Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδα χθες το A Haunting in Venice. Καλογυρισμένη και ατμοσφαιρική ταινία, σε σημείο που πέτυχε να το βουλώσουν επαρκώς οι διάφοροι χαχανίζοντες στην αίθουσα και να περιοριστούν οι ήχοι μασουλήματος στο ελάχιστο. Μπορούσες δηλαδή να το παρακολουθήσεις σχετικά απρόσκοπτα. Ο πυρήνας, το μυστήριο αυτό καθεαυτό, ήταν σχετικά αδύναμος, ειδικά αν είσαι φαν του είδους και δη σε επίπεδο λογοτεχνίας, οπότε και έχεις αυξημένη εξοικείωση και απαιτήσεις. Συνολικά, τίμιο.

Ο Νικόλας χρειαζεται ομωνυμο τοπικ, μονο για αυτον, για να βγει μια ακρη. Ο Νικ παιζει οπου τον φωναξουν και πιστευω οτι αυτο τον κανει καλυτερο ηθοποιο. Αν τον παρει καποιος τηλεφωνο και του πει, θα γυρισω μια ταινια αλλα δεν εχω κανονικη καμερα. Εφτιαξα μια με καθρεφτες που ξηλωσα απο το μπανιο και τους κουμπωσα σε μια χαρτινη κουτα. Η ταινια ειναι πολεμικη αλλα δεν εχω οπλα, θα πεταμε χαρτοπολεμο. Παιζει να δεχθει τον ρολο, μολις τελειωσει με την ταινια που εχει κανονικο στουντιο και συνεργειο. Για μενα, αυτη ειναι μια πολυ καλη λεπτομερεια.

Εγώ θα ήθελα να πω ότι όσοι δεν είχαν καταλάβει την ταλεντάρα του Νικόλα από την εποχή του The Rock και του Con Air δεν είναι τρου φανς.

Βλέπω μια αναβάθμιση σε σχέση με τα τελειωμένα d-movies που έπαιζε την τελευταία 10ετία.

Βλέπω μια αναβάθμιση σε σχέση με τα τελειωμένα d-movies που έπαιζε την τελευταία 10ετία.
έτσι σκατά που τα είχε κάνει με τα οικονομικά απλά έπαιζε σε ότι του έδιναν να βγάλει κανά φράγκο.

Το wild at heart ειναι ταινιαρα.

έτσι σκατά που τα είχε κάνει με τα οικονομικά απλά έπαιζε σε ότι του έδιναν να βγάλει κανά φράγκο.

Εγω πιστευω οτι απλα επαιζε οπου θα περναγε ευχαριστα. Τα οικονομικα του δεν εχουν σχεση με τις ταινιες που θα μπορουσε να παιξει. ισα ισα που θα μπορουσε να παιξει σε πολυ καλες ταινιες, με μικρο μισθο. Το ονομα του δεν ειναι αγνωστο και η φαση ειναι win win για τους παραγωγους. Ευτηχως, δεν επαιξε σε κανα star wars και σε κανα superman.
EDIT
Το κεφαλι του, το 2023 αξιζει 25 μυρια δολαρια. οχι πολλα αλλα πεινασμενο δεν τον λες.

Τι εννοείς δεν έπαιξε σε κανά σουπερμαν;

Μόλις τσέκαρα το άτομο που έκανε απλοουντ το βίντεο

Screenshot 2023-09-23 171341.png

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΙΝΔΟΣ? Τουλάχιστον ξέρει από Λυντς και πχιοτητα...

Ναι αυτό λέω, ο Νικόλας ήταν σουπερμαν

Ειδα Suspect X, 3-4η μεταφορα γιαπωνεζικης νουβελας, παραγωγη Νετφλιξ, γυρισμενο στο Kalimpong.

Ηταν ευχαριστα καμενο και τωρα θελω να δω την αρχικη γιαπωνεζικη ταινια του 2008.

Το καινούργιο Saw βγήκε αρκετά καλό ταινιάκι.
Διαθέτει τίμια πλοκή (για τα επίπεδα της σειράς), ωραίες παγίδες και δε σου αφήνει κάποια γλυκόπικρη γεύση στο στόμα (αυτή που σου έρχεται λίγο πριν την αναγούλα).
7/10.

Back