσει γιατί χαζεύω τους κύκλους των ανεμιστήρων και ξεχνάω τους δικούς μας αέναους κύκλους των ανθρωπίνων βασάνων. Απ' ό,τι έχω δει ονλάην πάντως έχει καλή μόνωση θορύβου, έτσι κι αλλιώς ως τώρα με την σαπίλα μου, δεν είχα θέμα θορύβου.<br><br>Edit: Ανακαλώ με βολεύει τελικά περισσότερο το R5 στον τρόπο που ανοίγει για να καθαρίζω τα φίλτρα, μιας και πρέπει να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση. Βλέπω πως τα μέσα αφαιρούνται ανάλογα με τις ανάγκες. Ευχαριστώ πολύ, μάλλον πάω για το R5.