Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
εγώ δεν πήγα ποτέ σινεμά για την ταινία, για την εμπειρία να δω κανέναν άνθρωπο πάω.

Για μένα είναι 50/50. Λίγο το αμπιάνς, λίγο το κοινωνικό του πράγματος, είναι ολόκληρη εμπειρία. Κάνεις τις γνωριμίες σου, το κουβεντιάζεις και προφανώς όταν πηγαίνεις σε κανονικό σινεμά, όχι μούλτιπλεξ, χαίρεσαι και την ταινία.

Τώρα για Μαρβέλκυθους που νομίζουν πως ο Άιρον Μαν είναι σινεμά ΚΑΙ θέλουν την αγαπημένη τους αφρολεξένια γουάι-φου αγκαλιά, ΑΛΕΞΟΥΚΟ, καταλαβαίνω πως το υπόγειο της μαμάς, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των κακεντρεχών Ποράτσων, είναι το ιδανικό.

πάντα υπάρχει ένα σεβαστό ποσοστό ηλιθίων που νομοτελειακά σου χαλάει την όλη εμπειρία.
Μπα, μόνο σε τίποτα τρόμου το έχω ζήσει αυτό και ναι, στο χαλάει πραγματικά. Για περιπέτειες, κωμωδίες κλπ μια χαρά φάση είναι.

Μπα, μόνο σε τίποτα τρόμου το έχω ζήσει αυτό και ναι, στο χαλάει πραγματικά. Για περιπέτειες, κωμωδίες κλπ μια χαρά φάση είναι.
και τώρα που μαζευτήκαμε οι φασέοι δεν πάμε κανά σινεμαδάκι;

Πήγα μια φορά σε θερινό κινηματογράφο, δίπλα είχε γάμο, στα κενά άκουγες και τα αμάξια που περνούσαν, κόρνες, φωνές, καλή εμπειρία γενικά. Είπα να την επαναλάνω όσο το δυνατόν.. ποτέ. Καλά και γενικά το έχουμε κόψει το σινεμά εδώ και κάτι αιωνάκια. Με τις 85άρες ούλτρα γραφικάρες οθόνες που έχουμε όλοι σπίτια μας πλέον, προβολές μόνο σπίτι με παρέα ή χωρίς. Κατά προτίμηση χωρίς αν είναι ταινία που θέλουμε όντως να δούμε. Εκτός αν βγήκε πχ ο πνευματικός διάδοχος του Bikini Bandits ή του Rubber, οπότε εκεί οι μόνες επιλογές είναι παρέα ή θάνατος.

Για μένα είναι 50/50. Λίγο το αμπιάνς, λίγο το κοινωνικό του πράγματος, είναι ολόκληρη εμπειρία. Κάνεις τις γνωριμίες σου, το κουβεντιάζεις και προφανώς όταν πηγαίνεις σε κανονικό σινεμά, όχι μούλτιπλεξ, χαίρεσαι και την ταινία.

Τώρα για Μαρβέλκυθους που νομίζουν πως ο Άιρον Μαν είναι σινεμά ΚΑΙ θέλουν την αγαπημένη τους αφρολεξένια γουάι-φου αγκαλιά, ΑΛΕΞΟΥΚΟ, καταλαβαίνω πως το υπόγειο της μαμάς, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των κακεντρεχών Ποράτσων, είναι το ιδανικό.

Αμάν ρε παππού με αυτά τα ρομαντικά σου, πες τα στους άλλους στο γηροκομείο που ζείτε όλοι μαζί νοερά στον 19ο αιώνα και άσε εμάς στον 21ο. Πάρε τηλέφωνο τα υπόλοιπα ερείπια με το αναλογικό τηλέφωνο σου με την ροδέλα, μπες με το 56κ μόντεμ να δεις τι ασπρόμαυρη βουβή ταινία παίζει στα σινεμά και φάτε και μια βανίλια υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο πριν μπείτε. Με προσοχή όμως στο δάγκωμα για να μην πεταχτεί η μασέλα σαν το μικρό στόμα των άλιεν.

Mόλις μου πέσει το ζάχαρο από το ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ που μόλις περιέγραψες, θα επανέλθω με την αρμόζουσα απάντηση-καταπέλτη.

Πάω να θωπεύσω αισθαντικά τη ροδέλα του καντράν στο παλιακό βακελιτένιο τηλέφωνο του ΟΤΕ τώρα, φωτιές μου άναψες βραδιάτικο.

Admiral, όσο και αν (δεν) απολαμβάνω αυτό το πάρε-δώσε μαρβελάκυθος και ξεδοντιασμένος παππούς, μη μου πεις ότι σνομπάρεις υπερθέαμα Oppenheimer IMAX 70mm σε αίθουσα. Κάτι τέτοια δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα home cinema (π.χ. το δέος στο Dune).

Εκτός και αν είσαι Barbie-κός.

Admiral, όσο και αν (δεν) απολαμβάνω αυτό το πάρε-δώσε μαρβελάκυθος και ξεδοντιασμένος παππούς, μη μου πεις ότι σνομπάρεις υπερθέαμα Oppenheimer IMAX 70mm σε αίθουσα. Κάτι τέτοια δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα home cinema (π.χ. το δέος στο Dune).

Εκτός και αν είσαι Barbie-κός.
γενικά εμένα μου κάνει εντύπωση πόσο πίσω καθόταν ο @Admiral στο σινεμά για να συγκρίνει με την tv σπίτι του :p

στο μέτριο σινεμά του Αιγίου πήγα και είδα το Dune και ένιωσα δέος που δεν θα ένιωθα ποτέ στην 43" σπίτι.

c18dcb942c46b3debbfc1245aadff7660797e67e40b270a94c5973ede202104e_1.jpg

Μα είναι να εκπλήσσεσαι Καπετάνιε;

Εδώ ομολόγησε δημόσια πως όχι μόνο ζει στο υπόγειο της μαμάς, αλλά πως βγάζει και 'ραντεβού σινεμά' την αφρολεξένια γουάι-φου του και τη σκουπίζει τρυφερά με μωρομαντηλάκι ανά δίλεπτο για να 'μένει φρέσκο το δερματάκι της'.

Η αγάπη του για τη Μπάρμπι, μόνο ως θετική εξέλιξη της περίπτωσής του μπορεί να λογιστεί.

Ε ναι βρε Αλεξούκο. Λογικό κιόλας. Πώς να εξηγήσεις στη Γουάι-Φου την πυρηνική σύντηξη; Ενώ με τη Μπάρμπι θα πεις :

'Κοίτα μανίτσα, σαν κι εσένα, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ, χεχ χεχ χουχ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΙΛΕΓΑΜΕΑΓΑΠΗΜΟΥ'.

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

Back