Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγω βαζω οτι βαζουν και οι αλλοι. Νοιωθω μερος της ομαδας.

Η νοοτροπία των Ελλήνων ψηφοφόρων τα τελευταία 40 χρόνια. :Ρ

Tα μισά των μισών..

Εχουμε reaction 25% ?
Εγω μισες του μισου δουλειες, δεν κανω. Οτι βαζω, το βαζω ολοκληρο και με παθος.

Ποτε μην στελνεις ενα ταγμα να καταλαβει ενα υψωμα αν εχεις διαθεσιμο ενα συνταγμα.
Aϊζενχαουερ.

Είδε κανείς Top Gun: Maverick? Λαμβάνει ανέλπιστα καλές κριτικές (8.7 στο imdb, 99% audience score/97% critics score στο rotten tomatoes!!) σε σημείο που σκέφτομαι μέχρι και σινεμά να πάω.

Nα πας, τέκνο μου. Και μόνο που θα βάλεις φαγάκι στο πιάτο του Τομ, δεν θα έπρεπε να το σκέφτεσαι καν.

Εξαιρετικό το Top Gun Maverick και πραγματικά δεν το περίμενα.
Ναι, μπορεί να θυμίζει σε κάμποσα σημεία σαν ένα απλό "ρημέηκ", αλλά ΔΙΑΟΛΕ! Είναι το σωστό σηκουελ!
8/10

Γενναία απόφαση το casting της Καλής Νεράιδας μετά το σκηνικό με την Jada Pinkett, τον Will, και τον Chris. Θα πέσει φάπα στα reviews.

Απευθείας D+ κυκλοφορία είναι δεν νομίζω να καίγονται και ειδιαίτερα για reviews

Γενναία απόφαση το casting της Καλής Νεράιδας μετά το σκηνικό με την Jada Pinkett, τον Will, και τον Chris. Θα πέσει φάπα στα reviews.

Μα η Jada δεν παίζει την Καλή Νεράιδα...

Εξαιρετικό το Top Gun Maverick και πραγματικά δεν το περίμενα.
Ναι, μπορεί να θυμίζει σε κάμποσα σημεία σαν ένα απλό "ρημέηκ", αλλά ΔΙΑΟΛΕ! Είναι το σωστό σηκουελ!
8/10

Δες και το Oblivion, από τον ίδιο σκηνοθέτη, ξανά με τον Tom Cruise!!

Ειδικά η τελευταία σκηνή, με το pod μεγάλο twist!!

The Batman. Not to be confused with just Batman.

Υποδειγματική neonoir ατμόσφαιρα με κύριο αρωγό το υποβλητικό κεντρικό μοτίβο του soundtrack. Ο Πάτισον πολύ καλός όσο φορούσε τη στολή, ως σκέτος Bruce Wayne τον έκαναν να μοιάζει με φυματικό γκοθά. Η στιγμή του reveal του νέου batmobile δυστυχώς φλέρταρε με τα όρια της γελοιότητας, σχεδόν έφτανε για να υποβαθμίσει το συνολικό αποτέλεσμα.

Παλιά ταινία, αλλά ας θυμηθούμε μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές του κινηματογράφου και καθοριστική στην καριέρα της Άμπερ.

και χτες το βραδυ, μαλλον λογω επικαιρότητας, ειχε στο οπεν το london fields.
πω ρε φιλε, τι μαγνητικο πλαζμα. αλαλοθ εμεινα. ετσι την πατησε κι ο τσονης ομως (παιζει και στην ταινια ο γλυκουλης, μπας και βοηθησει το πιτσουνακι του στο μποξ οφις...) και ξερεις πια οτι δεν πηγε καλα αυτο....
προσέχτε συφορουμίται. το θεμα του γαμου ειναι βαρύ...
παρτε κατι πιο ελαφρυ τωρα. το τρειλερ π.χ.

και χτες το βραδυ, μαλλον λογω επικαιρότητας, ειχε στο οπεν το london fields.
πω ρε φιλε, τι μαγνητικο πλαζμα. αλαλοθ εμεινα. ετσι την πατησε κι ο τσονης ομως (παιζει και στην ταινια ο γλυκουλης, μπας και βοηθησει το πιτσουνακι του στο μποξ οφις...) και ξερεις πια οτι δεν πηγε καλα αυτο....
προσέχτε συφορουμίται. το θεμα του γαμου ειναι βαρύ...
παρτε κατι πιο ελαφρυ τωρα. το τρειλερ π.χ.

3.8 ΣΤΟ IMDB??? Έχει τόσο κακές κριτικές που τώρα θέλω να το δω

Back