What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Η σκηνοθεσία θα σε ανταμείψει. Γενικά ο Tarkovsky είναι από τους κουρφαίους σκηνοθέτες, αν και για πολλούς δύσκολος στην παρακολούθηση, όπωςκαι  ο Bergman.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Είδα κι εγώ επιτέλους το La La Land. Τρομερή χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών και φυσικά απολύτως ερωτεύσιμη η Emma Stone, όπως πάντα. Αψεγάδιαστη σκηνοθεσία και cinematography, ωραία μουσική, γενικά εξαιρετικά κλασάτη ταινία και πολύ ρομαντική χωρίς να γίνεται μελό. <br><br>Για παρακολούθηση με τον Π.Ε. είναι ένα κι ένα (άλλο που η δική μου αποκοιμήθηκε κι απόμεινα να πολεμάω τους κρεμμυδοκόφτες νίντζα μόνος μου...).
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Τη γλίτωσες. Εγώ και ο κουμπάρος περάσαμε ανάκριση. :facepalm:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,232
Δεν ειναι για ολους το ταινιακι, αλλα την προτεινω.<br>Bad boy bubby. <br><br><br>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Joseph Merrick! Φοβερή ταινία και ωραίο και το τραγουδάκι :<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=zERpK9oTQpo<br><br>Εγώ είδα το The Killing Joke. Ταινία κινουμένων σχεδίων με Batman/Joker/Batgirl.<br>Σε σχέση με το βιβλίο είχε προσθέσει σκηνές που δεν υπάρχουν καν και ίσως είναι από άλλο graphic novel?<br>Όχι τόσο σκοτεινό όσο το βιβλίο, αλλά ο Mark Hamill έκανε εξαιρετική δουλεία, και το τέλος του πολύ απρόοπτο (δεν θυμάμαι να τελείωνε έτσι το original).<br>Όποιος αρέσκεται σε ιστορίες Batman ας την δει. Του 2016.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
<blockquote><br>Εγώ είδα το The Killing Joke. Ταινία κινουμένων σχεδίων με Batman/Joker/Batgirl.<br>Σε σχέση με το βιβλίο είχε προσθέσει σκηνές που δεν υπάρχουν καν και ίσως είναι από άλλο graphic novel?<br>Όχι τόσο σκοτεινό όσο το βιβλίο, αλλά ο Mark Hamill έκανε εξαιρετική δουλεία, και το τέλος του πολύ απρόοπτο (δεν θυμάμαι να τελείωνε έτσι το original).<br>Όποιος αρέσκεται σε ιστορίες Batman ας την δει. Του 2016.<br></blockquote><br><br>Βασικά όλο το πρώτο μέρος της ταινίας δεν υπάρχει στο κόμικ και κάπου κατά την γνώμη μου δεν κόλαγε και πολύ..προφανώς προστέθηκε γιατί το υλικό για το κόμικ δεν έφτανε για ολόκληρη ταινία..Μου άφησε μια μέτρια εντύπωση εξαιτίας αυτού. Συμφωνώ φυσικά για Mark Hamill.
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
πως και το πάθανε και δώσανε και ένα σωστό oscar ...<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Fbfe3dH4LDs[/youtube]<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qeZ8X5FKl78[/youtube]<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a8fcXP3uLsU[/youtube]
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
την ειχα δει μικρος στην κρατικη νομιζω,εντυπωση μου ειχε κανει η τελευταια σκηνη με μια κοπελα να τραγουδα και κατι στρατιωτες να ηρεμουν απο το τραγουδι.<br>τι συμβολιζε δηλ αυτη η σκηνη?
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Οικουμενικότητα των ανθρωπίνων παθών και μια ακύρωση των αντιμαχόμενων παρατάξεων, πιστεύω.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
<blockquote><br>Ασήμαντο στοιχείο : Από το 1957, όταν η ταινία βγήκε στους αμερικανικούς κινηματογράφους, μέχρι και το 1975 το Paths of Glory ήταν απαγορευμένο για το γαλλικό κοινό. Makes you think  :hmm: .<br></blockquote><br><br>Εάν θυμάμαι καλά, επειδή ο Γάλλος στρατηγός απεικονίζεται σαν power hungry εγωιστής που τοποθετεί την προσωπική του επιτυχία πάνω από την ζωή των στρατιωτών του.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
και λιγο ξενερωμα <br>http://luben.tv/nerdcult/cinema/113327" class="bbcode_url">http://luben.tv/nerdcult/cinema/113327<br><blockquote>Ο Ντέιβιντ Λιντς ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ ταινία επειδή στο σινεμά επιβιώνουν πλέον μόνο τα μπλόκμπάστερ</blockquote><br>εχει και τα δικια του.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Guardians of the Galaxy Vol.2<br><br>Πήγα για τον Groot, έμεινα για τον<br><span class="bbcode_spoiler">Drax<br> :rofl: :rofl2: :rofl: :mosh: :salute:</span>
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Για μένα απογοήτευση ο Groot. Πέρα από τις προφανείς και απαραίτητες awwww στιγμές του και το σκηνικό με τη μπόμπα που είδαμε στα trailers, η παρουσία του δεν προσέφερε κάτι το ουσιαστικό. Ειδικά η εναρκτήρια σκηνή περισσότερο έμοιαζε σαν cringe-worthy tribute στο απόλυτο viral GIF της αμούστακης νιότης μας (3D dancing baby) παρά με χαριτωμένο ιντερμέδιο.<br>Συνολικά, βέβαια, τη φχαριστήθηκα την ταινία, απλά μετά το σχεδόν άψογο πρώτο Guardians εδώ πολλά από τα στοιχεία που αγαπήσαμε έμοιαζαν forced (ακόμα και τα βροντερα γέλια του Drax, από ένα σημείο κι έπειτα). Επίσης, ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Pratt λίγο άχρωμος και "ξύλινος" μου φάνηκε, σε αρκετά πλάνα κυριολεκτικά ποζάρει αντί να στέκεται άνετος και γενικά θύμιζε περισσότερο την ερμηνεία του στο Jurrassic World παρά στο πρώτο GotG.<br><br>Την ταινία ξεκάθαρα την "κουβάλησαν" ο Rocket και ο Yondu.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Είναι ευχάριστη ταινία, βγάζει γέλιο και η μουσική πάλι πολύ καλή αλλά μέχρι εκεί. Σεναριακά ήταν αχταρμάς, ο κακός ούτε κρύο ούτε ζέστη και σε καμία περίπτωση δέος. Star-Lord + Gamora ήταν αόρατοι στην ταινία. Η Nebula έχει περισσότερο εξέλιξη και από τους δυο. Ο Drax σε κάθε πλάνο ήταν σκέτη απόλαυση. <br>Στη σκηνή με τη Mantis <br><span class="bbcode_spoiler">που τους διακόπτει η Gamora και τους ρωτάει τι κάνουν με έπιασε νευρικό γέλιο, ακόμα γελάω με την απάντηση."Να εδώ μου μαθαίνει πράγματα, πως είμαι κατοικίδιο και άσχημη."</span>
 

