εγώ δεν πήγα ποτέ σινεμά για την ταινία, για την εμπειρία να δω κανέναν άνθρωπο πάω.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μπα, μόνο σε τίποτα τρόμου το έχω ζήσει αυτό και ναι, στο χαλάει πραγματικά. Για περιπέτειες, κωμωδίες κλπ μια χαρά φάση είναι.πάντα υπάρχει ένα σεβαστό ποσοστό ηλιθίων που νομοτελειακά σου χαλάει την όλη εμπειρία.
και τώρα που μαζευτήκαμε οι φασέοι δεν πάμε κανά σινεμαδάκι;Μπα, μόνο σε τίποτα τρόμου το έχω ζήσει αυτό και ναι, στο χαλάει πραγματικά. Για περιπέτειες, κωμωδίες κλπ μια χαρά φάση είναι.
Για μένα είναι 50/50. Λίγο το αμπιάνς, λίγο το κοινωνικό του πράγματος, είναι ολόκληρη εμπειρία. Κάνεις τις γνωριμίες σου, το κουβεντιάζεις και προφανώς όταν πηγαίνεις σε κανονικό σινεμά, όχι μούλτιπλεξ, χαίρεσαι και την ταινία.
Τώρα για Μαρβέλκυθους που νομίζουν πως ο Άιρον Μαν είναι σινεμά ΚΑΙ θέλουν την αγαπημένη τους αφρολεξένια γουάι-φου αγκαλιά, ΑΛΕΞΟΥΚΟ, καταλαβαίνω πως το υπόγειο της μαμάς, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των κακεντρεχών Ποράτσων, είναι το ιδανικό.
Εκτός και αν είσαι Barbie-κός.
γενικά εμένα μου κάνει εντύπωση πόσο πίσω καθόταν ο @Admiral στο σινεμά για να συγκρίνει με την tv σπίτι τουAdmiral, όσο και αν (δεν) απολαμβάνω αυτό το πάρε-δώσε μαρβελάκυθος και ξεδοντιασμένος παππούς, μη μου πεις ότι σνομπάρεις υπερθέαμα Oppenheimer IMAX 70mm σε αίθουσα. Κάτι τέτοια δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα home cinema (π.χ. το δέος στο Dune).
Εκτός και αν είσαι Barbie-κός.