What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,369
<blockquote>εχει μεινει εστω κι ενα τετοιο μαγαζι τυπου βιντεο κλαμπ πουθενα?</blockquote><br>Κοίτα η αλήθεια είναι ότι αρκετά που είναι στην περιοχή μου έχουν κλείσει πλέον αλλά είναι τουλάχιστον 2-3 που παραμένουν πεισματικά.  :lol:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,216
Όσο υπάρχουν φοιτήτριες που δεν ξέρουν να κατεβάσουν/δεν έχουν internet στο σπίτι/ο γκόμενός τους βαριέται να τους δείξει πως κατεβάζεις υπότιτλους και ξεχνούν να επιστρέψουν την ταινία για 2 εβδομάδες, θα υπάρχουν και video clubs <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Πλάκα πλάκα, γία κάποιο περίεργο λόγο, στην Αργυρούπολη έχει κάνα δυο που επιβιώνουν.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,942
και γλυφάδα έχουμε τουλάχιστον 3 σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων.<br>Στο ένα μάλιστα αμολάω τον Κλάρενς για να πάει για βραδινό κατούρημα  :pcmr:<br><br>Bruce, πολύ γρήγορα μιλάς... Πως ξέρεις αν είναι καλό κάτι αν δεν το κάνεις; Τον Γκλέτσο ρώτα να σου πει...
 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,209
Και στην Ηλιούπολη 2-3 κρατιούνται ακόμα. Το ένα από αυτά έχει και πολύ δουλειά ακόμα μάλιστα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,216
<blockquote><br>Δεν μιλάτε για τα seven έτσι;<br></blockquote><br><br>Εγώ όχι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Snipereye

Half-Ogre
Joined
Sep 17, 2013
Messages
713
<blockquote><br>Δεν μιλάτε για τα seven έτσι;<br></blockquote><br>Oχι ρε, τα σεβεν πανε χειροτερα εδω. Νομιζω ειναι ανοιχτο πλεον μονο ενα, απο 3 παλιοτερα. Αντιθετα τα συνοικιακα κρατανε καλα, για καποιο περιεργο λογο.
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,733
2 έχουμε τα σίγουρα, με το ένα να είναι τεράστιο
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,942
<blockquote><br>2 έχουμε τα σίγουρα, με το ένα να είναι τεράστιο<br></blockquote><br><br>Μοναρχία ρε μπρο; <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,518
Μετά από μακρά αποχή λόγω καλέσματος της μαμάς πατρίδας,βρήκα χρόνο στην εορταστική άδεια να δω κάμποσα ταινιάκια.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τα Deadpool,The Hateful Eight και Sicario.Αντίθετα απογοητεύτηκα οικτρά από το The Revenant και κάπως και από το The Room.Κάπου στη μέση βρίσκεται το The Force Awakens.Καλό Star Wars,κακή ταινία.Επιφυλάσσομαι επειδή αν δεν απατώμαι θα είναι τριλογία.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,727
<blockquote><br>Αντίθετα απογοητεύτηκα οικτρά από το The Revenant.<br></blockquote><br><br>Μεγάλη αλήθεια. <br><br>Είδα χτες το Rush. Οι φίλοι της F1 θα περάσουν καλά.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Όντως καλό το Rush; Γμτ δεν το πρόλαβα στην Ελλάδα αν και με έψηνε... Θα πρέπει να το δω αλλιώς τώρα...
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,733
Assassin&#039;s Creed -Τrailer <br>https://www.youtube.com/watch?v=gfJVoF5ko1Y<br><br>Είχα ξεχάσει το ανάλογο νήμα και δεν το τσέκαρα πριν ποστάρω εδώ.
 

lucinos

Umber Hulk
Joined
Nov 16, 2015
Messages
867
Κάθησα και είδα σήμερα το καινούργιο Star Wars και τελικά έχω να πω ότι στέκεται αξιοπρεπέστατα.<br><br>* Σέβεται τον μύθο<br>* Αναπτύσει χαρακτήρες<br>* Έχει καλές ερμηνείες <br>* Έχει σωστά σκηνικά<br>* Έχει (σωστή) δράση<br><br>Καμμία σχέση με το αίσχος τών προηγούμενων ταινιών (τις οποίες <u>δεν κατάφερα</u> καν να παρακολουθήσω ολόκληρες)<br><br>Από την άλλη προς το παρόν η ταινία δεν είχε κάτι νέο να μας πει αν και έχει δημιουργήσει ένα καλό δυναμικό για την συνέχεια. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον «κακό». Όπως είναι τώρα είναι «μικρός» και αυτό είναι αυτό που κρατάει την ταινία χωρίς να λέει κάτι καινούργιο, αλλά είναι φανερό ότι θέλουν να αναπτύξουν τούς χαρακτήρες και ειδικά τον «κακό», οπότε η ταινία αφήνει καλές υποσχέσεις για την συνέχεια.<br><br>Προς το παρών η ταινία δεν έκανε κάτι καινούργιο πλην να μάς ξαναβάλει αρκετά επιτυχημένα στον μύθο.
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Μετά από πάααααααρα πολύ καιρό (οι tv σειρές φταίνε) βλέπω εργάκι. <br><br>10 Cloverfield Lane. <br>Καλώς ήρθατε στο μπάνκερ μου. Μαζί θα περάσουμε υπέροχα. Φάτε το φαγητό σας μη κρυώσει <br> :popcorn:
 

Stamatimenos

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
2,398
Eίδα το Civil War <strike>σε πολύ καλή ποιότητα</strike> ΓΝΗΣΙΟ και μπορώ να &#039;πω ότι μου άρεσε η απόδοση του Spiderman και του Ant Man και το <span class="bbcode_spoiler">awkwardness που νιώθουν ανάμεσα σε τόσο "μεγάλους" και διάσημους υπερήρωες.</span><br>και το πόσο casually χαιρετιούνται γενικά οι ήρωες <span class="bbcode_spoiler">παρόλο που είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα, παραμένουν φίλοι, right?</span>
 

sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
725
Damn you, Antman, makin&#039; me all teary eyed and shit!<br><br>O Scott ειναι φο-βε-ρός!  :worshippy:<br><br>Τα είδα λίγο αναποδα, είδα πρώτα το Σιβιλ. Πάρα πολυ καλο το Σίβιλ, το Αντμαν ειχε καποιες αδυναμιες, αλλα συγχωρουνται ευκολα!
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,733

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
The Purge: Election Year<br>https://www.youtube.com/watch?v=9rqIJcY9hMc

<br><br>Μακάρι να έχει περισσότερο σπλάτερ από το δεύτερο για να έχει και νόημα η ταινία.<br><br>Χθες βγήκε κι αυτό<br>https://www.youtube.com/watch?v=X2i9Zz_AqTg
 
Top Bottom