kuv

Gelatinous Cube
Joined
Dec 13, 2012
Messages
116
Προχτές είδα το Wait Until Dark (Περίμενε Μέχρι να Νυχτώσει) http://www.imdb.com/title/tt0062467/<br>του 1967 με την Χέπμπορν. Είναι θεατρικό, καλό χτίσιμο και σασπένς, διαθέτει μέχρι και ένα-δύο αναπάντεχα τζαμπ-σκερς.<br>Δεν είναι θρίλερ, μάλλον αγωνίας θα έλεγα, σχεδόν Χιτσκοκικό, και με καλή συνοχή παρά τα όποια μικρολαθάκια του.<br><br>Η πανέμορφη Χέπμπορν παίζει μια τυφλή που προσπαθεί να τα βάλει με τρεις παμπόνηρους conmen.<br>Κουβόμετρο: 76%
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>Είναι ευχάριστη ταινία, βγάζει γέλιο και η μουσική πάλι πολύ καλή αλλά μέχρι εκεί. Σεναριακά ήταν αχταρμάς, ο κακός ούτε κρύο ούτε ζέστη και σε καμία περίπτωση δέος. Star-Lord + Gamora ήταν αόρατοι στην ταινία. Η Nebula έχει περισσότερο εξέλιξη και από τους δυο. Ο Drax σε κάθε πλάνο ήταν σκέτη απόλαυση. <br>Στη σκηνή με τη Mantis <br><span class="bbcode_spoiler">που τους διακόπτει η Gamora και τους ρωτάει τι κάνουν με έπιασε νευρικό γέλιο, ακόμα γελάω με την απάντηση."Να εδώ μου μαθαίνει πράγματα, πως είμαι κατοικίδιο και άσχημη."</span><br></blockquote><br><br>κρατιόμουν σε όλη την ταινία να μην γελάσω και γινω σπαστικός. κάπου στα post credits <span class="bbcode_spoiler">εκεί που τρώει το βελάκι ο drax </span>δεν κρατήθηκα.
 
Top Bottom