Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
με Μητσοτάκη αμέσως χόλιγουντ γίναμε

:trollface:

Γενικά η ανάπτυξη με Κούλη πάει με ρυθμούς πολυβόλου, είναι θέμα χρόνου να γίνουμε το Μαϊάμι της Ευρώπης. Το reboot του Miami Vice εδώ θα το γυρίσουμε.

είναι θέμα χρόνου να γίνουμε το Μαϊάμι της Ευρώπης

Προς το παρόν

The BBC's Little Drummer Girl series used Elefsina to represent Lebanon (and doubled Nikaia in Athens for Palestine)

σαν τις συνταγές και τα DIY απο το Pinterest δηλαδή,

expectations
Γενικά η ανάπτυξη με Κούλη πάει με ρυθμούς πολυβόλου, είναι θέμα χρόνου να γίνουμε το Μαϊάμι της Ευρώπης. Το reboot του Miami Vice εδώ θα το γυρίσουμε.

vs reality :p
Προς το παρόν

I watched the snake eyes movie so you don't have to. Θέλω να πω ότι θέλω τον χρόνο μου πίσω αλλά πώς να το κάνω όταν ενώ ήξερα ότι θα είναι κακή κάθησα και την είδα. Βαριόμουν σε μεγάλο βαθμό που έκανα αυτό το λάθος στη ζωή μου.

Και εγώ το έχω προτεραιότητα. Μας ρούφηξε εντελώς το Nine Perfect Strangers, αλλά δείχνει πολύ γαργαλιστικό το Green Knight.

@Tony Corvus Ευχαριστούμε για την αποκλειστική φωτογραφία από την Παρασκευιάτικη έξοδο του Αλεκυθούκου. Η χάρη και το νάζι με τα οποία ποζάρει πλάι στις τσαντούλες της Γουόντερ Γούμαν ενώ ταυτόχρονα χαϊδεύει το βέλκρο Σουπερβρακάκι (ΤΜ) του πραγματικά μιλάνε από μόνα τους για την ποιότητα και το ήθος που χτίζει η Μάρπελ.

Νιώθω πολύ τυχερός που θα έχω την ευκαιρία να δω καρέ καρέ το σβήσιμο της ελπίδας στα μάτια σας και την αντικατάστασή της με απελπισία καθώς οι ταινίες της Marvel όχι μόνο δεν θα μειώνονται αλλά θα αυξάνονται και θα σπάνε ταμεία.

your-tears-are-delicious.jpg

Last edited:
Ο μπορατσος πάντως δίνει vibes μέγα φαν που προσπαθεί πάση θυσία να το κρύψει για να μην το κοροϊδεύουν οι φίλοι του.

Τί μου θυμίζουν αυτές οι απεγνωσμένες Υπέρ Μαρβελκύθων τιράντες του Σαρμαλέκου, τί μου θυμίζουν... κάπως πρός Σρέντερ μεριά πηγαίνουν. Εκδηλώνουν την ίδια μονομανία με αντικείμενα λατρείας εντεκάχρονων τριακονταετίας.

Χούμ χούμ.

CapetanAmerikanos.jpg
Ορίστε κάτι ακόμα.... Φώναζα "ΑΝΤΜΙΡΑΛ!!!!", αλλά 0 ανταπόκριση

εδιτ... Δεν είναι τυχαίο που φοράνε το ίδιο τζιν σορτσάκι με την αποπάνω πικ

Πιστεύω οι φωτογραφίες είναι υπεραρκετές για την ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ταυτοποίηση του Αλέκυθου Σαρμέκα. Η αλυσιδίτσα στο χεράκι στάνταρ γράφει μέσα 'Κάπταιν Μαμέρκυθα- Μανούλα Σ'Αγαπώ'. Ποιά άλλη διαλέγει με τόση στοργή τζίνινα σορτσάκια και ελβιέλες εξάλλου; Το 'παιδί' (42 ετών) είναι απασχολημένο να παρακολουθεί τις σειρές της εβδομάδας, μην τυχόν και εκδιωχθεί από τη Λέσχη Ολοκληρωτιστών Άνω Περγάμου.

Είδα το Witcher: Nightmare of the Wolf στο Νέτμπλιεξ, και μου άρεσε αρκετά.

Όπως είναι γνωστό, καταπιάνεται με την ιστορία του Vesemir από παιδί, μέχρι να γίνει witcher και, μετά το περιβόητο Sack of Kaer Morhen, τελευταίος ενήλικος επιζήσας του Wolf school. Προφανώς περιέχει διάφορες Anime υπερβολές (πχ στην ισχύ των witcher signs, με το Igni να έχει σε φάσεις τεράστιο AoE λες και είναι ατομική βόμβα, τυπικά άλματα στον ουρανό και πτήσεις κτλ) αλλά οκ, οι υπερβολές αυτές ως επί το πλείστον εξυπηρετούν το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Διάφορα μικρά τυράκια από γνωστό witcher lore, επίσης.

Back